Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval mit rakjak bele? :D
anno én a motul expert 10w30at tettem bele kifejezetten 2T váltókhoz van,de utána kipróbáltam a legolcsóbb ATF(automataváltó olajat) és azt követően az ment a ktm-be!
motul 2300tól
ATF 1100tól kaphatóak
a kép az épülő m3 melletti bányában készült...harangodtól nem messze...
10/30-as Motorexet ír a gyár, de én is automata váltó olajat tettem bele anno...
Hát nemtudom az kinek lett volna jó de neked lehet nem annyira
vettem volna vagy 120 kiló kokaint . mindenkinek jobb lett volna
Vettél volna 525-öt akkor nem lenne ilyen állapotban
enyém se rossz

de ez inkább HASON-LÓ vagy egy szamár..
Bármilyen márkás autómata váltóolaj jó bele
Tuti a lovacska Itt meg az enyém
Miért nem csiálnak 2t olajat akkor 15/50 be? :D
Elvileg a Motorex 4T motorokba való motorolaját ajánlja a gyár, a 15W50-est, én is pont most vettem a váltóba.
Üdv!

125 EXC-be milyen váltóolajat javasoltok?
ja, és jó a sztendered . szép gép, grat.
ez nem ott a harangodi-tó mellett van? ott építkeztek mostanában, úgy emlékszem.
úbazz grat hozzá!
szép a gép, nekem is van egy 06-os! a falon poszteren meghajtanám
ohohóóó de jól néz ki! ez tényleg szép!

hol készült a kép?valami autópálya munkák környékén?fasza kis homokos platz...ilyen helyre kéne egy jó mx és ec pálya,ahogy látom van ott erdő is!
merre van ez?
Amint aktuális lesz kereslek mert most néztem meg az sx-et
csak még hezitálok hogy ezt vegyem vagy 520-as!
roekjozsi itt egy kép a lórol
Helo!
Nincs valakinek egy exc 2t kipufogó dob végre műanyag?
Olyan mint ami a képen van.
590re tartom , bár a felújítás több mint 200amba fájt... Alku lehetséges, ha tud alkudni...
Azért valami elképzelésed csak van,hogy mennyit szeretnél érte kapni.
Ma este, most el kell mennem. De szerintem baráti áron megoldható.
A haverodnak mondj annyit a csacsimról, h teljesen full fel van újítva, nincs benne 20óra. Összes csapágy (KTM gyári), szimmering (KTM gyári), dugó (Vertex) hajtókar (prox) cserélve. Wittmann féle persellyel. Porfestett váz, villahíd, deklik. Haspajzs, SX dob (újragyapotozva). Csomó kiegészítő, plusz alkatrész, magyar ideiglenesen kivonatott okmányok. Kézvédő (KTM), kormányszivacs, új markolatok, új bovdenek, fékolaj, olaj cserélve. Új benzincsap, új kerékcsapágyak. Új belső gumik.
A motorra költeni garantáltan nem kell, egy hátsógumi (5nap van benne) és egy első gumi (20nap van benne) kell rá...
Ár megegyezés szerint. Jah, és 03évjárat...
Azért kérdezem,mert a haverom valami 2T-t akar venni.

A futóra mikor tudsz valamit mondani?
Te nem tudom még...igazából csere érdekel vmi utcai gépre, ami nem üzemórás és fenntartható. Honda FMX-et nézegettem, vagy LC4et. Munkába járni, meg bohóckodni, rövid túrákat nyomni tökéletes lenne szerintem...