Elgondolkodtató
Sajnos szerintem hiába írnám bele a
hírdetésbe itthon,hogy "tesztpilóták,telefonon alkudozók,részletfizetősök,cserélgetősök disznóra,stb..kíméljenek"ugyanúgy jönnének a telefonok
Nállad mi volt a tapasztalat?
Nem mondtam hogy vidd ki de fel lehet adni német meg osztrák oldalakra is ha vágja az ember a német nyelvet vagy ismerős!Aztán azt is le lehet zsírozni hogy ki jöjjenek érte vagy ki viszed!Sok német kereskedésbe be lehet adni a motort bizományiba!Még az eladással se kell foglalkoznod és még lehet így is jobban jössz ki anyagilag mint itthon!Sajnos ide jutott ez az ország!
Hali!
Én a Németektől hoztam,most vigyem vissza?
Én is gondolkozom November óta,hogy felteszem hirdetésbe,mert nem használom már jóideje,de nincs lelkierőm most a sok telefonon alkudozós,feleennyi máshol,stb..telefonálóhoz
Főleg,hogy most olvasgatom a kommenteket
Ha szépen nem értetek a magyar szóból leírom még egyszer.
Szerintem irreális egy 2006-os papírtalan endúróért 8-9százezer forint,EZ A VÉLEMÉNYEM!ÉS én a papírtalanról beszélek még mindig!
A tiéd meg ez:
,,Misiért megvetted anno 2007-ben, 5évet hajtottad és 700ért nem megy el, évente közel 300ezret veszít értékéből ez vicc..."Az a vicc,hogy évente nem 300at veszít mint ahogy írtad,hanem kitudja mennyit.
Annyiért adsz el valamit amennyiért tudod!
Vagy nem adod el!
ILYEN A VILÁG!
Bemész a szalonba veszel egy autót,kigurulsz,és már 5kilóval kevesebbet ér,akkor miről belélünk?
Ez a baj, ezzel a véleménnyel nem vagy egyedül, mindenki ócsóért akar venni minimum jobbat!
De nézzük már meg mennyiér van az új gép!
Az mennyire korrekt?: 2,1(+ a vizsga)Misiért megvetted anno 2007-ben, 5évet hajtottad és 700ért nem megy el, évente közel 300ezret veszít értékéből ez vicc...
akkor a tiéd miért ért 450-et? 2002-ben 1,7 Misi 10 év alatt kevesebbet veszített az értékéből mint a miénk, miért?
Persze lehet ilyen véleményed, de azt hiszem jogosan háborodunk föl azon ha ezt az értékvesztést te természetesnek veszed, és ez az ár szerinted sok !?!
Persze a piac határozza meg az árat (na meg a mostani sok hülye aki megnézés nélkül alkudozik hivatkozva hás nem látott hirdetésre ), de akkor inkább dőljön be a piac...
Ja ez is így van ahogy mondod!Mindenki csak azzal van elfoglalva hogy mikor évjárat!Nekem is mondja telefonba a csóka hogy az új modell kerül ennyibe mint az enyém.Mondom jolvan öreg akkor menj vedd meg azt az új modellt aztán rá költhetsz még többszázezret de új modell végülis.Én úgy hirdettem a motoromat hogy ha látsz valamit a gépen ami csereérett azt lealkudhatod!Szerintem ez így tükrözi milyen is a motor!
Hát látod én szervizelem rendesen és nem kókány módon.Mellette még meg is van kímélve!Ezért se adom el mert nem adják meg az értékét!Vegyenek akkor lelakott szart ócsóért aztán bele lehet őlni annyit amennyit az enyém ér!
Ha majd egyszer a jövőben hirdetem az enyém akkor kint fogom hirdetni németben.Van ismerős aki ki viszi nekem ingyen.
Mindenkinek van véleménye és tiszteletben is kell tartani, és a motort is mindenki másra használja. De az tény ezt a típust nem az utcára gyártották és nem is oda való, az erdőbe meg nem kell papír csak jó motor amit nem kell hazatolni. Legalább is nekem.
De tudod miért, mert máshol roncsokat toltak elé ennyiért! Aki eddig hozzám is eljött motorért még 1 sem hagyta itt! Igaz legtöbbet a haverok vettek meg akikkel eggyütt mocizok, mert tudták mit vesznek.
