Jogos! Én is így csináltam:) Csak mennék ki tavasszal dolgozni és kellene a pénz egy normális kocsira ami megbízható:) Én nem hirdetem mert jó gép elpotyálni nem fogom csak jó gépet kerestél jó áron mondom van egy :)
Köszi, de nem. Nem akarom elkapkodni, úgy vagyok vele, h inkább üljek 3 hónapot hirdetéseket nézegetve, mint belefussak egy rossz vételbe. Tudod a macska is inkább kilesi az egeret, mint kiássa a bunkerből!
540 exc nem érdekel? Árban meg tudnánk egyezni szerintem. Meg van rajta pár extra is. De tanuló fizetésből nem futja mindenre :( Ha érdekel írj mailt aztán leírok róla pár sort meg pár képet (lacmaj99@gmail.com).
Értem én a bizalmatlanságot, de még csak hajlandóság se volt, hogy rakjak le 2 kiló kokaint az asztalra, h mehessek vele. Amúgy próbakört iratok ellenében azért meg lehet engedni.
Az 1 misis dolgoban sztem valami állambácsis trükközés, vagy könyvelési dolgo van. Nyilván azért engedne többet, mert így ő még jobban járna. Csak nem tudom, h ez rám nézve milyen következményeket terhelne.
Azért ez a próbakör necces. Amiket robogókat, motorokat veszek és eladok azt csak az udvaromba engedem próbálni. Zseton a kézben és mehet vele, vagy megyek mögötte másik motorral. De találkoztam nagyon kulturált vevőkkel..persze nem Pestről apu anyu komplett család, na Ő volt az egyetlen akinek odaadtam de el is vitték mert mindig jó gépeket adok el .
Körülöttem nem egyet vittek hosszabb próbakörre. Tán még most is ott áll a tulaj.
Én megvenném a ráfot ha 2,15 széles és ha szétbontjuk vagy, enyém a kerék és megkapod az enyémet agyastól Vagy tied a kerék és és nem adsz semmit. Vagy senkié nem lesz semmi.Vagy.........
hülye vagy?
egy éve defektes?
akkor nem szarta le za ürge..az hogy a kerék újrafestett éé hát azt leszarom..de hogy nem adja oda a motort...há akkó mikor megveszed akkor is a tsávó fog vele menni az jó mert akkor legalább nem töröd össze magad.
én azt mondom hogy igy meg köll venni..600at is megér
ezt nézd meg: lehet nem egy csilki villi darab de patent és ez motor nem pedig valami amivel a tulaj akarja csinálni a próbakört http://www.kepesmotor.hu/husab...
Hat a festesnel leszedte a matricat a nyakrol v csak lekopott valoszinuleg! Ezt a misis dolgot nem ertem miert lenne neki igy jobb? Azt meg foleg nem ertem h leirasa szerint szive csucske oszt defektes mar egy eve? En nem birnam ki h barmi baja is legyen es ugy alljon a gariban! A kiprobalasrol csak annyit h igen vannak ilyenek akik nem adjak oda mert felnek h lelep ek vele v eles ek vele de ha lobogtatsz neki egy kis lovet tuti odaadja! Az arrol megnem tom kb ennyi az aruk de lehet h egy kicsit sok erte! Szoval ennyi de ez az en velemenyem!
de a nemindulás meg a defekt, lefestett alvázszám próbakör hiánya=
Körülöttem nem egyet vittek hosszabb próbakörre. Tán még most is ott áll a tulaj.
érdekelne a kerék
adsz egy telefonszámot?
egy éve defektes?
akkor nem szarta le za ürge..az hogy a kerék újrafestett éé hát azt leszarom..de hogy nem adja oda a motort...há akkó mikor megveszed akkor is a tsávó fog vele menni az jó mert akkor legalább nem töröd össze magad.
én azt mondom hogy igy meg köll venni..600at is megér
ezt nézd meg: lehet nem egy csilki villi darab de patent és ez motor nem pedig valami amivel a tulaj akarja csinálni a próbakört
http://www.kepesmotor.hu/husab...