Helo. olyan kérdésem lenne hogy motor vásárlás eöltt állok és kinéztem egy ktm 450 sx-et 2004-eset valakinek van róla véleménye előre is köszönöm bármi vélemény
Ha SX250-ed van vagy volt akkor szerintem nem hozna zavarba egy EXC250 vagy EXC300 sem.Én ezekre cserélném.Jó a 200EXC de szerintem a 250-300 jobb cucc.
Sziasztok ! motor vasarlas elott allok , most van egy sx 250 esem 2004 es ....! Akarnek cserelni mivel tobb a hard enduro egy exc 200 as-ra vagy 300 asra .... eleg reg motrozok es nagyjabol benne vagyo a dologba ! 65 -70 kg vagyok es 176 cm.... szerintetek melyik lenne a jobb valasztas ? azonkivul 200 assal kapcs, ha van valami tapasztalat.... bocsi a helytelen irasra , de romaniabol vagyok :)
ismerös körökböl valami ilyesmi irományra számitottam,megbízhatóság,tartósság stb..szempontjábol(van 1-2 ktm)..inkább arra lennék kiváncsi,h erőre milyen....messze alul marad egy 450hez képest?netalán böven tul szárnyal egy dörözöt mert nem messze tölem van egy hirdetve,és kíváncsi vagyok egyáltalán egy szemrevételezést megér habár sok rizsa helyett egy probakörrel mindenre fény kerülne
üdv emberek! segítségre lenne szükségem 2003 as 250 2 t exc be a power vezérlő fogaskereke, amely a vízpumpát is forgatja meghibásodott:S és égen földön nemtalálok hozzá , ha valaki tudni, v birtokában lenne legyen oly kedves és jelezze. köszönöm
Sziasztok tudna valaki nekem egy Powerszelep-rol kepet mutatni mert havernak két szerelő között valah eltűnt! Es azt kellene valah venni v szerezni bontottan esetleg ha valaki tud segiteni orulnek nem ertek a 2T-hez!
akkor az enyém sxs volt
végülis az sxs kipuff rajta volt...de se fék,se váz,se befogó nem sxs volt...
na jól van akkor ha zoozee is azt mondja akkor talán hiszek nektek!
megnéztük a gyújtás jeladóját is , megtisztítottuk de csak nem akar működni . ( kompresszió 12 pedig) és csak nem óhajt ketyegni .de azért köszi a tanácsot. valakinek ha van egyéb ötlete meghallgatom . még 1 x köszi.
Szia!
Elnézést ,hogy hülye kérdésekkel bombázlak megtudnád mondani ,hogy egy sx vagy exc futóműből lehet csinálni alcsonyabb SM futóművet komplett teló csere nélkül?
Ha lehet mennyibe kerül kb.
Szia!
http://www.sportmotor.hu/teszt...
végülis az sxs kipuff rajta volt...de se fék,se váz,se befogó nem sxs volt...
na jól van akkor ha zoozee is azt mondja akkor talán hiszek nektek!
Elnézést ,hogy hülye kérdésekkel bombázlak megtudnád mondani ,hogy egy sx vagy exc futóműből lehet csinálni alcsonyabb SM futóművet komplett teló csere nélkül?
Ha lehet mennyibe kerül kb.
Szia!
meg tudná valaki mondani egy '06-os 4T EXC gyári váltókarjának az új árát?
kösz