Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég a rendszámtáblát megnézni...
Egyik haverom csak azért csináltatott a gixerre másik táblát, mert nem úniós volt rajta. Hát ennyit az igényességről.
Nyár végén beszéltem vele azt mondta neki ez a szórakozása hogy vesz egy motort olcsón használja majd eladja. Meg hogy a fia használta csak. Telefonba alkudtam 450-ért el hozhattam volna szerencsére nem tartottam érdemesnek hogy emgnézzem. KÖszi az infót utólag is :)
Ezen még én is gondolkoztam..
Bazzeg,ez a cimborám motorja volt! Ilyen igazi motorbuzi volt az ember. Minden motorozás után sikálta vagy 2 órát! A matricákat is ő csináltatta rá! Szerintem sírva fakadna ha meglátná!
Köszi!
Bár engem nem érdekel
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki véletlenül ktm-et akar venni,ezt meg se nézzétek,törzskönyv a bankban,egy öreg csókánál lehet megnézni aki hidegen szét húzta rajta a gázt amikor odamentem,csörög zörög a masina,nem is az övé,mint utólag kiderült................................
Spóroljatok meg egy utat!
link
A használt auto/motor vásárlás mindig is zsákba macska. Hiába vársz vagy nézed át alaposan, akár mi közbe jöhet. Vagy bejön vagy nem.

Az ilyet mindig "első szerelem" re kell megvenni.
Szia! Milyen tipuson volt a kipuff ? üdv
Akkor ez neked való,sokat fogyaszt az tuti
Hiszed vagy sem, pont erre vágyok! Olyan kell, amivel tudok pályára menni, de ha rám sötétedik, akkor se kell megijedni. Nekem az kell, hogy ha húzom fröcsögjön az adrenalin. Kocaendúróra meg bármi jó, még a simson is...
Ez egy lámpás kroszmotor ,sosem lesz endúró...lezabálja a fejed
váltója sem a lendkereke nem endúrónak van kitalálva,fényévekkel jobb a gg vagy az exc
Nem gondolkoztam Gasban. Ha már európai, akkor csak a KTM. :D Valamelyikőtöknek nem esik útba véletlenül? Ránézne, meghallgatná, és nem megyek potyára 500km-t. Mondjuk tudtommal a tatabányaiak korrektek, nem basznak át. Amit mondanak, az legtöbbször úgy is van. Csak az a baj, h ilyen úti költség nem volt a számvetésben, szóval leghamarabb február 5. délután veszem lábam alá az országot.
részemről nincs sérelem,csak megjegyeztem,továbbiakban is tartanám a kapcsolatot!
figy nemhívtál.... nem fogok várni senkire
Tőlem is félórára Amúgy jóreggelt!GasGas-t nem nézegettél?Azok is mennek hasonló árban
itt van tőlem fél órára.... így képről nem is tűnik szarnak
Itt a jó vétel! Csak tudnám h miért az ország másik végében van. Jó is 430 forintos gázolajjal autókázni.
kapcsold már be a telefonod,érdeklődnék
jól megvártál a vétellel..pedig mondtam hogy a héten rendezzük...
haverom 2 év után vett drágán egy szart....egész város ezen röhög....már egy éve......a többiek meg motoroztak ezealatt és fülig ért a szájuk...

szóval akármikor befuthatsz a csőbe,,,,nincs gyóccer
Bocsi, csak most néztem hogy irtál.
Csak van, hogy addig lesi míg elkapja 1 másik előtte!
706605261
akit a kerék érdekel:
trautmannjanos@bikerider.com
+36306224531
G-Style egy elérhetőséget adsz?