Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy tényleg szar de a legjobb fék az vitathatatlan ..lassan mindenen ez van..ahol számít ......ebbe a légtelenítési hibába sokan beakadnak ..ezért hamar levákumoljuk és nincs ez a bentragadt buborék sztori...
Jimmi,.. hát mert fos brembo azé... de tényleg van velük baj nem ritkán..
nem olvastam panasz elejét......de gondolom nem folyik sehol és nem görbe a tárcsa stb..hibák vannak .....ill. nincsenek mert azt láttad volna...

szerintem levegős

légtelenítsd le...de rendesen!(nem eccerű) .....és tedd tele....amúgy még nem is az olajmárka a legjobban meghatározó ezesetben bár nem baj ha van neve..... inkább a dot szám legyen magas és ne egy hároméve kinyitott szart tegyél bele....ami már beszívott pár liter párát...

amúgy a motul ebben pont jó...pl.brf 600 ast használjuk ez jobb mint az 5.1 es meg hasonló amúgy már jó fékfolyadékok...
Megpróbálom az olajcserét,aztán majd kiderül.
Önindító szabadonfutója?
hát akkor nem tudom.. majd az okosok megmondják!
Hát nem tudom ha 1500 fordulaton vagy az alatt csinálja mer ott már kevés a fordulat de nekem majdnem 2000 melegen és akkor is nyomja, két cimborának is lc4-e van de nekik nem kattog és még kisebb is az alapjárat náluk.Ezért vagyok egy kicsit ideges nemrég lett felújítva a szörny és nem szeretnék megint hozzányúlni.
ez msn ed is egyben vagy az nincs?(könnyebb mint levelezgeti) persze ha nem vagyok indiszkrét :P
Az enyém is kattog ( exc ) alacsony alapjáraton
Szerelő nekem is azt mondta mikor csapágyat cseréltem belül hogy minek cserélem ki vegyem ki a tengelyt az csá.Persze mondom így is ráz az hát még tengely nélkül.
az enyém is kattog mondjuk nekem sztem alacsonyabb az alapjárat! amúgy a dekompresszor kattog! és duke620 kolléga szerint (épp múlt héten beszéltem vele és kérdeztem) ez normális!
jaja :D ez tényleg olcsó bolt de kajak.. MANN szűrőt adnak de még az is lehet h hiflofiltro.. holnap hozom el nem akarok hazudni de én asszem múltkor 1800 at fizettem de lehet h most 2000 lesz!
ó de rendes vagy hát örülnék neki mert ebből a porfészekből minden normális bolt kihal, ami meg van az drága vagy sokat kell várni írj a mailemre (dorikex@gmail.com) és megbeszéljük
LCnégy 640 szürkeblokk miért csinál olyat hogy alapjáraton elkezd kattogni olyan hangon mint amikor leállítom? majdnem 2000ezres az alapjárat ott már nem szabadna.
Egyáltalán mi az ami olyankor kattog?
És ha kattog azzal sehova tovább vagy mehet de minél hamarabb meg kéne nézni?
Köszi előre is!
te egy igazi úr vagy
van itt közelünkben 1 szűrő szaküzlet pont ma jött meg a szűrőm amúgy! 1800 ft ot fizetek a 2 ér! ha kell szívesen rendelek még 1 adagot és elpostázom!
boltból
4vagy 5 órát sikerült utána go tovább. aki sokat alszik keveset él...
ja hát cserélni tudok olajat, azzal nincs gond. csak píz legyen rá apropó olajszűrőt honnan veszed?
segítek olajat cserélni ha úgy van
elmennék én a világ végére is ha valaki fizeti a benzint (meg a felmerülő költségéket... bejönne pár olajcsere )
az szép! gondolom utána jót aludtál!
Akkóóó jóóóvan
24 óra alatt megcsináltam kamionnal a Pest-Nyíregyháza-Pécs-Nyíregyháza-Pest útvonalat töltéssel fejtéssel együtt akkor motorral hányszor lehetne ezt megcsinálni...
majdnem ugyan az a 2.. :D