Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért sikerült hozzájutni? miért menesztetted a Husqvarnát?
tudok neked egyet...írj az emailemre...adatlapon megtalálod
Helló!

Csatlakoznék a KTM tulajokhoz
persze az már kettes motor ..mindegy mikor helyezték forgalomba ..itt tudod a modellévek a lényegesek .....gondolom blokkszámod kettessel kezdődik...

egy fémlamella még nem számít kókányolásnak...
amúgy egy gyári ktm kuplungszett olyan 30-35 000 ft között ...összes kopó meg összes acél és a 6 rugó.....

kép csak illusztráció
Sziasztok! Esetleg valakinek nincs eladó KTM SX 125 '03-'04 körül motorja? Mielött megkapnám , hogy nézzem meg a hirdetéseket végignéztem, de elég gyér a választék:( Gondoltam megkérdezem itt hátha van valaki aki megválna tőle, de még nem hírdette meg!:)
Eladó egy pár hibátlan,újszerű Michelin BiB mousse defektmentes belső, krossz és enduro motorokhoz!
90/90-21-es első méret 15ezer
140/80-19-es hátsó méret 15ezer

30ezer/pár irányáron,postaköltséggel együtt!
üdv!érdelődnék nincs e valakinek elfekvőben exc 450 2006 főtengelyen lévő fogaskerék ami a balanszsúlyt hajtja meg?Zozee esetleg újba tudsz nekem?csinálunk egy blokkot és láttam h elvan égetve meg üt is és egy ponton kattanik is eggyet szerintem ez kuka!
raptor felirat?
na fel se tűnt ravasz
Megkérdezheted!65ezer Ft-ért adtam oda.De hozzáteszem hogy messze jobb állapotban volt mint amit árul a srác Doma rendszert Raptor felirattal!
mennyibe adtad el ha megkérdezhetem?
Na milyen jól informált vagy te Valóban vettem ősszel egy Doma rendszert tipp topp állapotban nagyon jutányos áron majd hogy felszerelem a gépre csak mégse lett jó a motorra!Pont hogy nem fér el a váznál ahol a hengerfejből kijön a csonk.Elvileg azért nem mert az 525-nek magasabb a hengere mint a 450-é és annyi pont elég is hogy ne férjen be Mondjuk ha nagyon akartam volna egy kis csőhajlítgatással megoldottam volna de inkább hagytam a fenébe úgy ahogy van és eladtam!
http://auto-motor.vatera.hu/al...

itt olcsóbban is adom ha kell valakinek!
Értem már tudom melyik az ott a jobb oldali dekninél van
köszönöm szépen a segítséget
Hát nem nagy szám kicserélni az új ára pedig valami 16000ft Ha szerelő csinálja akkor mond neki ezt a variációt is hátha ez a gond de mondom ez csak tipp de megéri megnézi!
Megnéztem
2001,10,25 az első forg. hely.

A 2002-es kuplung van benne.
-Nyomórugók hossza ok
-1mm es fémlamella 4db
-1,4.. es fémlamella 4db
-kopólamellákból NYOLC azaz 8db (itt már el is érkeztünk újabb kókánymesterekhez

Inkább belebasztak a hátsó fémlamella mögé még egy kopót mint ,hogy kicserélték volna kompletten

Ezt a trógerolást bazz

Giraffe!

Megnézem a fémlamellákat és nem pattan egyik sem, pedig nem sajnáltam.
Neked is köszi a tippet
Hát engem is szopat eleget most szerelőnél van de nemjutott semmira vagy csak baszik rá akkor lehet ezlesz a baja
És amugy ez a főtengely jelado mihogy mer annyira nem vagyok otthon ebben a témában drága egy olyan cucc meg nehéz kicserélni?
még mintha most olvastam volna vagy 2-3 hónapja,meg még a hirdetést is láttam,de nem biztos hogy a volt.
csak van most egy raptor dob 40-ért,meg hozzá tartozó könyök és összekötő cső,és megéri-e megvenni?
Hát pontosabban azt csinálta hogy hidegen beindúlt járt valameddig melegedett egy kicsit és leált! Gyertya ki nincs szikra hült egy kicsit megint van szikra! Sokat szopatott!
a kettőötvenesén vót az nem ?
bocsi,akkor rosszul emlékeztem,valami DOMA dob vagy rendszer rémlik...
eladó 15ös lánckerék.. új 2e pénz
Ugyanezt csinálta h nem mindig adott szikrát?
Igen azt is néztük
Talán főtengely jeladó nekem akkor csinált ilyet! Ez csak tipp!