http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
Vagy hazudik, vagy hülye, és vett egy olyan célgépet, amit nem arra használt, amire csinálták. Hiába veszek én egy csapágygolyó-polírozó gépet, ha deknit akarok fényesíteni...
Na, csak hogy a Jani megnyugodjon, utána jártam a dolognak: A flakon alján látható jelzés (év, hónap) a flakon gyártási dátuma, míg az olaj gyártási dátuma a hátoldalon található fekete nyomtatással. Ezt is csak az EU nyomására kezdték ráírni, és az EU normák szerint 5 év a szavatosság. De azt is mondták, hogy sok olajos dobozon rá van írva az is, hogy korlátlan ideig megőrzi a szavatosságát. Most egy Castrol Power 1 Racing olajat találtam, és azt fényképeztem le. Sajnos a flakon alja nem látszik jól, pedig mindenhogy megpróbáltam, de 07, 5. hó van alul, míg nyomtatva: 25/03/11 Tehát, ha rám hallgattok, akkor mindenki azt csinál, amit akar. És az az igazság, hogy nincs igazság...
Ha-Ha
Az én EXC-m elindul,mikor kell.......
De te még meg sem vetted a rossz,ööööööCrossz? motorodat?!
Hali.Jó éjt!
a képet azt honnan szerezték rólad?vazze ilyen személyeseket ne hagyjál,legyél rá büszke! Szép berges álmokat-kapcsold ki az ébresztőt!
olvastam,írtam is,legközelebb már együtt megyünk nem?!
jön a tavasz,legalább nem porol,nincs olyan meleg!
nem töltögetek videókat,sok a paraszt,lepontozza,bezzeg a telefonos körbejárós,a 2 pixelből álló videókat sztárolják......nekem olyan nincs,azt csináljon más!
Isten öriz,hogy te rossz akarom mondani cross motoroddal takarózak! meg különben milesz? megyek aludni te is menyél mert már biztos unalmasak vagyunk jó éjt Döbrögi!
Neked meg nem kellene bele szólni! hogy ezzel Jani gyereket szopulom! mert edig azt hajtogatta, hogy tesz fel valamit és nem komentálom! hát tesék komentáltam a hülyeségeit!
Milyen tény?
További szép álmokat Bendegúz!
Kapd össze magad,vegyél valamit,aztán mutasd meg Padavánia!
Csak neked elteszem addig a sütőolajat,az jó lesz bármire.
Habár ha ilyen nagy szezonokat mész nem sok kell belőle Husika!
Tudod nem kell a másikkal takarózni!
menne.Kuplungcső vs. Kézvédő-ből a kézvédő nyert! amikor felraktam hirdetésbe.Azóta tartogattam Husynak,mert azt mondta komoly motort akar venni! Azóta változott a véleménye,vagy csak öregszik,lejjebb adja........
Vagy hazudik, vagy hülye, és vett egy olyan célgépet, amit nem arra használt, amire csinálták. Hiába veszek én egy csapágygolyó-polírozó gépet, ha deknit akarok fényesíteni...