Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én északpesti vagyok.
A gumakert nézegettem már de árat ott nem találtam.
Van ott c 12, 16 18. Azért ezt a méretet kerestem mert most is ez van rajta. De ha 120-as a gyárija akkor még nem késő váltani.
nem lesz keskeny az az 520 asra ? vagy ha előre akarod akkor 21 est vegyél ezekből

amúgy ha hátra pl.mitasba gondolkozol akkor 120 ast vegyél.....általába ez a méret...
de gyári michelin vagy még pár ilyesmi márkánál figyelj oda mert sokat máshogy mérnek számoznak...ott a 140 kell neked a motorodra ...pl mondjuk s12 michelin-nél....de six days gumiknál is...metzeller stb...általába enduró gumiknál van ez...figyelj oda...

nem tudom hol vagy helyileg úgyhogy nem tudok a környéketeken.hol van gumi....
de mondjuk csepelen a gumaker olcsók eléggé....még pár napig nyitva is vannak...

12-14 től indulnak a hátsógumik és 20ezerig biztos tartanak....mondjuk ez elsőkre is igaz ....
mi terepezünk és használjuk a michelin s12 őt előre hátra és az pl 30000 ből megúszod jó helyen....szar helyen meg 44 ezresért is láttam....szóval nézz körül....árilag, mert van ahol 12-13 forint a mitas c10 120 18 ....rossz helyen meg 16500 ....
előre ne nagyon erőltessed a mitast mert kutyaszar...
Tudok valahol szerezni kellemes áron hátsó gumit?
110 100 18.
Sziasztok ! Azt kérdezném, hogy lehet sx 125 factory racing -et lámpásra átalakítani?
mennyi az fcr Zozi? van hozzá gázbowden is? lehet kell ismerősnek! a bowden meg nekem
Sziasztok!Eladó WP 40 -es Ktm teleszkóp felújítva fékkel együtt.Ár 27.000ft tel:0620 3498275
Nem tudom, 5K
ilyen van nekem hátul :D mi az ára?:D
Helló srácok
Érdekel valakit ez a féktárcsa? Nincs kivállasodva csak nekem 240-es kellene.
Köszi gecsa!
Eladók
nekem is van lengővillám exc kétüteműhöz 2005 2006 2007 meg pár crossba 4T -be is jó .....eladó....
meg 39 es keihin karbi is van ktm 525 exc ről........
Eladó karácsonyi akciós áron
EXC ülés 10000
EXC 2T tank 08 os 25000
SX 250 07 légszüröház komplett 10000
WP PDS EXC 450-525 05 ös hibátlan 30000
Brembo komplett 1.fék alja teteje fékcsö munkahenger,teteje 25000
sx 250 váz 06 os 35000
keréktengelx elsö exc 4000 stb
valamint 2db motorhuzigáló 4x4
Oké megteszem bár már érhetne egy video is róla csak soha nincs ki felvegye mikor gurulok
igen csináltattam a Bandesszal!
http://www.racing-mx.com/bande...
itt találsz elérhetőséget!
elküldöd hogy mit szeretnél,mire,ő küld vissza mintákat...abba te beleszerkesztessz vagy elmondod mit hogy szeretnél arról megint visszaküldi,hogy akkor úgy jó e és ha igen akkor nyomtatja! tartósak a matricái,asszem német vagy amerika cuccra nyomtat...nem nagy pixeles szóval szép!
több ismerősnek is van már komplett szett is...
baráti áron!
jól tetted! tényleg ritka jó géphez hozzá jutni,csak tudom,mert minden nap böngészem a hirdetéseket!
tele van agyonhajszolt,leépült szerkezetekkel! majd néha bombázd meg a sportmotort egy-egy friss fotóval!
Jóestét!
Talán csak az történt hogy ez a bugicgyerek rájött arra hogy nem kell eladni ezt a motort.Ráadásúl a sok sötét érdeklődő is arra a döntésre hozta hogy vegye le a hirdetést.Szóval a motor megmarad.1éves korától nálam van úgyhogy tudok róla mindent.Meg jobb motort úgyse tudnék helyette
gecsa írtad egyszer, hogy KTM-re csináltatál matrica szettet elég vastag volt nem valami kókány vékony? meg adhatnád a cimet ahol csinálták! köszönöm!
főnök,nem látom a hirdetések között a kétkerekűt,mit történt?
Ismerem a gyereket, ha gond lesz vele , belelépek a szájába
Jó az annyiért.De vásárlás előtt sapka levesz, szár összetol,nehogy görbe legyen Lehet szinte mindből jó telót csinálni
Olyan lenne egy 35ért . Nincsenek nagy elvárásaim.
Előbb leírtam mindre vonatkozik Sokat megcsináltam,kérdezd a gazdikat Milyen volt és milyen lett?Ők tudják megmondani mennyivel jobb vagy szarabb
Nem igazán okoz már meglepetést semmi. Mivel a KTM most második motor, ráérek építgetni.
Ez ilyen játék