Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig pont azon gondolkoztam,hogy milyen vékony dróttal tudom bele tömködni a csőbe! De így tényleg egyszerűbb.Majd holnap rakok az udvaron tüzet,aztán olvasztok fel zsírt!
fékolaj..már ki is dobhatod a kukába..tudod i az a lengéscsillapító olaj?

ha elolvasod egyszer az ta szép nagy könyvet amire az van ráírva...owner's manual
english 44dik oldal(2005ösnél)
hydraulic oil SAE 10(lengéscsillapító olaj= hidraulika olaj nagyobb hőstabilitással)
csak a cukrász szakács végzettségűek kedvéért ez nem egyenlő étolaj..fáradt olivaolaj vagy libazsír

igazad van, vegye meg a 2000ért az 50ml est a dealertől
Jó azis csak olvaszd fel mert hidegen nehéz le légteleníteni
Nem tudom mekkora,de szerintem nincs 300mm. Egy derbinek az első féktárcsája.Nincs hozzá utángyártott,csak gyári,horror áron.
Na akkor erre megint rábasztam,mert csak libazsír van itthon!
talán...attók függ mekkora kell...pl 300mm felettit nem tudnak..
de minta alapján sztem más márkáé,más méretű megoldható
miről lenne szó?
Mit vergődsz itt a Lidlis olajjal?Felolvasztott disznózsírt bele azt jóccakát!
Na bazz,akkor most mehetek a lidlibe! A madaras teszkós se jó? Biztos? Értesz te egyáltalán hozzá?
Neeeeeem, csak a Lidl...
És az étolajból a vénusz,vagy jó az aldis is?
Másra is tudsz csinálni vagy csináltatni minta után?
Már írtuk, hogy mi lehet a baja. A kuplungba meg ásványi olaj kell (ha Magura), ergo Magura Blood, Motorex, vagy egy egyszerű bringás boltba bemész, és kérsz Shimano tárcsafék olajat. Mit kísérletezel lengéscsillapító olajjal? Akkor legyen inkább étolaj...
Vettem ma lengéscsippató olajat a kuplungba aztán lecseréltem... de ugyan úgy puha és nem emel ki rendesen..:( mi lehet a baj? behalt volna az egyik munkahenger?:(
Igen de az 640smc nem 660 létezik mind2 660né szerintem meg még egy ötös pluszba.
Volt szerencsém mind2 höz egy próbakör erejéig 660 viszi a pálmát.
Nem tudtam ma menni hozzád Jimmy cuccáért, majd a héten vmelyik nap...
Bocs!
e szerint az oldal szerint 5 el több a nyomatéka! http://www.bikez.com/motorcycl...
Az smc-t gyárilag fcr 41-es verseny karibival szerelik a blokk hasonló de a gyújtása más önindító nincs rajta és nem akarok hülyeséget mondani de azt hiszem a lökete is hosszabb ezért nyomatékosabb is mint a 640 és nem üzemórás.
tapasztalatból mondom: szabadonfutó, teker-e a rendesen az önindtó avagy sem ( néha teker,néha pedig baszik megpörgetni a főtengelyt) valamint hogy nem-e fúj ki a hengertalptömítésnél! Gyárilag gyenge szokott lenni ( 2006) a tömítés!
Ennyit tudtam segíteni!
8+posta/db
mi az ára?
Urak

Szürke blokkos Lc4 nél van olyan dolog amire érdemesebb oda figyelni vásárlásnál? vmi típushibák , zörgés lógás?

Este megyek egyik cimbivel megnézni 1-t.
Eladó KTM hullámos hátsó tárcsa ,vágott,nem gyári,de azzal teljesen megegyező...
2004-től