Most,hogy valószínúleg megint befosott a SEM gyújtás a gépezeten, kezd egyre jobban tele lenni a tököm vele Illetve az idei év nagyjából csak szerelésből állt (bár ennek oka inkább balfausztkodások eredménye), így rápózolnék valami (nekem) újabb típusra, mondjuk EXC520-ra, az EGS250 után. Maga az ütemváltás is bassza a csőrömet, továbbá önindító, hidraulikus kuplung + ilyesmik Kérdés volt-e valami változtatás az 520 rövid élete során vagy tökmindegy, hogy 2000 vagy 2002 ugyanaz mindkettő? Ennél újabb gépet felesleges lenne vennem, no meg úgy halottam az 520 a leginkább strapabíróbb gépezet
Sziasztok! Hozott a Jézuska egy Ktm 640 Lc4 et (2002) és érdeklődnék hogy hátsó lábtartót hol tudnék rá venni? mert elvileg 2 személyre van vizsgáztatva de nincs rajta hátul lábtartó! aki tudna segíteni azt megköszönném! Boldog karácsonyt Ktm-esek!
Szevasztok! Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Most,hogy valószínúleg megint befosott a SEM gyújtás a gépezeten, kezd egyre jobban tele lenni a tököm vele Illetve az idei év nagyjából csak szerelésből állt (bár ennek oka inkább balfausztkodások eredménye), így rápózolnék valami (nekem) újabb típusra, mondjuk EXC520-ra, az EGS250 után. Maga az ütemváltás is bassza a csőrömet, továbbá önindító, hidraulikus kuplung + ilyesmik Kérdés volt-e valami változtatás az 520 rövid élete során vagy tökmindegy, hogy 2000 vagy 2002 ugyanaz mindkettő? Ennél újabb gépet felesleges lenne vennem, no meg úgy halottam az 520 a leginkább strapabíróbb gépezet
Matricát akarok aztán jó lenne eltalálni a szint
Köszi
Írj e-mailt az adatlapomon lévő címre!
Valaki tudna információval szolgálni Az aprón hirdetett Bonyhádi 450sx-ből épített Sm-ről? Minden érdekelne!
Üdv.
boldog karáconyt mindenkinek..nekem is van narancsszínő láncvezetőm..
vak sötétben jól mutat
EXC 2t tank 04-07ig 3db
Brembo komplett exc fék elsö 2db
2db WP pds hátsó gátló
sx 125,EXC 250 komplett légszürőház twin air szűrövel
EXC 250 váz 06 os
EXC 06 os műszerfal(kijelzö)
Thor mx crossmez L
Shift Advencesd racing mez L-XL