Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs egy hátsó kerékagyad vagy egy felnid elfekvőben?
Hívd fel a Bartha Sanyit...
Olaj:Motorex,alkatrész pedig mondjuk márkakereskedés?
Akkor mit tegyek ? :) Egy kettő ajánlatot kérnék, mivel tanácstalan vagyok hogy mit szeretnek ezek a gépek, nem volt még dolgom ktm-el.
36
ja és köszi a választ.
te kishapsi.
há me nem vagyok pösti azé van eza...
a tály-szaúlás az ez
de azért köszi. most akkor azt mondod..a fúvóka legyen gyári...a 185ös és a súberen adjak neki

vagy vegyek el..?
ird már le konkrétan.
a gyári 185ff és a 4 súber a gyárilya erre rakjam vissza a 190ff helyett?
és ha nem lesz szimpi akkor a súberrrel adagoljak neki plusszos benzint?
amúgy neked mekkora a kipufi csővég ?
jaa és hol fűznek felnit és mennyiért kb? azt meg lehet csinálni ugye, hogy van egy endúrószettem vennék 2db 17" ráfot, küllőket hozzá és ami van agyam azt belefűzetném a 17" ráfokba?
hány darab küllő kell egy SM szettbe (17" pl KTM gyári BEHR kerékbe) 1 kerékre mondjuk, hol és mennyiért lehet venni a küllőnek darabját?
Eléggé össze-vissza érthetetlenül írsz. ( lehet csak tájszólás).

Próbáld meg a gyári fúvókával és a tűvel játsszál.
ill nálatok az sx 525ösök gyári karbiállással mennek faszán?
nagyobb csőre hogy karburáltok ráfőfúvóka?
vagy a súbert rakod oda?

amúgy ez kissé szőrszálhasogatás csak szeretném ha egyből pöccene ha egy árokoz odagurulgatok és ..akkorni kellen egyből nem.
illha lángcsóvás a kipufogó akkor az azért van mert meg van etetve rendesse. a mentorom szerint is(zozi
szóval gyakorlatozott 525 sx esek mi a szitu ekkor?
sziasztok. segitség kellene...karburálásban...
kissé megrekedtem..nem szoktam de most...
gép ktm 525 sx 2005 év.
kipufogó véglyuk 41mm.. ez gyári mérte?
190ff 4 súberállással.. és ha egyebe gurulóban odapattintoam a gázt hogy ugorjon akkor ez ehelyett 1sec gondolkodással indul meg...nem alapjáratról lép szépen megy rendessen, de ...
lehet hogy túl nagy lett a 190ff? vagy gyorsitó?
álló helyzetben is ha játszok a gázzal ezt nem tudom megfogalmazni jól...szóval 2-3000fordulatró rárántom a gázt üresben-nem leszabájolyztatom csak rárántom és visszahúzza a rúgóerője..akkor vannak lángcsóvák nem vészessen de vannak.
előtte 190ff 5 súberrel volt megetetve mertt azt hittem ez a 41es csővég ez túl nagy ..akkor mégerősebben torpan alapjáratról..már ha megy akkor hegynek felfelé 2ben kisfordulaton nincs gond csak mondom ez az alapjáratról kiugratni mondjuk egy árkot..azt... nem ... leht e túlettettem az 185 ff helyett a 190essel..
majd holnap megnézem...
ill a gyorsítót szeretném kérdezni az gyakorlatilag azonnal működik...nem kellene legaláb azt megvárnia hogy a szelep kinyisson előle?
de ha valaki ebben a karburátorban ill kipufogóhoz karburálásban nagyon ott van és kisegítene
megköszönném
Ktm-hez vadi új fekete idomok eladók.
Irányár az egész szettre vonatkozik:25000ft.
Érd:Emil:farkasgyorgy4@freemail.hu
Telefon:06302
265808
megtaláltam
hol találok cikkszámokat ktm sx 2011es modellekhez? csak powerpartso dolgohoz találtam,de nekem gyári számokra lenne szükségem alkatrész beazonosításhoz
Jaaaah hogy a hátsó teló...
Gyári beállitás felül 4 alul 8
de alul is be van számozva meg felül is.. és felül ott asszem csak 7 ig tudod tekerni...
Alul teljesen becsavarod + irányba és utána - irányba 10 kattintást kifelé
Felül meg óramutató járásával ellentétesen becsavarod meg óramutató járásával megegyező irányba 15-20 kattintást csavarsz
na hát ezt most nem értem.. :D
Alul - irányba 10
felül óramutatóval megegyező irányban 20

Milyen negativ tapasztalaitok voltak a Repsollal?
Repsolt ne tegyél bele ha jót akarsz én csak ennyit mondok...
Biztos azért, mert ingyen adják. Én már láttam keramizálódott kuplung lamellákat a Repsol olajtól...
linkaska neked hogy vannak a teló beállítások? elől, a PDS en felül, meg alul?
Én Repsol Racinget javasolok
Ha nagy olajkörös minden 5000km-ben ha kis olajkörös akkor minden 2500km.

kepesmotor vagy KTM Ócsa
TJD

mit takar az a jó áron? ott van az apróban a hirdetésem, gyári fekete behr sm szett.