anno én a motul expert 10w30at tettem bele kifejezetten 2T váltókhoz van,de utána kipróbáltam a legolcsóbb ATF(automataváltó olajat) és azt követően az ment a ktm-be!
motul 2300tól
ATF 1100tól kaphatóak
hol készült a kép?valami autópálya munkák környékén?fasza kis homokos platz...ilyen helyre kéne egy jó mx és ec pálya,ahogy látom van ott erdő is!
merre van ez?
Ma este, most el kell mennem. De szerintem baráti áron megoldható.
A haverodnak mondj annyit a csacsimról, h teljesen full fel van újítva, nincs benne 20óra. Összes csapágy (KTM gyári), szimmering (KTM gyári), dugó (Vertex) hajtókar (prox) cserélve. Wittmann féle persellyel. Porfestett váz, villahíd, deklik. Haspajzs, SX dob (újragyapotozva). Csomó kiegészítő, plusz alkatrész, magyar ideiglenesen kivonatott okmányok. Kézvédő (KTM), kormányszivacs, új markolatok, új bovdenek, fékolaj, olaj cserélve. Új benzincsap, új kerékcsapágyak. Új belső gumik.
A motorra költeni garantáltan nem kell, egy hátsógumi (5nap van benne) és egy első gumi (20nap van benne) kell rá...
Ár megegyezés szerint. Jah, és 03évjárat...
Te nem tudom még...igazából csere érdekel vmi utcai gépre, ami nem üzemórás és fenntartható. Honda FMX-et nézegettem, vagy LC4et. Munkába járni, meg bohóckodni, rövid túrákat nyomni tökéletes lenne szerintem...
motul 2300tól
ATF 1100tól kaphatóak
de ez inkább HASON-LÓ vagy egy szamár..
125 EXC-be milyen váltóolajat javasoltok?
szép a gép, nekem is van egy 06-os! a falon poszteren meghajtanám
hol készült a kép?valami autópálya munkák környékén?fasza kis homokos platz...ilyen helyre kéne egy jó mx és ec pálya,ahogy látom van ott erdő is!
merre van ez?
csak még hezitálok hogy ezt vegyem vagy 520-as!
Nincs valakinek egy exc 2t kipufogó dob végre műanyag?
Olyan mint ami a képen van.
A haverodnak mondj annyit a csacsimról, h teljesen full fel van újítva, nincs benne 20óra. Összes csapágy (KTM gyári), szimmering (KTM gyári), dugó (Vertex) hajtókar (prox) cserélve. Wittmann féle persellyel. Porfestett váz, villahíd, deklik. Haspajzs, SX dob (újragyapotozva). Csomó kiegészítő, plusz alkatrész, magyar ideiglenesen kivonatott okmányok. Kézvédő (KTM), kormányszivacs, új markolatok, új bovdenek, fékolaj, olaj cserélve. Új benzincsap, új kerékcsapágyak. Új belső gumik.
A motorra költeni garantáltan nem kell, egy hátsógumi (5nap van benne) és egy első gumi (20nap van benne) kell rá...
Ár megegyezés szerint. Jah, és 03évjárat...
A futóra mikor tudsz valamit mondani?