Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merre akartok menni?
Most már akkor mindenképpen mennünk kell jövö hétvégén.
Erre majd visszatérünk!
Lehet elmennék veletek. Nem lett még vele semmi.Majd ha jobb idő lesz,megcsináljuk.
Remélem jó helyre került! A tükröket ne add el,annak történelme van!
Mert eljönnél? Futó le lett homokszórva?
Pedig van neki jóóóóó nagy...
Értem... Elöször is venniakartam egy 525-öst..
Amikor nézegettem öket nem nagyon volt eladó ami tetszett volna aztán megláttam ezt a kicsikét óckodtam is töle hogy ez visszalépés lesz a drz hez képest aztán nem bántam. A Drz-t hírdettem hárman ha érdeklödtek télen pang a kereslet. aztán gondoltam meghagyom csak utcára mert vettem rá új sm gumikat nyáron még azzal nyomattam király volt. Mondom leveszem a hirdetést és pont akkor jött egy 26 éves srác Zalaegerszegröl és elvitte minden cuccával együtt 4 kerék idomok stb. De a két tükör az nálam van! :) Fájt a szivem érte..... :(
Az csak a rajongók miatt van! Nem akarom hogy belémszeressenek! Megváltál a DRZ-től? Pedig annak komoly múltja van! Remélem jó helyre adtad el!
Hi! volt egy ilyen tippem Levi. Csak a képeiden nem látszott az arcod :D
ke neked nagy lábon élniiiii:D
Én vagyok az a jóképű szép szál deli legény,aki a DRZ-t szerezte neked! Meg a két tükröt is én adtam rá neked!

Engem meg ki akartok hagyni a közös motorozásból!
haver nem tudom neked mit ír a gépkönyved nekem 2006KTM525EXC-van!én 10W50 15W50 et használok, esetleg 10W60 vagy 15W60! Nem tudom a gyár a te típusodba mit ajánl, de én majdnem 100%ig biztos vagyok hogy 10W40 semmi esetre sem!
Ónodi Benjamin
KTM gyárlátogatás 2012. március 16-án 8-15 óráig.
Találkozó ( www.ktm-wimmer.at) 07:30- kor az üzlet elött.
A gyárlátogatás ingyenes!
KIZÀRÒLAG elözetes jelentkezéssel lehetséges (kati.lachmann@zweirad-wimmer.at), mivel a csoport kis létszámú!

Jelentkezéshez szükséges adatok: név, cím, tel.szám, email.

Kati Lachmann
Verkauf - Bekleidung, Zubehör

Fa.Wimmer Peter
KTM - Triumph - Motorräder
Braunauer Str. 1
5134 Schwand
Tel.07728 7004 27
Fax 07728 7004 4
kati.lachmann@zweirad-wimmer.at
www.zweirad-wimmer.at
KTM Wimmer: Schwand
www.ktm-wimmer.at
Ki csinálta ezt? nekem is kéne ilyen írj elérhetőséget!
Vagy a fedő réteg legyen karbon szövet. Nem egy drága dolog...
Semmi gond! Akkor le van tudva minden ugyh rendelek mashonnan!
Most már nem tudom ki kicsoda ki mikor ér rá...?
Jó lenne összefutni 03.10. - 30.11. phalmán. Jövö csütörtökön majd írok.
Nem "tiszta", üvegszálas.
Léteznek hőálló gyanták, ez olyanból van.
Remélem össszejön. Nem tom hogy mennem kell dolgozni szombaton vagy nem.De a vasárnap szerinterm tuti. Csak jó idö legyen. Irok ha tudok vmit a szombatró. Legkésöbb jövö hét csütörtökön. Aztán megduáljuk hogy mikor találkozunk modjuk a phalmi pályánál.
Ja ja összejött a Ktm. Ismerjük egymást? Nem tom hogy ki vagy?
Dájcslándból már megjöttem igen, végleg. Legalábbis egyelőre így néz ki helyzet. Csacsi összeállt, minden rendben van vele. Az alu trepni-lemez jó lesz, csak 500tonna a súlya.
Amit mondtam időpontot, az nekem alkalmas lesz a motorozásra, feltéve, h az időjárás engedi... Még egy csizmát veszek a jövő héten, ha tudok méretet próbálni végre belőle aunerben.. aztán már mehetünk is veretni.
hello bátyja! Most hívtam fel a fazont,mert nem küldte el még a rugót amikor múltkor mondtam,de azt mondja nincs meg elkallódott
azt mondta ha megtalálja,akkor küldi,ha nem,remélem ki tudunk egyezni a postaköltségben!
ne haragudj,de szarban hagyott a csávó,mert nekem is azt mondta hogy megvan,csak meg kell keresnie!
nekem is volt ilyen, kb egy dizájnos kacat kategoria...nyakban ugyan ugy rogyik a rezo ami nagyobb gond mint a horpasz az oldalán...

én fektettem bele azt a steppelt kipufogo tömő cuccot és ugy volt felfogatva a rezora,

a gyári ugy van hogy egy kicsit eltartja a bilincs, nem ér hozzá teljesen.
hy az lenne a kérdésem,hogy ez tiszta műgyanta? Mitől nem ég el? Köszi!