Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hálás köszönet!
Külső megvan a belsőt még nem vettem ki azért kellet a méret.
Erre való a fórum vagy nem bazze?

Mondjuk a hülye kérdések és problémák kicsit tényleg túlzások nade ez van nem lehet mindenkinek husqvarnája.

Amúgy küldhetné róla malibe képet 1-2 tőt mert meglesném.
NJ203EPC C3
cikksz0412174012
Sztm kizárólag csapágybolt szabvány a gyári SKF de koyo vagy más márkás is hibátlan a gyári több mint11000ft
külső 16004 C3
Nagyon szerel mindegyik
Üdv.
Fék átalakítót keresek 320 tárcsához egy LC4-re, 4 dugattyús féknyereghez. Tudtok nekem segíteni? Schottner Péter 30/251-5589
Pfú, mi van itt
bocsánat ha beleszólok nekem pl az lc4 en a csonk ahogy rámegy a hengerfejre a rugó nem azt mondom h nem fog de nem sokat.. pedig a rugó fogjuk rá, feszes.. kézzel tudom mozgatni a csonkot a kiömlőnél! az baj? akkor nekem sem jó így?
Kicsi kreativitást tudok ajánlani...nézd meg körkörös-e? kicsit peremezd pluszosra és tegyél egy o gyűrűt..vagy ha nagy a lógás akkor vegyél kipufogó tömítő masszát kend be vékonyan és hajlíts rá egy lemez csíkot mondjuk sörös dobozból az vékony,összes gumibakot nézd át nehogy újból kiverődjön..rugók is feszesen tartsanak
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni?
Egy ilyen kutyacsontot keresek 04-es ktm-Duke hátsó rugós tagjának a himbarendszeréhez!

Meg esetleg valaki meg tudná mondani hogy Lc4 640-hez kiegyenlítő(balance) tengely belső csapágya milyen méretekkel bír vagy esetleg milyen cikkszám alatt érhető el?
Köszi!
Szép délutánt mindenkinek!

Segítség kellene,tudd valaki jó megoldás a kipufogó csonkhoz,nem igazán tömít rendesen a hengernél a kúpos csatlakozásnál!? KTM 360-ról lenne szó!
eggyaltalan nem baj ,minden 2t ereszt.engem is zavart azt a szerelő cimborám aki ktmekkel foglalkozik ilyen átlátszó tömitővel kente be.
Nem baj azert koszi!
http://www.kepesmotor.hu/idomo... pl ez jó lehet az lc4 re?
hali! 1. kérdésem, már kérdeztem hogy a rugóstagomon van ugye 1 nagy anya azzal feszítem a rugót! annak mennyire kell feszesnek lennie? épp hogy csak feszüljön vagy húzzam össze vele a rugót rendesen? 2. kérdés szeretnék olyan telóvédőt az LC4 emre ami körbeveszi a villát alul, narancssárgába van esetleg valakinek eladó vagy hol tudok olyat szerezni nem 1millióért?
Bocs Barni...nem sikerült, nem tudok már ilyen kesztyűt
Hali
Vettem farokidomot, úgy hogy már nem kell megnézned. Köszi azért.
Üdv
Y
Március 03. X.Télűző felvonulás Kiskunhalason a Déli városkapunál.
Gyülekező 10:00 óra.
kösz az értelmes válaszokat...pl kt...maki
az óvszereseket rossz helyre irátok, mert a szülötöknek is ezt kellet volna használni .
.
Hát látod... semmi sem tart örökké
Áhh... most beteg vagyok. Csak voltam kint pár hete egyet karikázni a réten, aztán ledobott a lovam..
Ha tényleg komolyan gondolnám,akkor mindenképpen egy wextorral nyomnám,vagy esetleg még egy keeway jöhetne szóba! Semmi más!
Én a lifanra esküszöm, az a tuti! Próbáltam sokat (Nomad, D-Jay) de ha komolyan gondolod, akkor csak ez jöhet szóba!
mivan cimbi csak nem voltál kint azt nem is szoltál
Háááá mi törpént? Letörött?
Rendben. Postai utánvét is okés lesz, ha megegyeztünk?