Sziasztok, vettem egy ktm lc4 640-et. Milyen olajat használjak bele? Milyen időnként szokták cserélni? És hol tudnék pár alkatrészt beszerezni? Előre is köszi.
értem! köszönöm az infót! csak azért kérdeztem,mert a kredit kevés,és ha 520-ra szánnám a fogam (ami jóval olcsóbb mint az 525 társai) nagyon max 200e magyar forint még beleférne egy motor felújításra,hogy legyen rendbe! annyiból már csak-csak kibír egy pár órát,és ki lehet cserélni pár dolgot (gondolom) !
Csak ha már engem emlegetett,nekem tényleg volt mind a kettő. Szerintem az 525 sokkal finomabb,jobban kezelhetőbb mint az 520. Valahogy másabb az 525.Szerintem sokkal jobban motorozható. Erőben egyikből sincs hiány.Megbízhatóságról csak annyit,hogy nekem egyikkel se volt semmi bajom. Az 520-al 2 évet motoroztam minden gond nélkül,az 525 meg 4 éve van nálam.Azon tavaly volt nagygenerál,de akkor már valahol 500 óra fölött jártam vele.
Szeva papi Hát jókérdés mondhatom.De nemhiszem hogy sokban eltér a blokk!Köbcentire is stimmel asszem de ezt se állítom tutira!Megbízható az 520-as is mert nekem dicsérte akinek volt.Szegény meg is halt vele Csak azért az 520-as már jócskán benne van a korban.Jó állapotban találni nehéz lesz ebben az országban de biztos nem lehetetlen!Apró dolgok vannak amik eltérnek vázra meg idomra meg teleszkópra de ezek csak finomitások voltak.Ennyit tudtam segíteni!Asszem Jimmy nevü kollegának volt mindkettőhöz szerencséje
Sok- Sok Egészséget + Szerencsét + Pénzt+ Motorozást Kívánok Mindenkinek !
Nálad mennyi a kuplunglamella szett (csak a kopó)?
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Köszönöm a segítséget, válaszokat, eszmecseréket...stb. Jó motorozást az Új évben!
Akinek van eladó az irjon!