Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xs 250
Egyszer láttam! Mondjuk azóta sem! Itt van olyan,aki nem hogy írni vagy olvasni tudna,de még beszélni se tud rendesen! Egyszer kérdezett valamit,aztán csak lesett utána és kérdezte hogy miért nem válaszolok? Ja,mondom beszéltél,én meg azt hittem csak böfögöd fel a reggelit!
Hány tanulóvezető cigányt láttál? mert én egyet sem...
Na igen! Az égvilágon semmi mást nem tudnak,csak trafipaxolni!

A környéken lakik egypár füstös család,de még sosem láttam hogy igazoltatná valamelyiket a helyi seriff,pedig ő is ugyanúgy tudja hogy jogsijuk az nincs.Valamelyik szerintem még olvasni vagy írni sem tud. De a házunk előtt hárman álltak körbe egy kispolszkis öreget!Úgy állták körbe,mintha az öreg legalább embert ölt volna! Már vártam hogy mikor bilincselik meg aztán basszák fel a motorháztetőre! Le is fényképeztem,csak sajna elkutyultam a fotót valahova!
"A házkutatás alapvetô feltétele a bűncselekmény alapos gyanúja (amit a rendőrség nyilván a küszöbön nem fog részletesen kifejteni) és a hatóság írásos házkutatási parancsa. Nem árt tudni, hogy a rendőrségnek jogában áll papír nélkül is benyomulni a lakásba, ha éppen úgy sejti, hogy a bűncselekmény felderíthetôségének megakadályozása vagy az elkövetô szökésének esete foroghat fenn.
Az alapos gyanú gyakorlatilag egy hasraütéses megállapítás, eljárásjogászok szerint hivatalosan amíg az elkövetés vagy az elkövetôi minôség valószínűsége nem éri el az 50 százalékot, egyszerű gyanúról beszélhetünk, ha a valószínűség 50 százalék feletti, már alapos a gyanú.

A végeredményen nem sokat változtat: ha a zsaruk már a lakásban vannak, onnan kidobni őket nemigen lehet, aki mégis megpróbálná az a bírságon kívül szerencsétlenebb esetben néhány gyomrosra is számíthat, amit nem valószínű, hogy bármikor bizonyíthatna, szóval nyugi."
2001 index.hu

Érdekes ez a házkutatós téma, de ezek szerint a rendőrök jó indulatán múlik, h lenyelik a békát vagy sem. PL ha menekülsz, látják a nyomod, meg h behajtasz a garázsba, de te ügyesen bezárod az automata kapudat, még akkor is simán ráfoghatják az alapos gyanút. Bár nem hiszem, h átugráljanak a kerítésen és leteperjenek a földre, ahhoz bűncselekmény kéne, nem szabálysértés. Bár tudtommal a motoron a rendszám megváltoztatása, levétele annak számít...
Egy kerítés nélküli tanyára meg ezek szerint teljességgel esélytelen elbújni, még ha a sajátod akkor is, mert a jogszabályokat olvasgatva a bekerített szó sűrűn előfordul. A legjobb ezek szerint amit tehetsz, h ismerős bekerített garázsában/fóliasátrában/szalmakazlában elbújtatod a motort, rendőrnek meg még a kaput se nyitod ki, még otthon se, ha nem mutat róla pecsételt 6 helyen aláírt házkutatási engedélyt. Nem vagy köteles válaszolni a kérdéseikre, sőt együttműködni sem. Viszont abban a pillanatban, h intézkedést kezdenek mindegyiknek igazolnia kell magát.

Szóval ez abszolút rendőrfüggő. A jogszabályokat meg tanulmányozom még egy kicsit, hamarosan szükségem lehet rá, ha lesz motor. Bár jobbára akkor keménykednek, ha sokszor szívatod őket, én meg szeretem a békét, ha hagyják.
Micsoda szép emlékeim vannak nekem is...
rendszer váltás időszaka,többször menekültem egy rendőr elöl de sosem sikerült megfognia,tudta hol lakom de valahogy mindig megúsztam..egyszer motoroztam az mz-vel és megint bepróbálkozott de ahogy haza értem akkor állt meg a kapuban,becsuktam éppen a kaput és bementem a házba..bekapcsolt villogót csöngetett mire apám kiment..rendőr mondja apámnak hogy küldje ki a fiát mert most megfogta,apám azt mondja neki hogy melyiket?..van 4..rendőr elgondolkodik..akkor reggel jöjjön be a kapitányságra aki volt,azóta is megyek

Legközelebb egy buszra való rendőr közt szakítottam keresztül csak az volt a baj hogy vittem egy nagy koszorút magammal amit egy magas rangú tiszt temetésére hoztak...apám össze törte a motoromat egy baltával tettem rá egy új tankot és mentem tovább ..
Nálunk meg olyan volt, hogy mentünk a haverral az erdőben, papírok, rendszám nélkül. Lassítani kellett egy átlépő miatt, és a fák mögül 2 rendőr, és 2 erdőőr ugrott ki, és tematikusan ráfogtak a kormányokra szemből. A fejünket nem tudtuk megemelni, nem hogy elszökni. CB-n lekérdeztek mindent, részben elismertük a vádakat (papírok hiánya, krosszmotor mivolta, stb), részben nem. Normálisak voltak velünk, mi sem anyáztunk. Megírták a feljelentést, elköszöntünk, és hazamentünk. Pár hét múlva behívtak a yardra az előadóhoz, aki egy fiatal szöszi volt, akivel megbeszéltünk mindent, és megkaptam a legkisebb adható büntetési tételt.
mostanság tényleg kritikán aluliak a rendőrök...

