A tengely nem lóg benne?
Ennyire ne rohanj.
Egyébként igazuk van vidd el valami esztergályoshoz leszed belőle 0.5-1mm-t és mehet bele egy nagyobb csapágy
Sziasztok! Lenne egy kerdesem! Miert van az h az első kerék még mindig log hogyha mar csaereltem benne szimeringet es csapagyat is mi kophatott meg ott ki?
Előre is koszi!
Kint voltunk múlthéten is. Találkoztunk több sráccal,összeverődtünk és együtt mentünk tovább. A végén kiprobáltuk egymás gépeit drz,fe601 Lc és.....Én nem voltam exc buzi de a kegkezelhetőbb. Öröm volt visszaülni rá.
Nagyon örülök, hogy ezt választottam!
Na vettem csapágyat raknám is bele a kormányba, de az alsó nagyon megmakacsolta magát
Egyszerűen nem tudom feljebb nyomni egy picit sem hogy aláférjek valamivel.
Ráfogni meg nem tudok mert ugye elfordul.
Gondoltam a melegitésre vagy hűtésre is.
Melyiket érdemes csinálni?Az egészet lehűteni vagy a csapágyat felmelegiteni?
Vagy valami más ötlet?
gyújtás felőli dekni leveszitek és a jeladótekercsről a fém forgácsot lemosod utánna pöccre indul a vas de ettől független még van szikra csak aki nem talizott ilyen szituval az vérzik rajt 1-2 napot üdv gyuri
Kormánycsapágyat akarok cserélni, viszont ugye abban egy-egy kúpos csapágy van külön a belső+külső persely.
Viszont ahogy rákerestem a cikkszámára a csapágynak a szerviz könyvből már nem kúpos csapágyat dobott ki hanem ilyet.
Akkor most már ez kell bele vagy mi? link
Én úgy nem értem azokat az embereket akik a japán márkákat istenitik...
Úgy beszélnek sokszor róluk mintha sosem romlanának el vagy nincsenek köztük gyári hibásak, meg azt hiszik hogy a motor regenerálja a hibáit.
Sokszor nyomják azokat a képeket is hogy a KTM-nek törik a váznyaka.Mintha nem lenne a neten a többi márkától is ilyen.A GSXR-nél volt 2003-as vagy 2004-es évjáratnál hogy a hegesztő robotokat nem jó hőfokra programozták és egy csomónak eltört vagy megrepedt a nyaka.De ha jóltudom cserélték őket.
Na mind1
Olyan motor nincs ami elmegy a végtelenségig legyen KTM vagy Yamaha vagy akármi
Olyan kérdéssel fordulok itt mindenkihez,hogy 2T kipufogó végét ha kicsit formásítom,okozok vele gondot a teljesítménybe vagy bármi másban? Magyarul mondva olyanra alakítom mint az sx-nek!?!?!
Ennyire ne rohanj.
Egyébként igazuk van vidd el valami esztergályoshoz leszed belőle 0.5-1mm-t és mehet bele egy nagyobb csapágy