Elég a rendszámtáblát megnézni...
Egyik haverom csak azért csináltatott a gixerre másik táblát, mert nem úniós volt rajta. Hát ennyit az igényességről.
Nyár végén beszéltem vele azt mondta neki ez a szórakozása hogy vesz egy motort olcsón használja majd eladja. Meg hogy a fia használta csak. Telefonba alkudtam 450-ért el hozhattam volna szerencsére nem tartottam érdemesnek hogy emgnézzem. KÖszi az infót utólag is :)
Bazzeg,ez a cimborám motorja volt! Ilyen igazi motorbuzi volt az ember. Minden motorozás után sikálta vagy 2 órát! A matricákat is ő csináltatta rá! Szerintem sírva fakadna ha meglátná!
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki véletlenül ktm-et akar venni,ezt meg se nézzétek,törzskönyv a bankban,egy öreg csókánál lehet megnézni aki hidegen szét húzta rajta a gázt amikor odamentem,csörög zörög a masina,nem is az övé,mint utólag kiderült................................
Spóroljatok meg egy utat! link
Hiszed vagy sem, pont erre vágyok! Olyan kell, amivel tudok pályára menni, de ha rám sötétedik, akkor se kell megijedni. Nekem az kell, hogy ha húzom fröcsögjön az adrenalin. Kocaendúróra meg bármi jó, még a simson is...
Nem gondolkoztam Gasban. Ha már európai, akkor csak a KTM. :D Valamelyikőtöknek nem esik útba véletlenül? Ránézne, meghallgatná, és nem megyek potyára 500km-t. Mondjuk tudtommal a tatabányaiak korrektek, nem basznak át. Amit mondanak, az legtöbbször úgy is van. Csak az a baj, h ilyen úti költség nem volt a számvetésben, szóval leghamarabb február 5. délután veszem lábam alá az országot.
Egyik haverom csak azért csináltatott a gixerre másik táblát, mert nem úniós volt rajta. Hát ennyit az igényességről.