Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ a kérdésemre erre gondoltam én is csak elég drága alaplapot cserélni!
daved250 nyíregyházi motorosok topicba 35088 hsz. ha esetleg érint akkor.....
Holnap jelentkezem!
Szia Giraffe#64!

Tudsz nekem szerezni: 1997-es KTM 360 exc-hez Himba felújító szettet!?
akko lecserélem egy frissebb darabra. köszi
neked a 85 kicsi lenne még ha a nagykerekest is veszed...
25-ös jobb...
Helló! Úgy döntöttem, nem tudom miért.... Lecserélem a 25öst 85ösre. a nagykerekűre. úgy érzem azon jobb lenne az alapokat elsajátítani... Mit kell tudni egy ilyen kis Sx-ről? lehet később átalakítanám 105-re. A lényeg h miféle motorok ezek? Keveset tudok róluk.. Köszi Előre is.
érdeklődnék hogy a 10w-60 7100as motul az milyne olaj sx 525be kellene..jobb olaj e mint az elf 4xt 10w-50.
köszias válszokat.
amúgy ha motul akkor milyet használtok?
ez úgy halom nem rossz ez a 7100as
mennyi lesz cakk pakk?
küldöm a címet!
Küldjél címet a mailemre, és holnap feladom.
Én is csak hallottam.. Csupán gondoltam utána érdeklődök, nehogy az legyen hogy kipróbálom, okés, megveszem sok pénzért (mert hát az se ingyen van) és akkor mindenféle "típushiba" előjön, ami amúgy várható lenne, és többe kerül orvosolni mintha újabbat veszek. Amit említesz az kb milyen nagyságrendű kiadás?
Köszi mindenkinek.
Először lelégtelelnítem megint azután jöhet a karmantyú.
Giraffe#64

Elküldöd azokat a szarokat nekem?
utánvéttel kéne, mert nincs pénz a kártyámon és lusta vagyok bemenni az otp be! :D
kéne a vezműláncfesz+15ös fogas+süti+kitűz
A többit meg majd mondom később!
Megoldható?
kajak, de csak a teszkós spré volt ilyen fos! :D
Nem tudom,megy össze-vissza mint a mérgezett egér! Majd megkérdezem tőle,ha itt a kerékagy.
Nekem akkor volt ilyen,mikor szarok voltak a karmantyúk benne.
Én mondtam. Küld el, aztán meglesem. Embered jár erre valamikor?
Annyira fanatikus hogy vérrel keni a láncot? Kuplung és fék kar helyett meg ujjak vannak oda rakva. Vagy egy disznó köröm,ami kimaradt a körömpörköltből!

U.I. Te mondtad múltkor hogy megtudod javítani a kiverődött kerékagyat? Lehet kerül egy hátsó,csak szar.
Szeintem légtelenítsd le újra,meg nézd meg a csövvet,nem lukadt-e ki
baromság...sokkal jobbak a fekete blokkos (2003 előtti) gépek, mint az újabb (szürke blokkos)...abba max egy kuplungcsapágyat kell cserélni hengergörgősre...szürkéről hallottam már mindent, fossa az olajat a hengertalpnál, hengerfej gátrepedés ilyesmi...havernak is volt gondja rendesen a szürke blokkossal...persze minden attól is függ(sőt a legnagyobb mértékben), hogy az előző gazdi hogy kezelte...
A nyaki ütőér nagyon tud spriccelni...
Én is csak lestem! öt perce gondolkozom azon hogy a tökömbe tud oda átspiccelni?
A láncspray? Nem baj, hogy a lánc a másik oldalon van?
Aha hát eddig nem láttam nagyon nyomát.