Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csika DRZ 400 gyári telóról mi a véleményed ?
ahha ok, erről megvan az én véleményem is de az biztos nem érdekel téged.

amikor megvettem a motort akkor a teló folyt.
kicseréltem az olajat, csúszógyűrűt, és a szimeringeket. ez közel 30ezer forintos mutatvány. Mivel eszembe nem volt hogy görbe, összerakásnál szembesültem vele.

30ezer forintért palcseetol lehetett volna venni zsír új marzocchi telót befogóval. Ezért ment el a kedvem ettől.
Amíg nem kerül jó kezekbe,addig szar is Csak,hogy megnyugodjál,az újabbak is fosok Az a baj,hogy addig használják,oil csere nélkül amíg nem folyik a teló.Na mármost addigra egy kicsit megcsiszolta már a belit is Szép kis alus olaj teszi a dolgát.A" majd én megcsinálom otthon gazda"meg nem csinál semmit,csak telefonál,hogy minden ki van cserélve mégsem jó Tovább nem írkálom Az okosabbja meg odaadja annak aki mán látott vagy kettőt
MÓVÁRIDRZ nevű tag vette meg.

Te csika, régebben még azt írtad hogy nem valami jó cucc..
NA,ez ma nem alszik
már biztos kiegyenesítették...

tényleg ki lehetett ?
Jól járt aki megvette,mert jól tuningolható cumó Azért írtam többet is megért volna.
máá nem az
Meg ért ez a cucc annyit szerinted? Azt mondtad nem egy nagy durranás
hhhhááá ilyen volt az enyém is! csak eladtam mert görbe volt!
Ehune,keresd meg a gazdiját
Most csináltam tiédbe valót is
Első nincs ?

ha valakinek van jóárasított, régebbi tiusú első telója akkor tessék szólni vagy kézzel inteni
35krajcár
Van egy eladó KTMWPPDS readytoracesystemhypersuper
Van egy majdnem vadzsi új, ha kell...
hát azért mondtam hogy ez alsó ami a fotón van
milyen gyóccert szedsz ? vegyél be egy szem pds szemet....

kurva anyját enyém is nyikorog a felső...csak mindíg mire eszembe jut eladódik a boltban ....
Én inkább nem mondtam ma semmit
Kőszi mindenkinek
Méééé, fönt milyen van? Majdnem ugyanez, csak kisebb a mérete...
jajj nem mondtam hogy olyan mai a képen van Még régebben kérdeztem mi ez , Te mondtad halszem.
Van azon villany, ha nekimész a villanypásztornak...
ez alsó szem ami a képen van ...fönt nem ilyen van...

vagy felborult a motorod a garázsban...