Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dani
Még nem adtam fel, várok 1 választ még
Ha megtudok valamit, akkor itt írok neked.
Thor lazer kesztyu akkor igen! Mert?
Szia! Veled beszéltem valamelyik nap Thor kesztyűvel kapcsolatban?
Ott a henger a felömlőkkel...
Én meg ritkán járok erre
Hali!
A lábtartó mi pénzt kóstál? Hülye kérdés, de ez 2t v 4t? És mekkora volt?
Sziasztok!

520 exc-hez nincs valakinek véletlenül önindító reléje?
A képen látható alkatrészek eladók. Érdeklődni a 06 30 5862122 számon. http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Valakinek esetleg? Olcsóón adom! 3000Ft
üdvözöllek benneteket Ktm -es kollégá..
Sajnos alkatrészként kell értékesitenem szeretett KTM LC4640 Duke2
motoromat.2007évj
ennek oka senki nem akar mostanság HOBBY MOTORT venni.pályán volt használva oda nem kelllettek okmányok...én crossozni szeretnék ezért szét kell bontanom mert nemsokára jön a szezon..
ÉRDEKLÖDNI emailben..uazosember@gmail.com
posta is megoldhato de csak elöreutalással .. igy olcsobb is.. 25kg ig 1200ft.
Hello hát az semmi féle képen nem jó! Az ott letud testelni de ezt egy komoly szerelőnek tudnia kell! Hát valahonnan szerezni kellene egyet és kipróbálni szerintem! Kerezsd meg giraffot ő tud jó áron alkatrészeket és vágja is elég komolyan a dolgot!
Ismered te is ezt a vasat..mentel egyutt vele Kecson:) Lacie volt!
Helló!

Akkor ezek szerint nem volt rajta. Nem baj az lényeg hogy most már rendben lesz paripa. Kereslek majd, de még mindig a gumira várok.
De ismerős motor...ja, most töltöttük rá az Akrapovichoz való szoftvert...
Akrapovic-ot tudok rá...
Azt is néztük, két vezeték megy hozzá.. ahogy kifordítottuk a helyéről a kábelek szigetelése megvolt repedve közvetlen a jeladó után(tőben és látszott a drót ) , lehet akkor amikor kivettük helyéről... Ez okozhatja a problémát? Olaj zavarhatja áramkört vagy jelet? Mert az is furcsa volt hogy ha bal oldalon állt sztenderen motor akkor általában dobta szépen szikrát, és ahogy függőlegesbe raktuk motort hogy berúgjuk elment..
(amikor oda folyt olaj) Én ezen akadtam fent ezzel kapcsolatban, lehet hogy hülyeség, fogalmam sincs róla
ELADÓ KTM EXC 450 2004 ALKALMI ÁRON!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Szia!
Ha még aktuális lesz 2002-es hengerfejem!
lefújták a kipufogómat. nem tud rá valaki valami KTM feliratot, ami nem olvad le? régen láttam, hogy hírdettek ilyesmit.. de már nem találom :S :S
köszönöm
aztaaaak.......................
Szia!
Van jeladóm, sőt álló és forgórészem is, illetve gyújtáselektronika is lesz valószínű.
Gyertyacsere gondolom már megvolt! Ellenőrizzétek a gyújtáselektronika csatlakozóit ill. a testkábel megfelelő testelését! Továbbá a gyújtásdeknit is érdemes levenni, hogy az állórészre ráless! Ha alkatrész kell és jó a bontott, akkor keress nyugodtan!
Szia!
Nekem van. Az új ár feléért viheted. Emilem adatlapon.
ez a motor.. ez egy álom.. :)