Pár dolgot így fejből különbségre a karbi az SMC-n 41-es Keihin FCR meg a fejidom/km óra az SMC-n olyan mint az EXC-ken az LC4-en meg olyan mint egy LC4-en Futóműben szerintem más talán a lengővilla még de nem biztos!
nekem volt több is 2004 utánni ugyan az mint a ktm még az alkatrészekbe is ktm van beleütve,sőt a ktm hengerfejet a husabergből vette át én 4tbe imádom őket nah meg az új 2t is atom..fe 550 nagyon jó endurozni csak egy ventilátor kell mert hamar lehet forralni nekem 1.5évig volt meg az amit a képen láttál és himbagörgőn és vezláncon kivül semmi jah az olajat valahol mindig engedi nem egy száraz blokk!
nagy KTM szakértők segíthetnének, nézegetem ezt az SMC 625 öt, évjárat stimmelhet e, vagy farokidomot cseréltek? és miben más az SMC 625 a sima LC4 640 től? http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4640_smc-5344074
ilyen alaplapot minden bontóban kidobálják a szemétre mert nem megy tönkre sosem ha csak nem süli-büli hülyegyerek széttfaragja csetényben a trolyákéknál találsz ez 1000 százalék bakonymotor.com üdv gyuri
Szav idő meg?
Motorex 4t flakon. Mit takarhat ez az ,év-hónapos biléta?
Valószínű azt is cserélem majd mert találtam a küllőnél repedést
Láttam 1,85 és 2,5-el is.
esetleg 2005-ös EXC 4T-hez új váltókarod?