Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg!
Másnak csak érte volna........
Ja hogy Te álmodoztál,amíg mi kimentünk?miért nem mondtad korábban?a kis 50es KTM-et kölcsön adtam volna!
Mé tán széthullott az a gép?
Mai napig megy,én ugy tudom
te szerinted meg ért! nincs is ebbe semmi baj! szép ez a állom világ!
Arra ott vagy Te!
A tény meg tény marad!
A zserbót meg egyébként sem szeretem,úgyhogy ha már választani lehet,s még jobb is............tudod!
black-nek szólt! mert ha valaki ne értse fére! ismerjük egymást meg Jriderel is!
Mire gondolsz "szegény gyerek"?
Nem 6-ot,még 650et is +ért a KTM!
Na megszolalt a másik! te se a zserbót enéd meg! nem kell Janinak puncsolni!
majdnem 1000 forinttal olcsóbban kapom a R1-t mint a motorexet, és idáig bevált, és nem is kell várni rá, és nem kell betartalékolni belőle mint a motorexből.
Azért lett Gárdony... Lementünk és mindent levett a polcról ami kellett, majd kaptunk 10% nedvességet is.
felújitott gépet? poton pénzé? melyikre gondolsz? mert nem tudom! egyikse volt felujitva csak normálisan néztek ki meg idö elött cserélve lett a dolgok! nem lett átbaszva senki! vagy nem magadról beszélsz amit te csináltál a gépel mennyit rá költöttél mégsem lett jó és 6-é oda adtad! szegény gyereknek!
Én is póveregyrészinget használok, már ezer éve. 3 hét? Az máshol 3 nap...
10-55 lesz
Hasy!Tudod a Vénusz nem rossz!
De a Motorex az Motorex!
Csak akkor mi van,ha a 10w50et kevered 10w60al?
Jó lesz az úgy
Olajat nem ott veszek, és nem is motorexet. Marad a póveregyrécing. az bevált.

Alkatrészt szoktunk ott venni. Augusztusban 3 hét volt mire meghoztak a Barnáék pár darab tömítést meg idomot....
De a Barna az importőr. Csak akkor tud olajat hozni a viszonteladóknak is, ha van pénz...
Ez így van! Ugyanaz az 1000 forintos olaj, mint a Motul, Castrol, stb. Csak az egyik hírnevét lehúzzák, mert hamisítják, a másikét meg feltornásszák...
Nyáron voltam ott utoljára vmért. De még1 nem megyek oda. Inkább leugrok gárdonyba km-ben közel ott vagyok, és ott legalább van minden, vagy rövid határidővel megjön
Vázszámot inkább...
Ott biztos nem. Eladta már azt is, amit még meg sem rendelt...
Valszeg kicserélték a hátulját.
Légszűrő dobozát meg segédvázat.

Miben más?
Pl az ülésben, a 640-nek a végén meredekebb és teljesen máshogy végződik
tankban
gyújtásban kokusan 640 4K-2 625/660 4K-3
karbiban smc-n keihin FCR 41 van

Szerintem ez nem SMC!
2001-ben sehol nem volt még az SMC verzió
2003-tól kezdték gyártani.
Kérj egy blokk számot ;)
ott volt a szmájli a mondat végén. Amúgy gyári ktm ajánlás akkor valószínűleg jó is. ( az más hogy saját véleményem szerint mesterségesen van feltornászva az ára)
jó az a motorex, ted bele nyugodtan. nem hiszem, hogy találsz az országban lejárt szav idejű motorex olajat. Max a zsemberynél elásva a raktár mélyén.
Akkor hajrá haszeretsz szervizelni,aztán a kész felújított gépeket meg eladni másnak potom pénzeké végülis ez tevagy igen.
A motorex már bizonyított nem egy ismerősnél ennyi.
Csak azért kérdeztem mert előttedlévő írta hogy szar olaj
Fel fel! Hallod gondolom Motorex olajos doboz amit mutogatsz!? kérdezed mi a jó olaj de neked nem tudjuk meg magyarázni, hogy az jó olaj! van töle rosszabb is meg jobb is! Motul ,liqui Moly, Ipon stb! de ha elötted két tányér lenne egyikbe zserbó másikon száritott kutya szar KTM felirat ki rakva akkor abba harapnál! rajta van a Motorex olajon és azért veszed! bele lehet más olajat is rakni pl Vénuszt! hányoltad a komenteket!
Lehet menni a sunyiba felébredtél?