Ki hogy megy vele... nekem ennyit eszik és kész.
Az LC4nél tartottunk... Tehát van olyan évjárat, ami nem annyira fasza? Fekete és szürke blokkosok között van fontosabb különbség?
SMC-t érdemes venni?
Nemhiszem hogy költségkímélőbb lenne az LC4 mert azt többet is használnád utcán!Plusz a biztosítás,súlyadó stb...A 200-as meg hobbi volt a hétvégékre!Amikor munkanélküli tróger voltam még akkor is félre tudtam tenni egy keveset arra hogy hetente motorozzak egy napot!Valld be hogy félsz esni kelni De ne gyere ezzel a dumával mert ezt nem hiszi el senki
Nem, csak lakást akarok venni, ezért vmi költségkímélőbb motort keresek magamnak. Az EXC 12literes fogyasztása nem igazán gazdaságos, plusz a szervízintervallumok... érted. A motorozást meg nem akarom abbahagyni.
Srácok!
LC4ekből melyik évjáratot érdemes nézegetni? Van típushibájuk?
Supermotoban kéne vmi városi futkorászós gép, és szívesen maradnék a KTMnél, ha találok tetszetős vasat.
Sziasztok! Kérnék egy kis tanácsot tőletek ! Kinéztem egy 99 KTM EXC 250 csak nem tudom hogy milyen megbízhatóak és menyit érnek.( cserébe lenne a motor , ) itt egy kép a gépezetről.
Sziasztok , segítségre lenne szükségem ktm lc4 640 olajcserével kapcsolatban, minden olajcserénél szükséges le légteleníteni? És pontosan azt hogyan tudom meg csinálni, találtam leírásokat de végül sehol sincs teljesen leírva.
ELőre is köszönöm.
gratulálok szpály....naccerű paripa...jó évjárat ez a ktm -nél....... ebből a fajtából a legjobb...
de azt a szar fagylaltozóba járó áttételt nagyon gyorsan takaríts le róla a szemétre.......ne basszál ki magaddal(ezzel nem motor ez )....meg a 18 -as hátsókereket erőltesd....
de összeségében a feladatot jóra értékelem...
jó szőrbe is van úgy tűnik ... aztán gyere vele errefelé....
Az LC4nél tartottunk... Tehát van olyan évjárat, ami nem annyira fasza? Fekete és szürke blokkosok között van fontosabb különbség?
SMC-t érdemes venni?