Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv egy gyújtás alaplap érdekelne itt balaton kb 50 KM es körzetében sürgösen csak az alúminiúm vagy spiáter alaplap érdekelne
méretket jelölöm a képeken
Valójában ez egy KTM MX 250 88 as
AMAL SEM Sweden
Köszönöm a válaszokat, akkor azt hiszem le kell mondjak az SXF-em "kétéltűvé" tételéről. Adódott egy másik lehetőség, egy EXC-t vagy egy EXC-F-et ajánlottak fel cserére. Igazából terepen nagyon sokat járok,így főként arra van a kis cross. Nálunk pedig a busz pedig nagyon ritkán jár, de nem sűrűn használnám az úton a motort sem, a márkáról sem szívesen mondanék le. Szerintetek ezzel a két típussal mennyire lehetne jól kijönni?
negyedik sor..
ezek gyári 28as kormányok....ott van ez is..más meg mi kell még. ..
túúdom túúdaom hogy kopasz két x es pina az arcomat simogassa
Mondjuk ha a belső felfogó bilincs miatt kérdezte, akkor pont haszontalanok az előbb említett információk...
látom képben vagy hogy minek a mértetét kérdezték...
általában a férfiak a faszuk méretét szokták dicsérni.. a nők az íkúlyukkal vannak odáig a szökék a lyogsilyukkal
tőled a kereskedő a kormányvég mértetét ill a kormány thípusát kérdé.
ezek gyárilag 28 as kormánnyal vannak nekem abból is kettő van..a bergen valami .. twin vall fatbar(duplafalú) kormány van..(az is ktm) az 14es belső diót kér a kormányvég-(bélába)
de a mostani 2005ös sx 525 meg 12sel van... szerintem ez a gyári mértetde ez lehet azért 12es mert renthal ..és vastagfalú ..de közbe a berg is az na mindegy
ugyhogy odamész egy 8as csavarral a készbe annak 13as a feje.
ha majdnem belemenne akkor az 14es...ha meg kúrvára letakarja a lukat minden hol az azér van mert az a kormányvég luk kissebbmint a 13as csavarfeje..akkor 12es(ez mmben értendő arab szám.más méret nincs és nem is lehet

nincs mit
hello valaki segítsen már van egy ktm 450sx-em 2004-es mekkor a a kormány mérete? hOL NÉZZEM MEG tolómérővel h mekkora? a markolatnál vagy középen? mert vennék egy alubetétes kézvédőt és kérdezték hogy milyen méretűű.
SX-EXC 2004 Fejidom 10e, csak a foncsor 6e, oldalidomok 4e párban, elsősárvédő 2e.
Ilyet nehezen fogsz találni.Utángyártott nincs belőle a gyári meg rohadtdrága.Sajnos használt is ritka,én egy évig kutattam utána mire lett egy.
Nem dehogyis!
Csak valami okos belevágott egy erős égőt és szétolvadt a műanyag az elején.Meg már repedések is vannak.
Úghogy azért akarom cserélni, de a képen látszik is
Tényleg
összetörted?
sziasztok. én pedig ilyen komplett fejidomot keresek:
De nálunk nem lesz még világvége 2012-ben Mi 40évvel le vagyunk maradva
Sietnek,me 12-be világvége Havonta újíthatnának
Sziasztok
A KTM megint beújított idomok terén ahogy elnézem az oldalidomot meg sárvédőt a 2013-as modellt már Dungey-ék is tesztelik.Baszki még 2012 sincs Nem szaroznak a KTM nél a külsőségeken
nekem van, de nem adom
Keresek ilyen fejidomhoz foncsort/lámpát!
Akinek van irjon!
Gazdaságosan sehogy... városi használatban rohan bele az óra, cserélheted sorban az olajat, csak szórod rá a pénzt... inkább járj busszal vagy vegyél 1 robogót.

Én az exc-t próbáltam meg, hogy eljárkálni melóba vele, de az is reménytelen még sm szettel is. nem is kényelmes és 2 naponta cserélheti az olajat az ember
Sziasztok!

Ha valakit érdekel, fékbetétszett Lc4-re 640 e. supermoto, sxc650 , duke 2, exc 300 2006 ig!

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

Az ár alkupépes egy kicsit nektek!
hát erre a "sehogy" szót találta ki a magyar nyelv.....

sajna alkalmatlan az utcára sxf .....persze lehet vele menni egy kört de azt crossgumikkal is tudja,,,,,de használatra semmije sem jó...csak a nyűg van vele....még endurózni az erdőbe is szar ...nemhogy dolgozni járni vele betonon a városba........még otthagyni se tudod sehol egy percre se....szóval ezt se tudja ...
Szép jó estét, vagy lassan reggelt..!

Olyan kérdésem lenne, amire senki nem tudott eddig nekem választ adni, remélem itt nagyobb sikerrel járok. SXF-et hogy lehet megoldani közúti használatra is? Nem rég vettem egy paripát, de sajnos úgy alakult, hogy az autót most jó ideig mellőznöm kell, így ez a motor maradt az egyetlen esélyem.Van valakinek valami jó ötlete, esetleg tanácsa? Nagyon hálás lennék!
köszi de ez mesze van
Van egy protektoringem eladó ha érdekel nézd meg:D

http://www.kepesmotor.hu/prote...
jahh de enyi baj elég is volt nekik mert gyakorlatilag az összes szopott miatta...
jajj az amal sem ...az naccerű ..... nem is tudom mire gondoltak mikor kitalálták....vicc

ezt tovább fokozták a delortó karbival...az is fajin vót.....

más baja nem is volt akkoriban a motoroknak