Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy mennyiért akarod a motort eladni? Fent van valahol?
Kb 1,2 m széles és 2,5 méter hosszú.Oldalai nincsenek csak a vázat kellene rendbe tenni. Igazából,csak a futónak a kerete.
Megoldható végülis... árajánlatot méret után tudnék adni. Meg sztem egy hétre nélkülözni is kellene az említett szállítót..
Motorszállítót.
Nem meguntam, csak lakást akarok venni...
Mit kéne lehomokfúvni?!
Na mivan,meguntad az endurózást?
Csinálsz még homokfújást?
Vagy E-mail:berecz.lacika@freemail.hu
Eladó az EXC-m!
Csere érdekel magyar papíros LC4-re vagy egyéb supermotora 400ccm-től!
Szia!

Tel.:+36-20-5642-137
nyírturán csak a pályán ,meg körülötte az erdőben...
am nyiregy simai lőtér ahova még elmegyünk
szombatra romániát szervenek a srácok,de nekem közben jöttek a motorra érdeklődők,nem bánnám ha eltudnám adni,mert akkor jöhetne a KTM a helyére!
Berecz Laci! Csörgess meg, vagy küldj valami elérhetőséget! Meg van a kért infó...
kösziii...ugylegyn h ktm legyen gecsa ti ha jol olvastam szoktatok erre felé járni(nyírtura stb,,)?hétvégén esetleg?
húú gecc az szép lehet! grat! bízom benne hogy hamarosan én is ktm-en nyergelek
Grat hozzá!Jó évjárat
hali...igen sikerült szerválni egy 525 exc-t 2006 képet nemsoká tolok fel
újítottál egy 525öt? grat, azmán fasza
kép van?
milyen gépet vettél Gábor? tán nem ktm?
az a cím pedig tuti jó, na mindegy írok akkor az emailedre.
na az gut adatlapomon van email..küldj már rá egy elérhetőséget,mert adatlapodon lévö mailra nem tudtam irni,és megbeszéljük a továbbiakat...holnapra is terveztem egy lightos gurulást jol volna ha már nem egyedül
merrefele szoktál motorozni? kálló körül nem kis erdő van . meglátom, hogy haladok a tanulással, de valszeg bele fog férni egy pár órás erdőgazdálkodás .
Az jó.Marhára nem drága.
Vetünk már kínából ilyen hűtőt, és eddig bírta még...
Van egy bontott, és feszszabályzóm is van. Ha érdekel, megszámítom óccsóért. Csak mondj egy méretet az alaplapodhoz, a tekercsmagok külső átmérője kéne.
Rendben,és köszönöm!