Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
15-20óránként olaj,olajszűrőcsere.Én Motorexet használok 7éve 10W-50 vagy 10W-60.Soha nem volt rá panasz és mástól se hallottam.Egy a baj vele hogy drága.Nagyobb tételben kell venni úgy kicsit kedvezőbb.Más olajról nem tudok véleményt mondani de nem is töltenék bele mostmás mást
Sziasztok most vásároltam egy 450 exc t érdeklődnék milyen időkőzőnként cseréljek olajat és milyen márka és melyik fajtáját ajánljátok köszi.
Köszi, már kaptam.
Az 525-ös igenis jól kezelhető sőt igazi kezesbárány csak hozzáértő kéz kell hozzá Ne is add el szarérhugyér a gépet!Ha nem sürgős a pénz akkor hirdesd és néha menj ki vele terepre pl velünk
Szeva Dani!
Elkótyavetyélni nem akarom
Mindenki olcsón akar jót,ezzel nincs is gond, de azért féláron te sem adnád oda a motorod.
A motorpiac telített az biztos,de a 400-as ritka és nagyon jól kezelhető nem olyan mint a 300 és az 525.
na urak megszültem 15 pénz az ára a ventilátornak tokkal vonóval

meg átnéztem még a garázst van pár gyári cuccom:

-gyári ktm teló szimering+ porvédő
-2005 ös lengővillára láncvezető
-első sárvédő és a villanyak közé az a fekete műanyag bizbasz ami vezeti a fékcsövet
-karcmentes sárga sm sárvédő

képeket emilben küldök, érdeklődni első sorban emilben ha lehet

kishapsi@vipmail.hu
Páran, akik ismerünk, tudjuk hogy tényleg patent a gép meg hogy mennyit (nem) mentél vele...de ennyiért szerintem manapság totál esélytelen eladni
Sziasztok!
Eladóvá vált a motorom
KTM EXC 400 Racing 2002-es (nincs forgalomba helyezve)
2006 ban hoztam Németországból saját részre(Német forgalmi és adásvételi megvan természetesen)
Keveset használtam,2-3 hét múlva lessz aktuális az eladás.
Olaj+szűrő+fékbetét cserét megcsinálom még
Irányára:580eft Csere nem érdekel
+1-2 kacat olcson
EXC komplett 1fékrendszer 25e
SX 450 WP pds hátsó gátló 25e
EXC/SX elsö keréktengely 3e
vázvédö 4Texc 3e
EXC 525 Wp pds 20e
Tag 28 as merev. nélküli kormány 7e new
Racetech korm.szivacs 2e
Eladó Husaberg TE125 2012 es gyári áll.12üóra+Arkra hátsó dob
Csere csak kp
nekem van hivj fel 70 660 5261
van kompletten én szereltem le 1 motorról, hőgomba gyári kábelek gyári kis csavarok amikkel a hűtőhöz fogod. 85-fokos a gomba

nekem a gomba mellé be van kötve egy kapcsoló is, így ha gondolom előbb be tudom nyomni vagy tovább járatni.
hőgomba is van hozzá ? hány fokos a hőgomba ha van (rá van írva)? köszi .
Szerintem nem árt. Mi nem szoktunk annyira betekeredni az erdőbe meg egy falakat mászni de nyáron így is volt hogy néha bekapcsolt.
okosságok meg hogy mire figyeljek ?
mert most vettem egy 525exc nincs semmi tapasztalatom a ktm-ről egyáltalán kell rá?
ezt nézem most, hogy kb milyen árban mennek használtan... 15 ért vettem mikor még úgy gondoltam, hogy felteszem a balos hűtőre biztos ami biztos...

így ez alatt nem szeretném eladni, de majd jönnek a hozzáértők és megmondják mennyire reális az ár.
mennyi lenne az ára?
ventilátorom gombával együtt van.
üdv!
érdeklődnék hogy tud-e valaki kartel védőt,hűtőventillátort+hőgombát 525exc-re
Köszi! Találtam.
Hi!
Engem érdekelne a KTM-es,mennyit szeretnél érte?
Ebben a topicban vagy a gasgas -ban hirdetett valaki komplett fékrendszert. Olvass vissza,valahol megtalálod.
Üdv!
2003-as KTM 525 exc-re keresek első főfékhengert, de jó a Husabergé is.