Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki megtudná mondani, hogy a hidraulikus kuplungot, hogy lehet állítani? Túl puha és nem emel ki eléggé! Választ előre is köszönöm!
.......
nekem nem mond semmit ami a dugódra van írva enyémeken eddig így volt jelölve...

te mivel mérted a hengert? intó,indikátor órával kell nem tolómérővel...
6ponton kell mérni legalább akopást,hogy lásd,hol,mennyit kopott
Az miért lehet hogy ha megnyomom az önindító gombját csak lecsattanik a relé és semmit nem csinál? 2002 520exc
segitsetek milyen aksit vegyek 525exc-be nagy ah legyen?
Guti!

8.000,- a hátsó rajtszámpanel/pár. narancsot és feketét tudok.
Pedig nem olyan rossz dolog ám az a hátsó szándék
ratapintottal a lenyegre itt van autout, ott 110
gondolom az egyebekbe van a lényeg.. :P :D nekem tengely nélkül úgy ráz h remeg az egész de nagyon durván.. :D viszont nagyobb sebességnél annyira nem.. de miért is mész te 120 at mikor csak 90 el szabad?
A dugattyú tetejébe ez van beleütve:
46306-3
8056D200

A hengert is mértem az is 56 mm.
Nem értem hogy van benne ekkora dugó, sehol nem találtam hozzá.
Valószínű hogy perselyeztetni kell nem ?
Köszi!
kipróbáltam az új vasat volt birkózás
nem mondtam hogy zavar...
csaj létedre zavar, ha ráz egy kicsit?
hat ugy van hogy alacsony fordulaton csak kicsit raz, utana jo, es mikor mar monoton 110-120al megyek akkor jon a talpmasszazs meg egyebek..
csipet csapatunk :)
53.97-et akartam
mi van a dugattyúdra írva? bele van ütve vagy a tetejébe,vagy a szoknyája belsejére...
én eddig csak 53,997ig tudtam méretet nikasiloshoz,de van asszem egy gyártó ami csinál 53,98ast is...de ezt most passzolom hogy melyik

Giraffe írta lentebb hogy 20-40ezer a hüvelyezés+a dugattyú... a hüvely az nem lehet nikasilos,mert vas és arra nem tudják felvinni az ötvözetet...
és az hogy nem tűnik kopottnak az nem jelent semmit,hacsak nem tudod a szemeiddel század pontosra megmondani ...szóval vidd el megméretni...az a tuti...
5-6 századra szokták illeszteni a dugókat...szóval ha lehet kapni 53,98as dugót akkor a hengerben max mérhető kopás 54,04 lehet,ha többet mértek egy síkon akkor az már nem lesz megfelelő...
kellemes mikor rezeg mi? barátnőm is szereti.. :D lehet a tiedbe sincs balance tengely! enyém is rezgett ost szétszedtem és nem volt benne.. valaki ökör kiszedte! szedd le a kuplunk deklit 10 perc es munka.. :P :)
Ment egy mail...
persze, ide írhatsz nyugodtan: dorikex@gmail.com
Ha legközelebb arra járok, akkor lenne kedved motoros útvonal idegenvezetősködni? Utol tudlak érni valahol a fórumon kívül (minden hátsó szándék nélkül, boldog párkapcsolatban élek), mondjuk email cím?!
nem tudom, én akárhány lc4-el mentem eddig mindig ezt tapasztaltam (mondjuk az az akárhány az 3 amiből 1 a sajátom, 1el meg csak vittek de rázott na az a lényeg )
Nekem nem szokott lenni 110-120-nál or..zmusom, lehet hogy meg kéne nézetem egy szerelővel?!
nem, csak szeretek ismerkedni, mindenféle hátsó szándék nélkül
Ma délután levettük a hengert és nem tűnik kopottnak, de ettől függetlenül kicserélném. A gyűrűbe 56 mm van írva. Dugattyúkat nézegettem a neten és csak 53.98 azt hiszem a legnagyobb. Szóval több mint valószínű, hogy perselyeztetni kellene?
Ha igen akkor az új hüvely nicosillal, dugattyúval együtt mennyi körülbelül? Mert ahogy én néztem 55 000ft a hüvely + 30 000ft a dugattyú stb...
Olcsóbb megoldást tudsz javasolni?
A kipufogótoroknál van egy "szelep" féleség. Azt hogy kell beállítani ? Gondolom az sem jó ha korán nyit, meg az sem ha későn.

Remélem van még egy kis türelmetek hozzám és bocs ha ostoba kérdéseket írok.

Köszönöm szépen, nagyon rendesek vagytok!