ami érzékeli a magnest.azz üzemórat valszeg azért nem méri amlért a sebességet.rossz lehet a szenzorod.mindkettőt csak akkor méri ha forog a ker
ék és mlvel nem érzékeli......
Ha az eddig nem tört el stb,csak így forog, akkor az a sapka nem is lett normálisan összetéve .Egyszóval állíthatatlan volt,meg,ha így hagyod marad is Figyelj oda,nézd át rendesen,nem segítek,me nem
Nah lepattintottam és megvan a csillag mindkettő végén.
Visszacsavartam a tetejére a teleszkópban levőket.
Úgy látszik hogy ha becsavarom akkor annyira becsavarja a teleszkópban levőt hogy már amikor csavarom nem kap bele és akkor forog körbe.
Ez normális?
Meg az is normális hogy a bal oldali telóban jobban be tudom csavarni azt a sz@rt?
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem mert nem tudok rájönni a problémára. Vettünk egy 1990 KTM lc4 600-t. fel lett újítva teljesen , be is indult ,mentünk vele egy pár km-t és letettük piheni. Majd másnap mennénk motorozni és nem indul, szikra van , benzint kap, vezérlés jó, kompresszió jó., és csak nem indul. ha valaki tud valami megoldást annak nagyon hálás lennék.
Nekem is örök hajtós lett az állító, az egyik oldalon csak túl szét lett tekerve a menet és az egyik fél nem érte el a másikat. A másik oldalon viszont törött volt az áll. csavar és azt kellett cserélni, amúgy többe kerül a posta mint maga az alkatrész. Csavarhúzóval fel lehet pattintani a kütyüt amit tekergetni kell és olyan a vége mint egy tompa csillag csavarhúzó(+). Ebben az esetben egy csavarhúzóval fentebb tekered az ellendarabját és kész is. Ha nem ilyen a vége akkor beletört és ki kell cserélni.
16:42 t vettem most én és 118 szemes láncból ki kellett venni 3 szemet úgy h majdnem legelőre toltam a kereket! szóval szerintem a 17:40 re a 118 szemes bőven elég lesz de vegyél mondjuk 120 szemest és veszel ki belőle..
Üdv!
Kellene nekem egy kis segitség
LC4 SMC-be milyen méretű és kb mennyibe kerül a:
Kormánycsapágy
Első kerékbe csapágy + gondolom szimmering is van benne
17:40-es áttételhez milyen hosszú lánc kell?
Ugyanis sehol nem találom...
Az első teleszkópnál fent az az állitó körbe-körbe forog.
Mit kell benne cserélni hogy jó legyen?Mert ugye igy nem tudom állitani.
Sziasztok!segítsetek!, adjatok tippeket mi lehet a baj...KTM exc 450 2006, még mindig,..:D, a gép nem méri sem az üzemórát,sem a sebességet. Műszerfal világit az ok, ha széthúzom-összedugom a stekkerét a tárcsába menő vezetéknek akkor fellvillan a háttérvilágitása. A benne lévő elem, 2,9 volt eszt mutat.(3v) köszi, sziasztok.
ék és mlvel nem érzékeli......