Értem... Elöször is venniakartam egy 525-öst..
Amikor nézegettem öket nem nagyon volt eladó ami tetszett volna aztán megláttam ezt a kicsikét óckodtam is töle hogy ez visszalépés lesz a drz hez képest aztán nem bántam. A Drz-t hírdettem hárman ha érdeklödtek télen pang a kereslet. aztán gondoltam meghagyom csak utcára mert vettem rá új sm gumikat nyáron még azzal nyomattam király volt. Mondom leveszem a hirdetést és pont akkor jött egy 26 éves srác Zalaegerszegröl és elvitte minden cuccával együtt 4 kerék idomok stb. De a két tükör az nálam van! :) Fájt a szivem érte..... :(
haver nem tudom neked mit ír a gépkönyved nekem 2006KTM525EXC-van!én 10W50 15W50 et használok, esetleg 10W60 vagy 15W60! Nem tudom a gyár a te típusodba mit ajánl, de én majdnem 100%ig biztos vagyok hogy 10W40 semmi esetre sem!
Ónodi Benjamin
KTM gyárlátogatás 2012. március 16-án 8-15 óráig.
Találkozó ( www.ktm-wimmer.at) 07:30- kor az üzlet elött.
A gyárlátogatás ingyenes!
KIZÀRÒLAG elözetes jelentkezéssel lehetséges (kati.lachmann@zweirad-wimmer.at), mivel a csoport kis létszámú!
Jelentkezéshez szükséges adatok: név, cím, tel.szám, email.
Remélem össszejön. Nem tom hogy mennem kell dolgozni szombaton vagy nem.De a vasárnap szerinterm tuti. Csak jó idö legyen. Irok ha tudok vmit a szombatró. Legkésöbb jövö hét csütörtökön. Aztán megduáljuk hogy mikor találkozunk modjuk a phalmi pályánál.
Dájcslándból már megjöttem igen, végleg. Legalábbis egyelőre így néz ki helyzet. Csacsi összeállt, minden rendben van vele. Az alu trepni-lemez jó lesz, csak 500tonna a súlya.
Amit mondtam időpontot, az nekem alkalmas lesz a motorozásra, feltéve, h az időjárás engedi... Még egy csizmát veszek a jövő héten, ha tudok méretet próbálni végre belőle aunerben.. aztán már mehetünk is veretni.
hello bátyja! Most hívtam fel a fazont,mert nem küldte el még a rugót amikor múltkor mondtam,de azt mondja nincs meg elkallódott
azt mondta ha megtalálja,akkor küldi,ha nem,remélem ki tudunk egyezni a postaköltségben!
ne haragudj,de szarban hagyott a csávó,mert nekem is azt mondta hogy megvan,csak meg kell keresnie!
Amikor nézegettem öket nem nagyon volt eladó ami tetszett volna aztán megláttam ezt a kicsikét óckodtam is töle hogy ez visszalépés lesz a drz hez képest aztán nem bántam. A Drz-t hírdettem hárman ha érdeklödtek télen pang a kereslet. aztán gondoltam meghagyom csak utcára mert vettem rá új sm gumikat nyáron még azzal nyomattam király volt. Mondom leveszem a hirdetést és pont akkor jött egy 26 éves srác Zalaegerszegröl és elvitte minden cuccával együtt 4 kerék idomok stb. De a két tükör az nálam van! :) Fájt a szivem érte..... :(
Engem meg ki akartok hagyni a közös motorozásból!
KTM gyárlátogatás 2012. március 16-án 8-15 óráig.
Találkozó ( www.ktm-wimmer.at) 07:30- kor az üzlet elött.
A gyárlátogatás ingyenes!
KIZÀRÒLAG elözetes jelentkezéssel lehetséges (kati.lachmann@zweirad-wimmer.at), mivel a csoport kis létszámú!
Jelentkezéshez szükséges adatok: név, cím, tel.szám, email.
Kati Lachmann
Verkauf - Bekleidung, Zubehör
Fa.Wimmer Peter
KTM - Triumph - Motorräder
Braunauer Str. 1
5134 Schwand
Tel.07728 7004 27
Fax 07728 7004 4
kati.lachmann@zweirad-wimmer.at
www.zweirad-wimmer.at
KTM Wimmer: Schwand
www.ktm-wimmer.at
Jó lenne összefutni 03.10. - 30.11. phalmán. Jövö csütörtökön majd írok.
Léteznek hőálló gyanták, ez olyanból van.
Amit mondtam időpontot, az nekem alkalmas lesz a motorozásra, feltéve, h az időjárás engedi... Még egy csizmát veszek a jövő héten, ha tudok méretet próbálni végre belőle aunerben.. aztán már mehetünk is veretni.
azt mondta ha megtalálja,akkor küldi,ha nem,remélem ki tudunk egyezni a postaköltségben!
ne haragudj,de szarban hagyott a csávó,mert nekem is azt mondta hogy megvan,csak meg kell keresnie!
én fektettem bele azt a steppelt kipufogo tömő cuccot és ugy volt felfogatva a rezora,
a gyári ugy van hogy egy kicsit eltartja a bilincs, nem ér hozzá teljesen.