Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy papírozható motorra gondoltam,csak se a törzskönyv,se semmi nincs meg.Akkor ne akarjunk már 800ezreket érte.
Azért ácsííííííííííí! Kinek és mit jelent egy papír nélküli motor? Egy eredetileg rendszámos, levizsgáztatható motort, vagy egy krossz/supermoto gépet? Mert azért nem mindegy...
Persze,mikor valamit el akarsz adni,és nem tudod,mert mások olcsóbban árulják,az szar érzés,de szerintem ha ma Magyarországon bármit el tudsz adni,annak örülhetsz.És sajnos ez van,csóró magyar nincs pénze a hobbira.........Sajnos,másra sem.
Igen,német megengedheti magának,sőt azok szervizelt motorok,itthon meg olyanok vannak......
Én nekem ez a véleményem amit leírtam,nem akarok senkit megbántani vele.......
Itt nem tudod annyiért adni mint kint,arra mérget vehetsz..............
Pénz beszél........
Fölrakhatod 980ért is,csak senki nem fogja elvinni,ha meg elakarod adni,akkor kicsit occsóbbé kell sajnos adnod.MERT NEM VESZIK MEG!
Kukkantsd meg a Mobile.de-t hogy németben mennyiért mennek ezek a motorok!Pedig németben olcsóbb általában a kocsi,motor,alkatrész stb...De a csóró magyar mert nincs pénze a hobbira ezért nyomott áron adja.Persze ha az ami a képen van
de inkább 5-max 600
Nem arról van szó,hogy mind 500 at ér,de egy 2002-2005-ös motor szerintem papper nélkűűl nem ér többet,persze egy két éves motor más,de most konkrétan arról volt szó amit belinkeltél.És az szerintem 650ért teljesen reális,nem tudom mit gondoltok,900ért te megvennéd a 2006 os papír nélkülit?szerintem 700 az reális.
Na így van ahogy mondod!Így adj el bármit is reális áron.Én is hirdettem az ugyanilyen vasat de az enyém olyan is mint a képen!Kutya se jött el megnézni csak a telefonba cigánykodtak nekem meg hogy drágán adom!Akkor miért hívsz basszájba? Le is vettem a hirdetést és a motor megmarad mostmár egy jóideig!
Csak papír nélküli motor van pár éves újszerű, és idősebb vagy szintén páréves leütött fos akkor mind1ik 500 at ér?!
?

Enyém papíros,én 450ért vettem mert voltak bajai.......
De egy papír nélküli motorért ne akarjunk már 7-8-900ezreke......
Okés hogy szép meg jó,meg nincs gondja,de irreális szerintem.papír nélküli motorért 500 nál én nem adnék többet.
Ez saját vélemény.
Ne sértődj meg de akkor a tied mennyi 200e!?
Ezzel a használtautóssal mi a baj?
Mondjuk papír nélkül 500ezer max....
Csak az a probléma az olyanon nem segít aki valóban ilyen állapotú vasat akar eladni és kénytelen ilyenek miatt ár alatt! Mert jönnek a dumával itt ennyi, ott annyi de élőben 1 se nézett meg mert nagy ám ez az ország és messze van!
Igen, köszi szépen, megkaptam.
Na igy már tiszta!
Köszi a kielégitő választ, megvilágosodtam
ok jöhet kösz majd küldöm a cimet sms be
mellékelek 1 képet tökmind1milyen szinbe van jó lessz
köszi hogy küldtél képeket!
M.Róbert (nyiregyháza?)vette meg?mert akkor nekem jár a jutalék, én mondtam a számod!
ha nem akkor sorry
És miből gondolod, hogy nincs köszönő viszonyban sem?
a kipufogó szelep felőli oldal mindíg sokkal melegebb !ugyanakkora kereszt metszettel az az oldal lene a melegebb mint a szivószelep hideg oldala..igy az áramlás sebessége hátul rosszabb--a szívószelepné.ezáltal ott a hűtés is rosszabb de a szivoszelep friss levegő miatt a hidegebb oldal..ezáltal ez is kissé melegebb lesz..kb ennyi
a hő kiegyensúlyozás miatt
Ja igen van ez a jelenség is hogy a kép csak illusztráció.Kurva annyát az ilyen kupec köcsögnek.Remélem valaki majd jól telibeveri az ilyennek a fejét ha lemegy megnézni a mocit és az köszönőviszonyban sincs a képpel!
AZ, ha most így néz ki és belül is ilyen, de általában ha odamész meg kell kérdezned hol van amit árulnak a hirdetésben mert amit eléd tolnak az nem az! Vagy mégis,? csak 3 évvel ezelőtt fényképezték!
Majd szólsz, ha kell valami. A feszítőt nem tudom garantálni, ha elviszik a boltból, akkor marad az Ebay...
:D

Figyu a cuccokat, ne add el, mert kell még sokminden, a feszítő is, csak hétvégén lesz összeírva és egybe kéne elküldeni!
megoldható?