Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt' attól mert fém, miért jobb
Mekkora az a nagy tétel? Ha jó a szám akkor lehet olcsóbban tudom adni annál :)
Nem titok, de "nagy" tétel miatt 2800ft pro liter...
Szervusz!

Ha nem titok akkor email-ben írd már le légy szíves
Van egy db új nekem a hűtősapkás oldali 25000ft
nekem volt olyan motorom, de ha most leszolom nem veszel olyat...

ovatos diplomatásban nyomom igy reggelire... mit szeretnél dicsérjem vagy legyek őszinte...?
Hát én nagyon nagyker áron veszem a motult, és még sosem csalódtam a minőségében. Nagyon meg vagyok vele elégedve...
olti .
biztos
Nem kell belenézni, mert a katalizátorosnak vastag nagyon a hegeszési varrat a második kanyarnál, jól látszik kívülről.
Köszönöm!A tank is stimmel majd szted?
nézem a motorokat,vázakat,nem látok kölünbséget a vázak bölcső részénél...képről nehéz megmondani,de még a dőlés szög is hasonló...te tudod,ha találsz mást próbáld meg...egy 1000-st buknál ha nem lenne jó...

Zoozee nem tudod van-e külömbség 2005és 2008közt...a bölcsőnél a váznak?
nem tudom,hogy jó-e az én évjáratomra ez...am meg ezt néztem ki :
http://www.ebay.co.uk/itm/PULS...
de ezt is csak 2007ig írja...
de fém, és postával 6ezer...angolból
egyelőre csak nézem,mit mennyiért kell vennem a gépre,hogy megóvjam...ha találok kartervédőenk való lemezt,akkor abból faragok egy ilyen lánckivezetőt...
de ez akkor a 2008-tól valókra jó, nekem meg 2005-ösre kellene...
HY srácok!
Akinek van vagy volt ,2008 utáni exc 300-a , érdekelne a veleménye, hogy volt megelégedve vele, pozitiv és negativ tulajdonságai?
Úgy általában kérdeztem. Motul termékekkel (is) foglalkozom, az árak jók. Ezért írtam hátha érdekel valakit :)
Én Motul710-et használok, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Már ha 2T keverékképzéshez való olajat kérdeztél...
na most felrakja a képet?
újonan bal oldal 45000 jobb oldal 55000
nincs különbség
lemaradt
Eladó Talon 45-ös hátsó lánckerék, kb 2-300 km van benne, szinte új, festés is jó és egy 15ös lánckerék egyben!
(a képen 14es van)
Szervusz!

Ha szeretnél venni jó áron akkor adatlapomon van elérhetőség
Sziaén azthasználok 4T KTM EXC-be