Ha esetleg utcán is akarnád használni,vagy csak igazolni akarod hogy a tiéd,akkor kell a papír,mert az adásvételi nem lesz elég a rendőrnek.....Ha neked megéri vedd meg nem erről van szó,szerintem....A SZERINTEM AZ A VÉLEMÉNYEMET JELZI?NEKED LEHE MÁS!
Én a sajátomat leírtam,és részemről ennyi.
Az a baj, hogy az emberek nem azt mondják, hogy ez tetszik, és nekem ennyit ér meg, hanem fikáznak évjárat alapján, és azzal kezdik, hogy ennek ennyi meg annyi az ára...árultam 1-2 éve egy teljesen felújított, friss vizsgás, törzskönyves, patika 200 EXC-t. 2001-es évjárat volt, 500.000-ért. Mindenki fikázta, csak az nem, aki először eljött, hogy megnézze. El is vitte...
A linkelt vas 750-800 körül ér ha ilyen mint a képen még itthon is és papírok nélkül is! De ha valaki papírokat akar nem jó motort annak nem ér annyit! Érdekes mikor vétel előtt álltam már jópárszor, bejártam az országot ezerszer és 500 akért csak ócska leütött fosokat toltak elém! Akkor hogy is van ez? Úgyhogy ne adjanak itthon többet érte akik úgy gondolják és majd rájönnek mi is a drága!
Van fekete hűtővédőm ha még érdekes...
Szeretnék vásárolni egy 360 exc-t ,ha valaki tud eladót érdekelne.
Köszi
Sajnos szerintem hiába írnám bele a
hírdetésbe itthon,hogy "tesztpilóták,telefonon alkudozók,részletfizetősök,cserélgetősök disznóra,stb..kíméljenek"ugyanúgy jönnének a telefonok
Nállad mi volt a tapasztalat?
Én a Németektől hoztam,most vigyem vissza?
Én is gondolkozom November óta,hogy felteszem hirdetésbe,mert nem használom már jóideje,de nincs lelkierőm most a sok telefonon alkudozós,feleennyi máshol,stb..telefonálóhoz
Főleg,hogy most olvasgatom a kommenteket
most hirdetem első teleszkóp nélkül, nem drágán. erre flehív egy csávó hogy hoz teleszkópot beszereli hogy ki tudja próbálni
most erre mit lehet mondani ? ?
HÁT PERSZE FIAM. elmegyünk egy pályanapra is, oszt tesztelheted reggel 8 tól du 4 ig. én megtankolom
papírnélkül mínusz 20%
Szerintem irreális egy 2006-os papírtalan endúróért 8-9százezer forint,EZ A VÉLEMÉNYEM!ÉS én a papírtalanról beszélek még mindig!
A tiéd meg ez:
,,Misiért megvetted anno 2007-ben, 5évet hajtottad és 700ért nem megy el, évente közel 300ezret veszít értékéből ez vicc..."Az a vicc,hogy évente nem 300at veszít mint ahogy írtad,hanem kitudja mennyit.
Annyiért adsz el valamit amennyiért tudod!
Vagy nem adod el!
ILYEN A VILÁG!
Bemész a szalonba veszel egy autót,kigurulsz,és már 5kilóval kevesebbet ér,akkor miről belélünk?
joci232@hotmail.com
Köszönöm!
De nézzük már meg mennyiér van az új gép!
Az mennyire korrekt?: 2,1(+ a vizsga)Misiért megvetted anno 2007-ben, 5évet hajtottad és 700ért nem megy el, évente közel 300ezret veszít értékéből ez vicc...
akkor a tiéd miért ért 450-et? 2002-ben 1,7 Misi 10 év alatt kevesebbet veszített az értékéből mint a miénk, miért?
Persze lehet ilyen véleményed, de azt hiszem jogosan háborodunk föl azon ha ezt az értékvesztést te természetesnek veszed, és ez az ár szerinted sok !?!
Persze a piac határozza meg az árat (na meg a mostani sok hülye aki megnézés nélkül alkudozik hivatkozva hás nem látott hirdetésre ), de akkor inkább dőljön be a piac...
Ha majd egyszer a jövőben hirdetem az enyém akkor kint fogom hirdetni németben.Van ismerős aki ki viszi nekem ingyen.
Én a sajátomat leírtam,és részemről ennyi.