520 ktm szeleprugó cserét mielőbb iktasd be mert gyenge pontja exc dupla szeleprugót kell beletenni uj szimeringek sikolás és király a paripa üdv gyuri
Októberben feltörték a garázsomat és elvitték a motorom (EXC 450 '04).
Most egy EXC 520 vásárlását tervezem.
Akinek van tapasztalata, vagy tudomása olyan hibáról amire érdemes figyelni, várom a véleményét.
szia nekem 525sx-em van amerikából való floridából lett hozva ilyet magyarországon nem találsz full extrás lelók stb doma rendszer volt jópár motorom mivel már 40-kedem de ilyen állat brutá motoron még nem ültem ne mondj le az 525sx-ről ha arra fáj a szived üdv gyuri
membrán 20 € .....tűfúvóka 21 €.... tűszelep 15 € újba... esetleg ha abba kéne...kb. 17000 ft ...
de van egy komplett keihin fcr39 -em 525exc bontásból -ba -be ha kell valaki bárki akárkinek........(nem a régifajta 2001. 2. 3 .-mas) megszámolnám.......60 pénz -ért ......esetleg ...
Köcsög tolvajok.
ktm mx 125-höz kéne nekem jobb oldali hűtőtakaró idom, ha lenne esetleg valakinek megköszönném!
Októberben feltörték a garázsomat és elvitték a motorom (EXC 450 '04).
Most egy EXC 520 vásárlását tervezem.
Akinek van tapasztalata, vagy tudomása olyan hibáról amire érdemes figyelni, várom a véleményét.
Köszönettel.
Még szétnézek erre-arra és ha nem találok, keresni foglak!
de van egy komplett keihin fcr39 -em 525exc bontásból -ba -be ha kell valaki bárki akárkinek........(nem a régifajta 2001. 2. 3 .-mas) megszámolnám.......60 pénz -ért ......esetleg ...
Keihin FCR41-hez nincs valakinek elfekvőben gyorsítópumpa membránja, tűszelepe és kehelycsöve?