Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is szokott ilyen lenni, de nekem a láncspré szokott felverődni a hátsó fékre :D
Heló!
Az a gondom van ,hogy hátsó fékezénél elég haloványan fog a fék.De ha rápumpálok kettőt már jó is.
Mi ilyenkor a baj?Nem rég vettem úgy hoztam el ,hogy már akkor sem volt hátsó fék.Ahogy elhoztam lelégtelenítettem és fasza is volt.Most 10 napra rá kezdi ezt.
Köszi, de teknikai adatok kellettek volna, de már van :)
Köszi már nem kell, gyári cd-n megvan xD
Eladó amúgy!
05-08 ig 250 4t repair manual!
Remélem ilyet keresel! Ha nem tudtam segíteni bocs!
link
Ehe ehe ,olyan ami meg nincs is 2013 ,450 SX-F
Sziasztok!

250 exc-f 2007 service menual? PDF formátumban?
Akinek van, szóljon! köszi!
Sziasztok!
Tudnátok-e abban segíteni, hogy érdemes-e még 2003 előtti blokkos lc4-et venni, vagy inkább vegyek drágábban a 2003 utánit? Csak mert hallottam itt-ott hogy a 2003 előtti "régi blokkokkal" sok a baj, igaz ez? És milyen jellegű problémák merülhetnek fel?
Alaplapot kell cserélni, meg kell egy feszszabályzó.
Heló!
olajat cserélnék a motoromba (ktm exc 250 '99) ki mit javasol bele? hallottam, hogy rossz olaj választása kuplung problémákhoz vezethet...
Intézem!
hali giraffe,megtláltad az oldalt :motoinvest.hu ami kell dome c2 blue m méretben!Irj ha tucc valamit
Üdv!
Egy kérdésem lenne!
Néztem 450 sx et ami ugyebár krossz és világítás nincs ,de
ha én szeretnék rá fejidomot azt hogy tudnám megoldani mert ezeken világítás tekercs nincs!?
Linkaska! Ez most komoly? A kormányzárboltból, mert ott van színválaszték is...KTM boltba tudsz venni, bármily meglepő is. Kiszedni meg fúrógéppel kell. De Pesten létezik olyan hely, ahol odaviszed a zárat (ebben az esetben a motort), és reszelnek neked hozzá kulcsot. Így kicsit olcsóbban kijössz....
köszi bugic...magonys kollega sikeresen importálta a cuccot
viszont még egy kérdés csak mert nem vagyok "van tyuk vizforr" magyarba esetleg?vagy mostmár kussoljak
Kamu hirdetés, a faszszopó már féléve felrakja másfélhavonta de ha írsz mert tel. sz. nincs nem válaszol senki! Biztos unatkozik!
Amúgy az E-s verziót miért nem ajánljátok? Mikor voltunk felétek a DR-Z-s srácnak is s-es verziója volt, nem?
A kormányzárat hogy tudom kiszedni ha nincs meg a kulcsa?
Honnan tudok újat venni?
Az XR-t csak azért mertem ajánlani mert annyi erő van benne mint az S-es DR-z-ben, de szerintem a futóműve jobb... akármennyire öregecske gépsárkány. Nekem volt én imádtam, 12e km után még a szelepet sem kellett utánállítani. Pedig volt azért 1x 1x krossz pályán is...
Ami nagy hibája és a drz felé billentené nálam a mérleget az a gyújtáskulcs hiánya, nem biztos hogy e nélkül jó otthagyni a városban.
Ha nem sikerül elküldenie én elküldöm nekem is megvan
amugy csak segitek h itt megtalalsz mindent csak be kell irnod mikori meg hanyas!
http://cyclehuttktm.com/FicheF...
gebri90@freemail.hu

kösziiiiiii
Nekem megvan pdf-en ha kell (és sikerül) elküldhetem.
Sziasztok.....525 EXC-hez 2006os szervizkönyvet nem tud valaki?esetleg ha valaki volna olyan segítőkész,h sajátját lefényizné és elpostázza nekem persze nem ingyen!