Tudod bazzeg hogy én futongal nyomom! Most gondolkozom váltáson.Asszem egy bazuka vagy egy sukida lesz a következő! Még nem tudtam dönteni,mert mindegyik annyira tetszik!
Hol vagy baba? ..nekem egyszer volt egy 760 as..gumi volt ennyi!
leárazva vettem az RMC ben feltettem és mentem vele..ezt neked kell kipróbálni ott ahol te jársz..úgy emlékszem nem kopott vészesen
Mitas C18 volt nekem de reped mint a dinnye a sziklás vagy kemény talajon.Michelin AC10-es van nekem most ez elég jó gumi és kedvező az ára a többihez képest.
Üdv!
Üdv KTM s kollégák,segítség kéne,egy 125 ös2002 es sx került hozzám,a probléma hogy a leömlőnél kifúj.
Az előző tulaj említette hogy ez igazából nem baj,de engem aggaszt,néztem és körülbelül 5000Ft körül mozog,a tulaj azt mondta hogy hiába cserélem ki ugyanúgy kinyomja az olajat.Találkozott valaki ijennel,esetleg valami ötletet kérhetnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
vagy mondjatok okosat...
mitasz 110/80-19 c-18,c-20 = 14500ft
mitasz fimes ef-05 120/80 as =15500ft
vagy mondjatok okosat...endúróra is jó legyen... de ne is úgy járjak vele mint az mc 4gyel hogy 5 motorozás után oldalbütyök leszakad.
most nálunk ezek a gumik vanna kelérhető árban ...na okosak...tudom bálint szerint kend a hajadra meg pampi szerint is...de konkrét tipusról más értelemes vélemény...akármelyikről
okoskodás is jöhet...melyiket és miért ill miért nem
thnx
Nincs itt semmiféle kérdés! Az a legjobbéspunktumm!