Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/0K_Ia6vFb_4 a csodás oktató DVD![/L] nincs meg véletlenül valakinek? Vagy egy torrent link? Köszönném
A remény hal meg utoljára, de nehezen viselem, hogy nincs vas a garázsba.
A szeleprugó cserére gondolsz?
Ne add fel. A haverom 300-asa 2 év után lett meg,valahol romániába!
Megerősítettem az ajtót, raktam + zárat, és beriasztóztam.
Köcsög tolvajok.
helló!
ktm mx 125-höz kéne nekem jobb oldali hűtőtakaró idom, ha lenne esetleg valakinek megköszönném!
exc- nél el ne kövesd ezt a hibát ....
garázsajtón a zárra figyelj oda
megyek
jössz reggel?
szevasz gyuresz voltál ma csapatni
520 ktm szeleprugó cserét mielőbb iktasd be mert gyenge pontja exc dupla szeleprugót kell beletenni uj szimeringek sikolás és király a paripa üdv gyuri
Nyomáskiegyenlítő tartály.
Helló Urak.

Októberben feltörték a garázsomat és elvitték a motorom (EXC 450 '04).
Most egy EXC 520 vásárlását tervezem.
Akinek van tapasztalata, vagy tudomása olyan hibáról amire érdemes figyelni, várom a véleményét.

Köszönettel.
A 4-es képen mi a pöcsöm tartályok a tellószáron
szia nekem 525sx-em van amerikából való floridából lett hozva ilyet magyarországon nem találsz full extrás lelók stb doma rendszer volt jópár motorom mivel már 40-kedem de ilyen állat brutá motoron még nem ültem ne mondj le az 525sx-ről ha arra fáj a szived üdv gyuri
Köszi Zoozee!
Még szétnézek erre-arra és ha nem találok, keresni foglak!
60
membrán 20 € .....tűfúvóka 21 €.... tűszelep 15 € újba... esetleg ha abba kéne...kb. 17000 ft ...

de van egy komplett keihin fcr39 -em 525exc bontásból -ba -be ha kell valaki bárki akárkinek........(nem a régifajta 2001. 2. 3 .-mas) megszámolnám.......60 pénz -ért ......esetleg ...
Sziasztok!
Keihin FCR41-hez nincs valakinek elfekvőben gyorsítópumpa membránja, tűszelepe és kehelycsöve?
Vettem észre... Akkor 120-ast nézek
csibém
Eladó egy jó állapotú SXF 250 henger, 34 órát futott dugattyúval, 280-ra váltás miatt...
azzal a keskeny gumival nagyon kaparsz.....