Én is azt hallottam hogy Angliába jókat csinálnak de haveromnak Németbe is profi munkát végeztek! Ha jól tudom 2000-től 2003-ig ugyanaz de javítsatok ki ha nem! Mennyi az ára?
2 ok miatt terjedt el erre felé a hüvelyezés: a csóróság, és az, hogy nagyon kevés helyen van jó nicasil. Most nem tudom, hogy mennyi időt kell rá várni, de régebben volt 2-3 hónap, mire visszajött a henger. Tudomásom szerint Angliában csinálnak jó munkát, Hollandiában, illetve volt Mahle a németeknél, de oda is úgy lopták be a hengereket, mert nem dolgoztak az utcáról. Persze van olcsó, és gyorsabb is (pl, olaszok), de arról sok jót nem hallani...
Osztom a véleményed! Amúgy meg elég olcsón csinálod felénk messze nem csinálják ennyiért...arról nem is beszélve hogy hogyan...
De teszem fel 35ért megcsinálod a perselyezést inkább azt mondom legyen 80 de akkor az nikasilos (ez csak az én véleményem) Sok különbséget úgyse lehet észrevenni rajtuk max tovább melegíted jobban kopik...stb
nem neked írta kex hogy mi az áttétel...nézd meg a hozzászólása előzményét...ő 4T 525-re írta mekkora áttétel jó...
Én írtam neked lentebb hogy 13:50a 125 gyárija...
ha írtok az oldalra legalább annyit nézzetek meg,hogy ki-kinek válaszol...és használjátok a "válasz erre" funciót,hogy követni tudjátok...
Hiába hisztizel, épp elég motort hüvelyeztettem már, pont a szarrágók miatt, akik nem cserélnek időben dugattyút, mert 'ó, jó az még'! Nagyjából 30-35.000,- forint egy hüvelyezés, plusz a dugattyú. Ennyi pénzért sehol sem nicasiloznak, főleg nem jó minőségben. Egy szarul nicasilozott henger meg rosszabb, mint egy hüvelyezett.
Kétled nem kétled tökre leszarom! Én viszont tudom! De akkor bocsáss meg ha segíteni akarok nektek mert nem akarom hogy szarral menjenek meg költsék a pénzt a sok baromságra így is elkeserítő mennyi fost árulnak Magyarországon...
Vagy ha kopott a nikasil akkor érdemes utánanézni hol nikasilozzák újra de nem érdemes minden putri helyre elküldeni mert tré munkát végeznek...haverom németországba küldte és mintha egy úja hengert kapott volna dugóval tömítésekkel együtt!De pl múltkor találtunk olyan osztrák oldalt ahol leküldöd a hengeredet és küldenek neked helyette egy felújítottat és nem is nagy összegért!Nem akarok hülyeséget mondani de kb annyiból perselyeznéd meg...
levenni le tudod a hengert otthon is,ha van szerszámod...egy kulcsot el kell sztem köszörülni,mert nem fér oda az anyára..legalábbis nekem el kellett..
ha lent a henger,akkor egy gépműhelyben,vagy autószerelőnél,motorszerelőnél ,akinél van indikátor óra azzal meg kell mérni a henger ovalitását ,hordósságát,kopottságát...majd az értékekből látszik,hogy szükséges-e hónoltatni...ha igen akkor valahol ahol már csináltak ilyet és megbízhatóak,akkor megcsinálják...ahhoz a mérethez rendelsz egy dugattyút 5-6századra illesztve és otthon össze lehet szerelni,ha legalább egy simsonon csináltál már hasonlót...youtubon sztem találsz kisfilmeket 125 krosszmotor felújításáról...akár hasznos is lehet,nézd meg
van az az eset ha már a niksailod hullára kopott,akkor pedig vas perselyt kell bele tenni...másik gépműhelyes téma,szakemberre kell bízni...inkább postázd el ,ha a környéken ilyet még nem csinált senki...jobban jársz,mert el lehet baszni könnyen egy perselyezést is...
Köszönöm szépen!
Azt vettem észre a motoron, hogy picit megdőlt akkor már folyt orrán-száján a benzin. Vettünk vissza az úszószinten és máris érezhető volt a különbség.
Még annyit kérdeznék, hogy ha dugócserére vetemednék akkor otthon is elvégezhetem vagy inkább szerelővel csináltassam?
Csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy ezeket a hengereket dugózás előtt szokták-e honolni.
De teszem fel 35ért megcsinálod a perselyezést inkább azt mondom legyen 80 de akkor az nikasilos (ez csak az én véleményem) Sok különbséget úgyse lehet észrevenni rajtuk max tovább melegíted jobban kopik...stb
Én írtam neked lentebb hogy 13:50a 125 gyárija...
ha írtok az oldalra legalább annyit nézzetek meg,hogy ki-kinek válaszol...és használjátok a "válasz erre" funciót,hogy követni tudjátok...
-fogyasztás
-megbízhatóság
-teljesítmény
-szervizelni
milyen sűrűn kell?
-hasonlók Köszi!
Eladó komplett Magura hidraulikus kuplung. Akár megbontva, külön is. E-mail adatlapon!
-fogyasztás
-megbízhatóság
-teljesítmény
-hasonlók ! Köszi
ha lent a henger,akkor egy gépműhelyben,vagy autószerelőnél,motorszerelőnél ,akinél van indikátor óra azzal meg kell mérni a henger ovalitását ,hordósságát,kopottságát...majd az értékekből látszik,hogy szükséges-e hónoltatni...ha igen akkor valahol ahol már csináltak ilyet és megbízhatóak,akkor megcsinálják...ahhoz a mérethez rendelsz egy dugattyút 5-6századra illesztve és otthon össze lehet szerelni,ha legalább egy simsonon csináltál már hasonlót...youtubon sztem találsz kisfilmeket 125 krosszmotor felújításáról...akár hasznos is lehet,nézd meg
van az az eset ha már a niksailod hullára kopott,akkor pedig vas perselyt kell bele tenni...másik gépműhelyes téma,szakemberre kell bízni...inkább postázd el ,ha a környéken ilyet még nem csinált senki...jobban jársz,mert el lehet baszni könnyen egy perselyezést is...
Azt vettem észre a motoron, hogy picit megdőlt akkor már folyt orrán-száján a benzin. Vettünk vissza az úszószinten és máris érezhető volt a különbség.
Még annyit kérdeznék, hogy ha dugócserére vetemednék akkor otthon is elvégezhetem vagy inkább szerelővel csináltassam?
Csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy ezeket a hengereket dugózás előtt szokták-e honolni.
Nagyon szépen köszönöm!
Szép estét!
2000-es 125 sx-hez keresek hátsó sárvédőt meg a két hátsó rajtszámtáblát narancsba vagy feketébe! Valaki tud valamit szóljon!Köszönöm