Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérlek nagyon ne menjetek sáros helyekre, meg a feljárokat is kerüljétek...de tényleg mert nagy a sár az erdőben és csuszik nagyon ... köszike.
Lekopott,legömbölyödött szar.Arról fingom sincs mennyi óra van benne,de nem is nagyon szoktam ilyeneket nézegetni. Megyek vele,azt kész!
Tudom tudom,egy kicsit attól visszább,miután elhagytam!
van komplett rendszerem.. egyben olcsóbban odaadom,mint csak egy rezót!
de kipugyártásban is segjthetek neked!keress az emailemen
Sziasztok. Keresek 380 EXC-hez szívócsonkot (az enyém szétrepedezett), ha valakinek van egy jó állapotú elfekvőben arra vevő lennék! Gondolom, a kisebb köbcentiseké is jó rá. Ha esetleg van valakinek kérem ide írjon: szdani91@indamail.hu
Bammeg,én ezt kettévágom,pillanatragasztózom,belehugyozok,összetasázom,hogy biztos legyen,azt viheted a picáááába
Hunnan a pöcsömbű szedtél te ilyen profi cumót,tegyem a likjába HA eladod a motrit a telókat ne add vele,mert többet ér mint a motor Na menek, csinálom.
csinálja meg ma a tiedet és akkor elhozom holnap már dolgozok sajnos talán még vasárnap délután tudnék leugrani,
de úr napján nem merem zaklatni a mestert
Mondtam már, hogy külön nem eladó...az összes motyó a tiéd 15.000-ért, oszt kész... Van egy gyári dobom is, igaz a tört fajta.
Rendben Uram!
Jól van..én benne vagyok akkor.
A többit majd még megértekezzük..
Menjél holnap, és hozd el az enyémet visszafelé...
Ja, jó az! majd írok itt rád előtte vagy egy emailt!köszi...
A gázkarra a gumivédő érdekelne, telóvédőm van kettő is, farokidomból is van kettő (az újat ma raktam fel), lámpaidomból is van kettő (de azt meg egyébként sem használok)
Occcsóóó píízért érdekel az a gumibizbasz...
Gázkarra gumi?érdekel!
Az még egyeztetés alatt van. Szerintem phalmán a pályánál fogunk találkozni, ha a többieknek is megfelel.
A narancs farokidom, fekete lámpaidom, és telóvédő, a kuplung védő, a gázkarra a gumi védő...
Na az jó! Érdelek a dolog! Hol lesz a találkozó?
Oksa délután csörgök, hogy mi a rák és meglódulok felétek
Akkor itt az alkalom, márc 11.-én vasárnapra szervezzük a bakonyozást. Elvileg leszünk páran innen fórumról is. Lehet csatlakozni...
nincs sajna, ezzel vettem már én is!Én is árultam a 200 at, de olyan áron amin eladtam volna senkinek nem kellett le is vettem!
Ha van kedved bakonyozni ha megyünk esetleg összefuthatunk, látom nem laksz messze!
Látom FMF rezó van a motorodon, a gyári nincs meg véletlenül eladó állapotban? Az enyém sajnos már kapott az élettől...meg tőlem is
Mert mik maradtak hozzá?
Attól független Bálint milyen igy fórumon, nem baj az tanulni lehet tőle, ezért szeretnék lemenni hozzá már ha még benne van , mert itt puha faszúak motoroznak max otthagy a bakony közepén oszt kész
Vazze, ha úgyis maradt a 200-as, akkor vidd már el ezeket a maradék alkatrészeket hozzá, kicsi pénzért....
Kíváncsi lennék, a te hátsó gumid milyen állapotban van...enyémben van 20üó és a bütykök 90%a kuka...szal rendelek inkább gumit előre-hátra, úgyse nagyon fogunk aszfaltozni... Borisboy-t meg Z Hadnagyot se hagyjuk ki a mókából!