egyenruhás pénzbeszedők... pfujjj nem szeretem őket...
Ilyen nálunk is volt. Jöttem haza kisteherrel,bejárok,állnak a kapu előtt,jönnénk be. Kérdezem hogy ki hívta őket,mert ha senki,akkor ugyanazzal a lendülettel ki is lehet menni! Kérdezi hogy hol voltam,meg ők megnéznék a kistehert.Mondom dolgomon voltam,a kistehert meg lehet nézni tőlem reggelig is,de csak a kapun kívülről! Akkor ha nem engedem be őket,legalább nyissam ki a rakteret,ők meg bevilágítanak zseblámpával.Kiröhögtem őket,illedelmesen mondtam nekik egy jóéjszakátot,aztán rájuk csuktam a kaput,és bementem lefeküdni. Még vagy öt percet csodálkoztak a ház előtt!
A mostaniak is nagyon gyengék,de a versenyszellem az hatalmas bennük! Mindenáron bizonyítani akarnak,csak azt nem értem akkor miért nem mennek a cigó negyedbe,aztán ott bizonyítanak? Ja hogy egyszerűbb a robogóst meg a biciklist basztatni mint a kancigányt?
mi az h kinyittatták vele? engedély nélkül? akkor se jöhet be ha a kapuból hugyozok a cipőjére.. én 1X be égettem az udvarba nyitva volt a kapu.. aztán megálltak ház előtt sünverdával és elindult befele.. jaaaaa mondom hova hova.. szó szót követett vörös fejjel elment! ennyi..
Sose álltam meg nem is fogok nem is kaptak el sose..... pedig volt hogy a ház elött a sünDISZNÓ már 2 kocsival hösünk aki nem tudom ki)) meg 1 utcával arrébb berakta haverojához a motor a másik meg benn állt a garázsba azt a SÜN meg nagyon buta állat, nem vágja hogy 300 as v 450 sárga azt kész hösünk meg a kerteken át bemászott az ablakon hátulról,átöltözött,felvett egy köntöst mint a Don ok azt kiment az ujságért egy bögre kv val azt beleröhögött a pofájukba persze garázst kinyittatták vele ott állt a másik motor lemosva széthuzott hengerrel)))))FUCK YOU SÜNO03] gyengék vagytok
85
Soha nem szabad megállni! :D engem márciusba kaptak el.. mondjuk nem büntettek meg.. a rendszám otthon volt a jogsim meg még pihent.. :D de rengetegszer elléptem már csak SM el kicsit nehéz vizes füvön megfordulni és ott buktam el a menekülést :D
Az előző EXC-n matrica plakett rendszám volt az a kicsi enduroversenyekre tervezett!Na én naív azzal jártam és amikor a rendőr elkapott vele vagyis megálltam neki azt mondta feljelent hivatalos rendszám meghamísitásáért!Na erre varjál gombot!Haza kellett mennem az eredetiért hogy ne vegye el a forgalmimat.Még ez volt a mák hogy közel állított meg!Másik meg hordanám én a rendszámot de hallok olyan dolgokat hogy ha rendszámos motorral kapnak el nagyobb súlyu bűncselekmény mint ha semmi sincs a motorodhoz.És akkor még nem beszéltem a sok gyökér zöldről akik fotózzák az ilyen rendszámos motorokat ezerrel.Úgyhogy nem kell az a rendszám!Isten látja lelkem hogy mennyit baszok szét egy erdőn,másnak meg nem kell ezt bizonygatnom!Na jóéjszakát mindenkibe
84
hány éves vagy te?70? nekem 89 -tű
Azt úgy is kell,cicázva Ilyen baromságokat,hogy megállított,olyan gyorsulási motorral megálltam,motri már egy be,kuplung kétujj, motri alapjárat ,szegíny oldalra lépett,hogy odajöjjön,ijedtében szerintem azt se tudta hol van, amikor majdnem helyből egykeréken illantam.Lehet velük játszani,ha nem szembe áll kettő Láttam olyatis,hogy fellökték a gyereket na az nem szíp,de ha menni akar valaki akkor menjen,me jajj lesz
előbb hazudtam mert 28 éve van A jogsim
Várjál,a 04-eshez nem értek,mert csak 05-06-és 07 van most nálam ,de van egy még bedzsomagolva,még ki se nyittam,na az lehet 4-es,de assenembiztosis
ja és sose menekülök.... mert lassan kell mennem le ne maradjanak... egykeréken teszem ezt végig szépen .. lássák ők is, hogy ez nem menekülés....kétszer átmegyünk városközponti kávézók terasza előtt ahol barátaim szigorúan zsűriznek...csakhogy menekülésnek ne tűnjön...
Én direkt teszteltem a kollégákat,nem bírták sose sokáig Nem vót köztük ellenfél akkoriban Jó is vót is akkor