Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akránál ezt miért nem tudják?
60 Nm
Ha valakit éredekel !
Behr supermoto szett 20 és 26-os tengelyhez való távtartókkal 140000 péz.
Fejidom szar foncsorral 5000 péz.
csö zoozee:áruld el nekem a 2004 450 exc lendkerék meghúzási nyomatékát kösz matyi
oks! :)
Ez nem lesz jó,mert valami nagyon régi motoré lehet,még három csavaros a féktárcsa. Azért köszi.
uraim..
ez egy ill kettő teljessn érthető válasz volt... thály-szaúlás mentes.
király akkro valami gyorsítószivattyús aza shutout..
a lényga a gyári 185ff visszarakom és a súberral variálok csak.

van berg tapasztalatom..az 450es és olyan mint valami repülő...
ott pl a súber az 6osra van állítva és 182ff ill180ff el a jó...
tényleg...mikor az tkarburáltam...
annál a ff mértet nem volt beleszólással a gázadásba...itt inkább a szegényebb keverékkel indul jobban... jobban ia forog csak nem olyan izmos mint a 182ff val.
de ott is a súbert 5 ről 6ra kellett lőni és a ff akár csökkenthettem is az akkor is ugrott mint a nyúl!
ami még szembetűnt hogy ott a gyorsitó később kezd el dolgozni kicsivel..de de talán erősebb a sugara...
a vagy a fasz sem tudja...

ugy lesz hogy mondjátok..holnap beteszem a gyári ff ill van próbára 182es is. azzal elszegéynitem avégét..
beszéltem emberekkel .a gyári vég 38mmes papíron...de az összes ittnei 450 sx nek 41-42mmes a csővégén nyitottság..
akkor ez nem is kokler nyitás hanem ez valami...szabványos nyitás a ktmnél..gyanús hogy igen.
oksi! :) nm
Valamit kitalálok rá,és emilezek.Addig is köszi.
Ha nincs baja nem küldöm,de azért köszönöm szépen.

Nincs hűtő idomod 2004-es EXC-re? Mindkét oldali kellene.
nincs semmi baja! mondj 1 árat ami szted korrekt a postát te fizeted :D
Jimmy! Küld el az agyat, és megcsinálom neked. Nem egy nagy mutatvány...
Megvan,köszi. A csapágy helye nincs kiverődve? Mennyit kérnél érte?
mentek a képek!
auto.wst@gmail.com vagy ami az adatlapomon van
Jimmy nekem van 1 régi KTM 18 as hátsó kerekem aggyal együtt.. csak pár küllő hiányzik ha érdekel tudok képet küldeni ha adsz mailt! :)
üdv.
szerény véleményem szerint, ha kinyitod a kipufogót, akkor anyagot kell adni neki, főfuvóka méretét kell növelni. legalábbis egyszer egy mágus :) ezt mondta nekem...
nekem 2005-ös 450-es EXC-m van, nyitott dobbal, szintén torpan gyári főfuvóka és súberállás mellett.(ha a súbert emelem akkor is, ha csökkentem akkor is...) és mindig is torpanni fog, ameddig meg nem veszed x. ezerért a kehini quickshotot...
Nincs meg!Hosszú sztori! A szerelőnél valahova elpárolgott belőle a két kerék. Az első meglett,a hátsó meg nincs.
köszönöm! :)
sziasztok olyan kérdésem lenne h valakinek nincs köztetek lc4 e?tanács kellene.v miért megeszi a gyertyákat vagy menetközben megáll de utána megrúgom és megy tovább.lényegében gyújtásra gyanakszom szerintetek
Hát pöst közeli gyerek vagyok .

nekem kerek 40 mili a kilépő vég. Mikor kinyitottam a dobot nekem is hasonlóan fulladt hirtelen gázra meg lángokat is lőtt.
Én megmaradtam a gyári 185 ff nél. csak a tűn állítottam, hogy többet kapjon és mentem utána picit a levegő csavarral is. ( bár az enyém exc így azon 39-es karbi van)

a torpanás egész tűrhetően megszűnt. viszont elég jól durrog vissza főleg melegebb időben.
Bartha Sanyi - 30/432-3543
Mi baja a kerékagyadnak?
kettesgolfért odaadom
link