így képek alapján már nem akkora a lendület! :D 5 liter olajam van! de mire kell figyelni vagy csak kicsavarozom az alját aztán kifolyik az olaj és öntök helyette újat? mennyi olaj kell 1 teleszkópba?
Fúúúdejóóóóóóóóóóóvagyyyyyyy Látode,ezek nem segítenek Azt mennyi oiltot vettél? Ugorjál neki mint állat,könnyebb mint a szimóé,mámint súlyra Csináld,me azok sem tudják rendesen akik évek óta ezt nyomják mutasd meg nekik Csináltok ti néhányan annyi baromságot "költségkímélés céljábú" mint az állat,de a tied,azt meg,hogy a saját zsebedből mire baszod el, az meg a te dolgod.Csak arra figyi oda,hogy nehogy összeakadjanak a lábai,me mevvadulhat az a paripa.A motult meg öntsed, mi is azaa petróleumos lámpába Ne szegje mindez kedvedet,csak,ha lehet, hozzám ne hozzad me a wíííípíííhez nem értek ,csak az ilyen szutykokhoz,vagy ahhoz se Na,nem mondhatja senki,hogy nem segítettem
elméletben nem lehet olyan nehéz, de csak azért kérdeztem mert el szokták vinni az ilyet valami szakihoz.. de nem lehet olyan nehéz, és hátha csinált már itt valaki ilyesmit! de csak a te kedvedért meg fogom kérdezni még 1X legalább oké?
hali! vettem teló olajat most fejből meg nem mondom milyet valami medium motult azt mondták h ez a közepes se nem kemény se nem puha! neki merjek állni? ki tudom én azt cserélni? (a simsonba kitudtam )
:D
ja hát nekem sem engedi nagyon a meló,már kari óta nem voltam kint csak itt a házkörül amikor leesett a hó
na sikerült az olajcserét megtudakolni?én az egyémbe 15 üó ként cserélem de ez 4t
Az üveghez képest azért nem is olcsó (nem mindenhol fognak eladni nekik pont egy kartervédőre elég anyagot)...meg macerás is, ha elcsúsznak a szálak, szarul fog kinézni, főleg hogy ha világít ki alóla az üveg...szóval én nem csinálnám, de végülis megpróbálkozhatnak vele
Megjöttem nyáron Boszniából ott voltam fél évig misszióban majd szeptemberben kiköltöztem Bécsbe. Most itt melózok, leszereltem Györben aztán most folytatom az építöiparban.
Mi a tökömet csinálsz te ott? Nem biztos hogy tudod a telefonszámomat,mert mióta nem beszéltünk,változott egypárszor.Adj egy emil címet,aztán elküldöm a mostanit.
Majd eldöntjük ott a helyszínen. jövöhét csüzörtökön megtudom hogy mikor leszek otthon a hétvégén mert most Bécsben vagyok itt is lakunk a csajommal. Ezen a hétvégén is hazamegyek kivételesen majd zaklatlak telefonon.... csaó
Valakinek ktm sx 125-re rezonátora van-e eladó?
SX 250Fuel tank
EXC 300 komplett elsö fék
SX 525 Wp gátló
EXC 450 komplett elsö fék
sx 50mini ülés
SX/EXC elsö keréktengely
EXC 525 lánckerék védö
aranyat ,gázolajat,cocaint beszámolok
ja hát nekem sem engedi nagyon a meló,már kari óta nem voltam kint csak itt a házkörül amikor leesett a hó
na sikerült az olajcserét megtudakolni?én az egyémbe 15 üó ként cserélem de ez 4t
hát konkrétan a yahzeere gondoltam
de nem gond most már ezt is tudom,akkor te most kint vagy ausztriában?milyen sürün jársz haza?
most akkor hol vagy?