Pedig pont azon gondolkoztam,hogy milyen vékony dróttal tudom bele tömködni a csőbe! De így tényleg egyszerűbb.Majd holnap rakok az udvaron tüzet,aztán olvasztok fel zsírt!
fékolaj..már ki is dobhatod a kukába..tudod i az a lengéscsillapító olaj?
ha elolvasod egyszer az ta szép nagy könyvet amire az van ráírva...owner's manual
english 44dik oldal(2005ösnél)
hydraulic oil SAE 10(lengéscsillapító olaj= hidraulika olaj nagyobb hőstabilitással)
csak a cukrász szakács végzettségűek kedvéért ez nem egyenlő étolaj..fáradt olivaolaj vagy libazsír
igazad van, vegye meg a 2000ért az 50ml est a dealertől
Már írtuk, hogy mi lehet a baja. A kuplungba meg ásványi olaj kell (ha Magura), ergo Magura Blood, Motorex, vagy egy egyszerű bringás boltba bemész, és kérsz Shimano tárcsafék olajat. Mit kísérletezel lengéscsillapító olajjal? Akkor legyen inkább étolaj...
Vettem ma lengéscsippató olajat a kuplungba aztán lecseréltem... de ugyan úgy puha és nem emel ki rendesen..:( mi lehet a baj? behalt volna az egyik munkahenger?:(
Az smc-t gyárilag fcr 41-es verseny karibival szerelik a blokk hasonló de a gyújtása más önindító nincs rajta és nem akarok hülyeséget mondani de azt hiszem a lökete is hosszabb ezért nyomatékosabb is mint a 640 és nem üzemórás.
tapasztalatból mondom: szabadonfutó, teker-e a rendesen az önindtó avagy sem ( néha teker,néha pedig baszik megpörgetni a főtengelyt) valamint hogy nem-e fúj ki a hengertalptömítésnél! Gyárilag gyenge szokott lenni ( 2006) a tömítés!
Ennyit tudtam segíteni!
ha elolvasod egyszer az ta szép nagy könyvet amire az van ráírva...owner's manual
english 44dik oldal(2005ösnél)
hydraulic oil SAE 10(lengéscsillapító olaj= hidraulika olaj nagyobb hőstabilitással)
csak a cukrász szakács végzettségűek kedvéért ez nem egyenlő étolaj..fáradt olivaolaj vagy libazsír
igazad van, vegye meg a 2000ért az 50ml est a dealertől
de minta alapján sztem más márkáé,más méretű megoldható
miről lenne szó?
Volt szerencsém mind2 höz egy próbakör erejéig 660 viszi a pálmát.
Bocs!
Ennyit tudtam segíteni!
Szürke blokkos Lc4 nél van olyan dolog amire érdemesebb oda figyelni vásárlásnál? vmi típushibák , zörgés lógás?
Este megyek egyik cimbivel megnézni 1-t.
2004-től