Hali..
SEGITSÉGETEKET kérném Megérné szétbontani egy okmányok nélküli nem lopott.. pályán használt 2006 évj KTM LC4 Duke2 mocit? szalon állapot..kevés km re..5980
komplett blokkjáért mennyit lehetne kérne? pl karbi nélkül?150 be nemadnám oda az tuti...ill supermoto szettért?a gumit néztem csak az 40körül mozog rajta és mndhatom uj..
vagy érdemesebb lenni motorblokk nélkül eladni ..
várom válaszaitokat ötleteiteket...
hát ja ez beszedi a normál betétet simán...így képről....
szerintem ez rendes ktm brembó nyereg egyik fajtája amivel dunát lehet rekeszteni.... más motorokon is van ilyen...de azért mutasd a betétet , hogyha mondod, hogy ez ritka......
hát rajzold körbe a fékbetétet ...nagyjából méretezd be és mondom melyik a tipusa a betétnek...meg nézd meg hogy melyik vastagságot veszi be a nyereg mint maximum...gondolom érted mi a pálya....
5 perces dolog....
aztán meglesem....
Sziasztok!
Van egy KTM LC2 125-öm (eladóó ). '97.
Hátsó fékbetétet szeretnék venni hozzá. Esetleg nem tudja valaki, hogy ilyen nyereg milyen motorokon van még, mert ez a tipus eléggé ritka..?
Mert mi a baj a turista szöveggel? Mintha te nem tudnád,hogy mi csak kirándulunk!
Megmondtam már hogy nem loncin,hanem sukida!
Nem hiszem el,mert nem láthattál olyat! Eddig aki olyat látott,az mind megvakult,vagy megtébolyodott a látványtól!
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben otthon két akrapovic dob ktm 640 LC4-re? Vagy régebbi szimpla dobos LC4-re a kipufogó rendszer eleje, Dob nélkül? Előre is köszönöm!
Szerintem mi megyünk vasárnap,csak még azt nem tudom hogy hogyan. Lehet hogy lepakolunk varsányba vagy csesznekre.
Nem kell fosni,nekem is bele kell még jönnöm. Azt meg kikérem magamnak hogy állat vagyok! Én csak szeretek motorral kirándulni,motorozgatni. Mi turisták vagyunk,nem versenyzők!
Neked még a régi telefonszámod van meg? Van az adatlapomon emil cím,küld el a telefonszámodat,aztán szombaton rádcsörgök.
Én úgy néz ki ráérek mind a két hétvégén. Én sem vagyok ám annyira profi. Bele kell jönnöm még ezzel a géppel is a motorozába még csak alig 10 üó-ja vagyunk együtt. Te meg úgy tudom egy állat vagy.
Jaja, igaz. Nem mentegetőzés, de tényleg: öcsémnél tettem le a vasat, megkértem mérjen rá a vízre, ő meg ehelyett leengedte, most meg feltöltés után rugdosta. Amúgy szerintem kifordult a főtengely szimering, csak azt nem értem, mitől...már ha így van.
Márc 15-18között nekem bármikor jó, ma vettem gumit meg olajat a telómba, meg pár alkatrészt még, aztán a hét végére elvileg elkészül a csacsi. Bocs a kellemetlenségért, de sok a meló a cégnél nagyon...
Küldj egy mail címet nekem, lenne pár személyes kérdésem majd...(adatlapon megtalálod a hirdetéseknél! Köszi)
SEGITSÉGETEKET kérném Megérné szétbontani egy okmányok nélküli nem lopott.. pályán használt 2006 évj KTM LC4 Duke2 mocit? szalon állapot..kevés km re..5980
komplett blokkjáért mennyit lehetne kérne? pl karbi nélkül?150 be nemadnám oda az tuti...ill supermoto szettért?a gumit néztem csak az 40körül mozog rajta és mndhatom uj..
vagy érdemesebb lenni motorblokk nélkül eladni ..
várom válaszaitokat ötleteiteket...