Szia!
Szerintem érdemes megpróbálni a visszahajlítást, persze attól függ hogy hogyan hajlott el, az új elég drága. Az enyémnek is volt hajlása, nekem sikerült kiegyengetni és azóta sincs semmi baja .
Köszi de nem hiszem tegnap az ácsi pályán estem egyet és elment a segédvázam. Nem tudom érdemes e hajlitgatni vagy vegyek egy másikat, nem vészesen ment el de...ha van valakinek eladó 2006 450 esre akkor evő lennék rá...
Tegnap eltört a km/h érzékelőm a keréknél
A műanyag csavart ketté tört, viszont láttam hogy csak 2 pici vezeték megy benne meg gondolom a végén egy mágnes.
Szerintetek ha bicikli érzékelőjével helyettesithető?
Mert gondolom nem olcsó ez a 2x2 méter vezeték amiből összeáll az egész "szerkezet"
Jól van semmi gond, majd legközelebb! Jöv hét vasárnap megyünk elvileg Bakonyba Csesznek környékére motorozni innen fórumról néhányan...ha gondolod, akkor várunk téged is!
Természetesen, jobbat nem is találnék és nem is lecserélni akarlak benneteket, hanem csak enyhíteni a bánatom mikor ti nem értek rá!
Nagyon jó volt a tegnapi nap!
Most vakartam ki a sár alól a vasat, ismét újkori pompájában ragyog, csak egy kicsit kancsal lett szegénykém!
Te hogy állsz a géppel?
Mikor megyünk legközelebb?
Valami tipusszámot vagy valamit tudsz adni?
Köszi
esetleg cserélnék 45ös talont egy 38-40 esre :)
Itt tudsz venni 3e körül
Ha meg van a fúvóka és a tű szólj és utalok!
Szerintem érdemes megpróbálni a visszahajlítást, persze attól függ hogy hogyan hajlott el, az új elég drága. Az enyémnek is volt hajlása, nekem sikerült kiegyengetni és azóta sincs semmi baja .
hívd fel biztosan van...
A műanyag csavart ketté tört, viszont láttam hogy csak 2 pici vezeték megy benne meg gondolom a végén egy mágnes.
Szerintetek ha bicikli érzékelőjével helyettesithető?
Mert gondolom nem olcsó ez a 2x2 méter vezeték amiből összeáll az egész "szerkezet"
Nagyon jó volt a tegnapi nap!
Most vakartam ki a sár alól a vasat, ismét újkori pompájában ragyog, csak egy kicsit kancsal lett szegénykém!
Te hogy állsz a géppel?
Mikor megyünk legközelebb?