ahha ok, erről megvan az én véleményem is de az biztos nem érdekel téged.
amikor megvettem a motort akkor a teló folyt.
kicseréltem az olajat, csúszógyűrűt, és a szimeringeket. ez közel 30ezer forintos mutatvány. Mivel eszembe nem volt hogy görbe, összerakásnál szembesültem vele.
30ezer forintért palcseetol lehetett volna venni zsír új marzocchi telót befogóval. Ezért ment el a kedvem ettől.
Amíg nem kerül jó kezekbe,addig szar is Csak,hogy megnyugodjál,az újabbak is fosok Az a baj,hogy addig használják,oil csere nélkül amíg nem folyik a teló.Na mármost addigra egy kicsit megcsiszolta már a belit is Szép kis alus olaj teszi a dolgát.A" majd én megcsinálom otthon gazda"meg nem csinál semmit,csak telefonál,hogy minden ki van cserélve mégsem jó Tovább nem írkálom Az okosabbja meg odaadja annak aki mán látott vagy kettőt
amikor megvettem a motort akkor a teló folyt.
kicseréltem az olajat, csúszógyűrűt, és a szimeringeket. ez közel 30ezer forintos mutatvány. Mivel eszembe nem volt hogy görbe, összerakásnál szembesültem vele.
30ezer forintért palcseetol lehetett volna venni zsír új marzocchi telót befogóval. Ezért ment el a kedvem ettől.
Te csika, régebben még azt írtad hogy nem valami jó cucc..
tényleg ki lehetett ?
ha valakinek van jóárasított, régebbi tiusú első telója akkor tessék szólni vagy kézzel inteni
kurva anyját enyém is nyikorog a felső...csak mindíg mire eszembe jut eladódik a boltban ....
vagy felborult a motorod a garázsban...