Tegnap megvizslattam az SX-et, denem találkozik a kereslet a kínálattal...
Váz és minden egyéb újrafestve. Alvázszámot a villanyak körül kerestem, de nem találtam. A kerekei biztosan sztem nem az eredetiek, és festve vannak.
Kicsit nehezen indult, de valszeg azért mert sokat állt. KTM hangja megvolt, rendellenes csörgés nem hallatszott. Futómű úgy tűnt h rendben van, viszont a hátsója defektes, de tudtommal az már vagy 1 éve... A poén, h próbakörre nem adta, majd ő megy vele, mi meg számoljuk a sebességeket... 580 lenne, de nekem annyit nem ér. Ha adásvételibe 1 miskát írunk, akkor 550. Ugye nem csak én érzem úgy, h nem lenne jó vétel? erről van szó
sziasztok...ismerös vett 2007es 525exc-t....motorex KTM racing 4T 20W60as olajat vett bele...kérdés jó ez bele?vagy más viszkozitásut vegyen legközelebb?és mennyi kell bele 1,5liter körül? 1000 kilométerenként ledobja hobby szinten az gut? sorry ha már volt szó erről,csak sürgös nincs idö olvasgatni:)
nem irnám le az egész folyamatot..de
182ff 4 súberre hirtelen gázadásra be is torpan de nenm lángol egyáltalán a kipufogó..amúgy szépen megy vele.
185ff 4 súber sokkal kisseb a torpanás szépen szedegeti azelejét minden fokozatban de nem az igazi..bár jobb mint eddig akár melyikkel...
a 185ff gyáritól egyel dúsabb 5 súberral meg helly de faja lett.még lehet finomitani talán de nagyon jó..nagyon nagyon.
pont ahogy elvárom..
ugyhogy téháeniksz.
mondjuk a feketét nem adom oda 50ért az tuti...
a felni széle is fekete, nincs összebaszva, leverődve.
Bár minden annyit ér, amennyiért el tudod adni :D
Váz és minden egyéb újrafestve. Alvázszámot a villanyak körül kerestem, de nem találtam. A kerekei biztosan sztem nem az eredetiek, és festve vannak.
Kicsit nehezen indult, de valszeg azért mert sokat állt. KTM hangja megvolt, rendellenes csörgés nem hallatszott. Futómű úgy tűnt h rendben van, viszont a hátsója defektes, de tudtommal az már vagy 1 éve... A poén, h próbakörre nem adta, majd ő megy vele, mi meg számoljuk a sebességeket... 580 lenne, de nekem annyit nem ér. Ha adásvételibe 1 miskát írunk, akkor 550. Ugye nem csak én érzem úgy, h nem lenne jó vétel? erről van szó
és egy 2003mas szürke DID.
EXC 250 lánckerék védö müanyag 5000
XC 300 cross country 2006 os váz 40000
EXC 525 05 ös WP pds hátsó gátló hibátlan 25000
SX 250 Wp hátsó gátló 30000
EXC 525 komplett elsö fék 25000
EXC 250-300 komplett légszüröház 9000
EXC 06 os vékony km óra/müszerfal 15000
Jobban megéri!
182ff 4 súberre hirtelen gázadásra be is torpan de nenm lángol egyáltalán a kipufogó..amúgy szépen megy vele.
185ff 4 súber sokkal kisseb a torpanás szépen szedegeti azelejét minden fokozatban de nem az igazi..bár jobb mint eddig akár melyikkel...
a 185ff gyáritól egyel dúsabb 5 súberral meg helly de faja lett.még lehet finomitani talán de nagyon jó..nagyon nagyon.
pont ahogy elvárom..
ugyhogy téháeniksz.
zozi
há a kátélyem mé csak a 625höz hoz ilyet?
ez is a te hibád
ugy leszen ahogy beszéltük. ha az akrához lyaú a gyári beállítás akkor nekem is jaú lesz onnan indulni.
th...MX mindenkinek..
Meg kéne ár is.
A többinél nincs ilyen?