Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 26 éve van "A" jogsim...fent volt a rendszámom és meg is álltam...minden rendbe volt akkor is megkúrtak...erdőbe is utcán is ...független akármitől...sőt sokesetben ártatlanul ...úgyhogy szakítottam ezzel a rossz szokásommal ,hogy én megálljak valakinek is ....deadtam rá esélyt párszor így a lelkiismeretem totál nyugodt....
pl.. mikor megállok a keríteésen kívül egy enduróval igaz földúton együttműködve ..felszerelt rendszámmal ..meg nálam jogsi ..forgalmi biztosítás...mindenrendbe...és százezrekre büntetnek...és mikor kértem hogy méltányolják legalább azt hogy volt mindenem és együttműködtem és nem mentem be a kerítésen az erdőbe stb.....akkor az ő válaszuk ez volt hogy ez őket nem érdekli .....és nem méltányolhatják emiatt..és a motorozás luxusjellege miatt amúgy se...

ekkor az utolsó esélyüket is ellőtték....

ne csodálkozzanak ha az ilyenek nyakán mmegyek át...nem csak nem állok meg...
2004 450 exc első teleszkop feljavitását, 90 kilóra beállitását veszprém környékén tudtok valami ügyes szerelöt
Föld bolygó, Gödöllő, és környéke. Az a baj, ha menekülsz, akkor nem rajtad statuálnak példát, hanem a következőn - aki ahogy a zozee is írja - akinek van jogsija, papírja, rendszám, meg minden. Sok szabály hülyeség, vagy legalábbis kellemetlen nekünk, mert csökken a játszóterünk. De! Az ilyen mentalitással csak azt éred el, hogy még jobban üldözni fogják a motorosokat. És lassan már a holdon is ez lesz...
ja és ő a már nem első eset..mert évek óta így van ez...tizenötéve még mi is ilyenbe utaztunk...de már a dekorosokat is elviszik ha ilyet csinálnak
haverom ül ezért...de rendes volta bírómert asszem 6 hónap
Matrica rendszám=egyedi azonosító meghamisítása! Nem kell ehhez semmilyen bíró,simán kitöltik a csekket!
hold
melyik bolygyón van ez így?
megbaszott úgyis ha megállsz ,,,,igazi rendszám van rajta ....meg van jogsid akkor is...

a matrica rendszámról meg ne is beszéljünk mert nem is beszélgetnek hanem egy rossz bíró és már ülsz is...
Van amikor tényleg így van,de én láttam már olyat is,amikor akármennyire is voltál normális,a rendőr egy suttyó buta paraszt volt!
Minek kísérletezni hogy normális vagy buta lesz-e a rendőr aki megállít? Ha elmegyek,nincs belőle probléma,akármilyen is a biztosúr!
Aztán csodálkoztok, hogy legközelebb miért állítanak olyan csapdákat, amiből nincs menekvés....sosem menekültem még. Hátul kicsi matrica rendszám volt, a hátizsákban az igazi. Ha normális vagy, akkor a rendőr is normális...
Na ja erölködni azt tudnak Bírom mikor túristák lovasok vadászok játszák a helyi serifet Megmondják aznap hány pitypangot tapostál le meg a motorod olyan szennyező az erdőre nézve mint a fukusimai reaktor
Nem tudom,de én nem szoktam ideges lenni,mondjuk nem is menekültem még olyan sokszor! Akkor is inkább csak röhögtem rajtuk,hogy minek erőlködnek!
Legalább van még egy kis adrenalin löket mikor meg kell lépned a jard elől Sajnos ha nem lehet legális keretek között erdőben motorozni akkor így oldjuk meg a problémát
A múltkor bekeveredtünk mi is egy helyre,ahol előtte kergetett bennünket egy terepjáró. Megálltunk,megbeszéltük hogy ha jön valaki,akkor mindenki pucol amerre lát,aztán találka a két faluval odébb lévő kocsma hátsó udvarában!
Nem kell valakinek 43 as csizma?nekem ez van útban..vettem másikat http://www.kepesmotor.hu/kross...
Meg aztán miért jó az hogy hátizsákban van?Ugyanúgy megbasz szárazon a rendőr ha megállsz neki és nincs a helyén.Legjobb ha nyulcipő van és irány a rekettyés
Az csak azért szar,mert ha dobsz egy hátast,bele áll a hátadba,meg szarrá törik a rendszám és a következő műszakin elhajtanak vele,hogy csináltass másikat,persze jó pénzér!
Tököm tudja miért,de valahogy mindig útban van! Akárhova pakolom,csak útban van állandóan!
Még szép! Láttam én már rendszámos hátizsákot DRZ-n közlekedni!
Ne rakosgasd jobbra balra Be egy szatyorba azt eldugni jó mélyre
Akkor én egy trehány vagyok,mert az enyém össze van már karcolva,annyit baszkodtam a pincébe jobbra-ballra!
Na jó,de ez nem gixxer,hanem enduro! Csak akkor van normális állapotban a rendszám,ha nem rakják rá!
A haverod egy jampi akkor aki a fagyizó előtt feszeng gixxerrel a kiscsajoknak Én motoromhoz a rendszám szinte karcmentes mert soha nincs fent rajta.Nem járok vele fagyizóba