Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyetek a gyantába fekete pigmentet, akkor még ki is fog nézni valahogy...
Most nézem a képidet. Benarancsultál?
okks megbeszéltük Yehzee már irt h mikor ér rá.nekem meg még olajat kell cserélnem.
de lehet 7 végén kinézek.
fain összeraktad már a csacsit?
háhá má megvan hogy lessz van alu trepni lemezem.abból lessz:)
na azt mikor jössz haza dajcslandó?
Jövő hétvégén (03.10-03.11) benne lennénk szerintem egy erdőzésben mi is arra Écs felé...
Nekem nem kokszol a motul, szépen jár vele a motor...egyébként használtam castrolt is, azzal is meg vagyok elégedve teljes mértékben.
Kartervédőt tudunk csinálni cimbora, ha kell. Enyém nagyon jól bírja a fán átkeléseket, és könnyű is ráadásul. Egy sablont rajzolj meg kartonpapírból, és vegyél üvegpaplant, meg edzőt, meg gyantát. Elég olcsóból ki lehet hozni, szép is lesz, meg fasza is.
Talon 45ös hátsó és ktm 15-ös első eladó! (képen 14es van)
tmobil6224531
Erdözünk inkább, ezt még nem is próbáltam pályán. Egyszer mentem a drzmmel 30 kört phalmán de nem jött be, inkább az endurózás! amúgy tényleg összefuthatnánk nekem csak egyenlöre egy haveromnak van még motorja akivel szoktunk menni úgyhogy elkél pár motoros span. :D
Olaj: Castrol.
De nem tagadom, volt régen benne mol dinamic 10-50 és szerintem nem szar! motul előbb besötétült....
pályára szoktál kimenni?vagy csak erdőzől?összefuthatnánk 1x egy kanyarra van 1 cimbim szerintem ő is jönne.
Talált, a pannonhalmi cross pálya fölötti kis enduró páylánál készült.
Aegon.

Mondjuk valamikor novemberben (miután vádat emeltek a gyökér ellen) már elismerték hogy valamit fizetniük azért kelleni fog...de igazából azóta se történt semmi...
ejjj de kár.
pedig jó lenne lecserélnem a gyári műanyagot mert már eléggé le van rongyolodva.meg még anyag is van hozzá.
egyébként melyik hegy az ott a hátérben mert nem ismertem fel.talán valami écs közeli?
Ne haragudj de csak a magam szórakoztatására szarakodtam ezzel kb 10 órát mire kireszeltem egy hólapátból. tudod az élmény megfizethetetlen. Tényleg nem vagyok idömilliomos melózok ezerrel ha szebed vagyok pedig motorozok csak akkor volt egy szabad két napom amikor -17 fok volt. szerintem még egyszer nem állnék neki tudod ehhez ihlet kell akkor rámjött és kész pénzért meg nem menne.
Dani...

Melyik biztosító nem akar fizetni?
te figyelj már kollege mennyi pénzért csinálsz 1 ien kartelvédőt?
Sziasztok!
Az olaj témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Maradt nekem a drz-s korszakomból egy 4l es Motul 5100 4T 10W-40 olajam. Mehet ez a 2010 ktm exc 250 f -be mert ez azért jóval pörgösebb?
Ha nem akkor milyet vegyek bele? Motul 7100 4T 10W-40-t vagy inkább Motul 300V 4T Factory Line 10W-40-t? És még annyi hogy 10 vagy 15 üóránként jó cserélni. Elöre is kösz a válaszokat.
Én egy ezressel olcsóbban veszem a Castrolt, mint te a Motult...nekem meg az vált be. Egyébként az olajnagykeres mesélte ezt a Motulról, és láttam már 'jótékony' hatását motorban...
Én nem értek hozzá, igazából ebből az olaj témából már minden fórumon volt legalább egy vita. (nem nekem) Nekem tökéletesen megfelel a motul, jó áron jutok hozzá és szerintem minőségi olaj. De ez csak az én véleményem.
Akkor most engedjem ki a földre a 0km-es 300v-t?
Nem akartam megbántani...nem szar, csak észter bázisú, ami a kenési tulajdonságokat rontja...
Az első perctől kezdve teljesen egyértelmű hogy a furgonos a hibás: én egyenesen mentem, ő meg kanyarodott. Persze annyi gerinc nem volt benne hogy ezt beismerje, úgyhogy szerinte azért következett be a baleset mert én gyorsan mentem és ezért nem vett észre (biztos átléptem a fénysebességet)
hali! vettem teló olajat most fejből meg nem mondom milyet valami medium motult azt mondták h ez a közepes se nem kemény se nem puha! neki merjek állni? ki tudom én azt cserélni? ( a simsonba kitudtam )