Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel sajnos már nem igazán van eredeti állapotban, így a piaci értéke nem túl sok, de ha megy akkor használd egészséggel amíg nem lesz komoly gondja (akkor viszont sztem gazdaságtalan lesz a javítása )
Első fékbetét nem gond hozzá, nálunk is van (3300Ft-tól), a hátsó dob már bajosabb.. De persze szét kellene szedni hogy mégis mi lehet a gondja..
Sziasztok. Ktm EGS hez keresnék CDI-t
Eladó 2011 januárban vett kesztyű,most kiderűlt kicsi,M, méret használatlan vadi új
7000 ft
Na és tudsz valami infót mondani erről a tipusról nekem?Érdemes vele foglalkozni egyáltalán vagy inkább bontsam szét?Mert ugy motorikussan nagyon erős meg megy mint a barom csak fék nincs rajta egy deka sem.Mi lehet a piaci értéke neki?
A bikepics-re ne nagyon adj ilyen téren
A képeiden látható motor 100% hogy 1985-ös ebben biztos lehetsz.
Na itt a link az oldalról.
http://www.bikepics.com/pictur...
Na sikerült megtalálnom egy hivatalos honlapot a motorról .Az bizttos ,hogy nem 85-ös évjárat ,mert az egésszen másképp néz ki.Ezt a tipust 93-98 közötti idöre lehet tenni ,legalábbis ezt a tipust a képek alapján akkoriban gyártották.
Ez egy KTM GS 125 1985-ös évj. (volt fénykorában )
Sziasztok, Használ itt valaki motul olajat?
http://www.ktm4u.co.uk/ktm-pow...
megnézheted,hogy gyári kiegészítő...
kikapod a hátso kereket, kihuzod a fékdobot rögtön meglátod mi a para, sima autos boltba újra tudod ferodoloztatni...
de lehet hogy csak be van gyogyulva..

fogalmam nincs milyen évjárat... egyáltalán ez KTM.?
Szia! SZ.tem 2000-re jó 2003-as Rátudod tenni, ha jol tudom 2004-töl van egybe ahátsó sárvédő az oldalsó rajtszám tartóval, viszont a 2004hez más segdváz kell!
Szasztok!Segitség kellene van egy exc125 ös 2000 es évjáratu mocim!Kérdésem h rá tudom e tenni minden át alakitás nélkül a 2002-03 as idomait?Köszönöm elöre is!
üdv.

létezik, hogy ez 2005-ös 450 EXC-hez jó ill. gyártottak ilyet szerintetek powerparts-ba?
eladó
EXC 125 2012 38km
Valaki tud 2003-2007 4T EXC-re hűtőt /bal, jobb/ vagy esetleg egybe is érdekel! Aki tud e-mail címemre kérek képet: levee18@freemail.hu (2T hűtő nem érdekel!)
találtam pakolgatás közben pár ős leletet de van itt ujszerü is. sonic18@citromail.hu
Köszönöm a segitséget.Sejtettem,hogy a hátsófogas kerékben van a fékdob,de hiába nyomom a féket semmit nem lassul a motor.Valszeg nincs már benne egy deka fékbetét sem.Ugyanez a helyzet elől is betét egyáltalán nincs benne,csak az üres féknyereg.Esetleg azt is megtudnád mondani hogy milyen tipus lehet és hogy kb milyen évjáratu?
ott a hátso fékdob a lánckerékben, de még a fékkulcs is ott van rajta, ha igy sztenderen megforgatnád a hátso kereket ,és a kulcsot elforditod rögtön rájönnél hol a fék, ...

első betétet bárhol tudsz rendelni ahol árulnak betéteket...

lehet árat kellene emelnem..
hello dugó sérülés miatt szét szedett ktm meg maradt 1991 töl 95 ig exc másnéve gs 250 300 360 as motorblokk és a képe nlátható alkatrészek eladók. érd a 06302738234 vagy a sonic18@citromail.hu emailen.
Üdv mindenkinek.
Ma szert tettem egy KTM 125-ös 2T motorra amiről nem sokat tudok.Esetleg tudnátok segiteni a be azonositásában?Fogalmam sincs milyen évjáratu lehet.Jelenleg egy nagy hibája van még pedig az elsőfékarnak nincs semmi tartása,és a féknyeregben egyáltalán nincs fékbetét.Hátul pedig egyáltalán nem találtam rajta sem féknyerget sem féktárcsát.Az elképzelhető lehet,hogy ennek a motornak ahátsóféke a hátsó fogaskerékben van beépitve?Vagy hogy egyáltalán ez dobfékes ,vagy tárcsás lehet hátul?Hol tudnék hozzá első és hátsó fékbetétet szerezni és milyen árban lehet? Jelenleg egyáltalán nincs rajta fék.Nem is értem ,hogy hogyan lehetett igy közlekedni vele,még annyit rola hogy 6 sebességes és poweres a motor.Megkösznnék mindenféle hasznos infót ezzel a motorral kapcsolatban.Képek.
Szasztok!Segitség kellene van egy exc125 ös 2000 es évjáratu mocim!Kérdésem h rá tudom e tenni minden át alakitás nélkül a 2002-03 as idomait?Köszönöm elöre is!
lehet érezni a sulyán is, ráadásul a KTM akkora katalizátort tesz bele mint egy autoé..

mert ugye fontos a környezetvédelem , vagy mi....

de ha valaki nem biztos benne akkor drotot bele és kiderül rögtön.
Nehogy azt mondjátok már, hogy kézbe véve nem lehet észre venni van-e benne "kati" vagy nincs.
Köszi a törődést,nah megint csak a munka,5000-nél elbuktam a közönség segítségét.