Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajj akkor elnézést.. :S elnéztem.. amúgy tetszenek az aprilia SM ek..
...csak az a baj vele, hogy az Rxv-be nem fér be az Sxv szett mert túl széles a hátsó agy! De azért köszönöm!
5-ért elviszem az idomot...
Tud valaki olcsón eladó supermoto szettet amit be lehet rakni Aprilia RXV-be? Az első 3.5col, a hátsó 4.25col. Igazából az agy mérettel (szélesség) vannak kétségeim, hogy lehet összehozni úgy hogy hátul a lánckerék és a féktárcsa is a megfelelő pozícióba kerüljön! Az első féktárcsa meg csak 270mm...
Valakinek van valami ötlete vagy javaslata?
okééés
Jó duma. Egész télen nem volt időd a nagy mínuszokba? Direkt most küldted el,hogy ne kelljen motoroznod!

Kihagytad a nem tudok menni,mert be vagyok jelentve a szoliba,meg a műkörmöshöz,és amúgy is petefészek gyulladásom van!
Szia!
Nagyon szívesen csapódnék hozzátok csak ti is messze vagytok tőlem és a gumijaim nem kultiválják az aszfalton való motorozást, másképp meg nem tudom megoldani, hogy eljussak a-ból b-be!
Szia!
Mi Érd és Sóskút környékét túrjuk!Ha szeretnél csatlakozni hozzánk akkor egyeztetünk
Azért ne vegyél 1liter olajat Elég ha 2-3 olajcserénként kitekered azt a szűrőt!Mehet bele úgy 1,3liter.
Sziasztok!
A Budai régióban (Pl.: Budakeszi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár,Nagykovácsi, ...) keresek olyan endurós társaságot akikhez alkalmanként tudnék csatlakozni egy kis terepmókázásra. Profik és motorgyilkosok társaságát kerülném!;-)
nekem valós kifogásom van most a sáros időre elvittem inkább csikához a gátlót így elkerülöm a "szar a gumim, másnapos vagyok" és hasonló kifogásokat
ja és kössz az infót
aha ja kitekertem azt is elmostam mind 2 őt szépen benzinében ahogy azt kell.
ha azt mondod 1.5 akkor fasza mert 1 dl miatt vehetek még 1 l ert,de amugy is ke majd köv oil cserénéél.
látod ezt nem tudom.. talán zsiráf, vagy zozi megtudja mondani jo-e rá...
Elvileg 1,2liter kell bele gyári könyv szerint!Kitekerted a blokk alján található imbuszcsavart is amin egy mechanikus szűrő van?Én ha azt is kiszedem(minden 3olajcsere) akkor rakok bele 1,5litert.Ha csak a leeresztő csavart akkor 1,3litert rakok bele!De én úgy szoktam az olajat tölteni hogy beletöltök 1litert,párszor megforgatom öninditóval és utána még töltök hozzá 3decit.Nekem így van az ablaknál fullon.
bálint ha jó 2004 exc 450-re akkor nekem kell
Helló!

Holnap valaki Citadella?
na kérem uraim segítséget kérek!
a kis ktm 400 2004 esemen olajat cseréltem 1. alkalommal na már most az a probléma állt fent h utánna érdeklődtem h mennyi olaj is kell bele
volt aki azt mondta 1.1l
volt aki azt mondta h a kis ablakot teljesen elepje na az már most 1.6l
most akkó mi van ?
mert eddig a kis kukucska feléig láttam benne amikor elhoztam.az pedig 1.4-1.5l
na akkor várom a válaszokat
lomtalanitottam a garagéban és találtam egy zsir új 13-as lánckereket exc 250-300 -ra, meg egy gyári, balos 09-es zsir új hűtő idomot sose volt még motoron.

a lánckerék : -2500 ft.

az idom : - 6000. ft.
Ktm 640 duke 2 motoromat SAJNOS BONTANOM kell..2007es évj.
bontás oka crossozni szeretnék eladni egyben képtelenség..
szürke blokkos...posta megoldható elöreutalás esetén..
érd email: uazosember@freemail.hu
Holnap Miskolc környékén, endúrózni valaki?
De még az is előfordulhat,hogy lemegyek az alföldre valahova,hogy még véletlenül se akadjak bele valami feljáróba!
ez a beszéd..
Ez csak természetes! Lehet hogy én meg is várom amíg felszárad!