Ferus LÁttam volt Husaberged, tudsz mondani pro kontra érveket mellette? mikori évjárat volt, mert szemezgetek velük most hogy megváltam az előző motoromtól....
Nincs ismerősöd aki tud rendelni netről külföldlről?Angol oldalon láttam hasonló fejidomot az eredeti töredékéért!Itt az e.bay-on találtam de van feketében meg fehérben is.Narancsban nincs asszem. http://www.ebay.co.uk/itm/BIKE...
ja elég ritkán fordul elő, de megadnám érte az árát. Most rakott fel pár napja egyet. A srácot 4-szer hívtam, nem vette fel. Írtam emilt erre írja hogy elvitták...f@szom...
Mikor jó idő volt esténként akkor igen. Sm nél max 15 óra után dobtam az olajat, de inkább 10 nél. Általában péntek, szombat esténként mentünk motorozni pestre "ökörködni" kicsit. Meg hét közbe ide-oda rohangáltam vele. Így simán bele szaladt az óra. Ha város motorozós motorka kell akkor egy ujabb fajta lc4, szép is erős is, és tartósabb. ( szerintem)
Lehet az nem tetszett Condom úrnak hogy nem egyforma a két matrica a két hűtő idomon Ez mondjuk látszik a képről csak fura.Ez nem egy 300EXC-n volt véletlen?
15-20óránként olajcsere plusz olajszűrő!Számold ki mennyit tennél bele egy héten aztán mérlegelj hogy mennyi az annyi.Jó olaj kell bele persze min 10W-50-es 1,5liter.Szóval nem egy utcai szaladgálós motor. Pedig sokan azt hiszik.
Hello.
Ez komolyan így van ahogy elmondtad hogy majdnem minden héten cserélted benne az olajat? Csak azért kérdem mert én is egy 520 vagy 525 exc-t szeretnék venni és jobbára supermotoként akarnám használni.
üdv persze odaadom de nem küldök utánvéttel csomagot ugyanis condom nicknevü barátunk megvette ezeket alkudozott egész nap meg h sürgösen kell neki most hozta a postás h nem vette át igy buktam 1700ftot de nemis az összeg a dühitő hanem az bazzegh 10mpeles éles képet csináltam a cuccról és szenteste napján felhiv h nem felel meg neki mert más egy kicsit a matrica az egyiken persze én nem nézegetem azt garantáltam h gyári az idom me h vastagok a matricák és eredetiek most beazonositottam mindegyik bent van a powerprts katalógusbanah mindegy ennyi pénzért ajándék sztem nah mindegy
Nekem 525exc-m van ( ahogy sokan másnak is ) van hozzá sm szett is ( és árulom is ).
Arra tökéletes, hogy a péntek esti móka meglegyen és bemenj a városba játszani 1-2 órát. De másra szerintem nem való. városban elülöd a segged rajta, nincs gyújtás kapcsoló igazából le zárni se tudod ha csak nem hordasz magaddal egy böszme láncot. A másik, hogy az sm szettes közlekedés sokkal jobban gyilkolja a motort mintha a sárba dagonyáznál vele. És itt tényleg szaladnak bele az órák.Én se akartam elhinni, de mikor használtam a motort ide-oda rohangálásra az sm szettel ( csak kiugrottam a városba ezért azért, vagy elvittem egy alkatrészt az esztergályoshoz stb) hetente cseréltem benne az olajat ami azért közel 10000e ft...
Ktm alu hűtővédő 15000ft
Factory gyári hűtőidomok 6000ft
Ktm gyári lánckerék 4900ft
Ktm gyári indexek konzollal+duda 8000ft
légszűrő egyszer használt(kimosom majd)2000ft
ktm gyári légtelenítő szelep 5000ft
rethal twinwall kormány
ramirez kormánybefogó(magasító,átalakító22-26ra)
metzeller sixdays hátsógumi
első gumik hamarosan
http://www.ebay.co.uk/itm/BIKE...
csak a duda mennyi lenne a konzollal?
Ez komolyan így van ahogy elmondtad hogy majdnem minden héten cserélted benne az olajat? Csak azért kérdem mert én is egy 520 vagy 525 exc-t szeretnék venni és jobbára supermotoként akarnám használni.
Ha valakinek van sztender a motorján (KTM EXC) csináljon már legyen szíves pár képet a felfogatásról több irányból.
Előre is köszönöm!
Tudni kell melyikkel hol motorozz.
Arra tökéletes, hogy a péntek esti móka meglegyen és bemenj a városba játszani 1-2 órát. De másra szerintem nem való. városban elülöd a segged rajta, nincs gyújtás kapcsoló igazából le zárni se tudod ha csak nem hordasz magaddal egy böszme láncot. A másik, hogy az sm szettes közlekedés sokkal jobban gyilkolja a motort mintha a sárba dagonyáznál vele. És itt tényleg szaladnak bele az órák.Én se akartam elhinni, de mikor használtam a motort ide-oda rohangálásra az sm szettel ( csak kiugrottam a városba ezért azért, vagy elvittem egy alkatrészt az esztergályoshoz stb) hetente cseréltem benne az olajat ami azért közel 10000e ft...