Vagy csak simán egy nagy faszkalap volt,mikor levettem a deknit,és megláttam a leflexelt tengelyt,és a flex nyomokat a blokk belsejébe ............
Mindegy is,nem látsz bele,majd rendbe lesz téve,csak idegesítő,hogy ilyen emberek vannak.
Gondolom milyen szerelő lehetett......(a kurva.......)
És remélem más nem lesz rajta ami ilyen(bár a kuplung munkahenger is szépen kihúzta a csavart,és néztem bután hogy hová lett a kuplungom,miért nem fog?...... .
De még jó hogy nagyon jó áron vettem,és úgy néz ki most már műxik,és remélem nem lesz több ilyen.
múltkor én már kétszer jártam úgy hogy ktm-nél nem is gondolták hogy van a boltban..... és ezek közül egyik esetben valaki(bontós ) ajánlott nekik egy bontott szemetet ..és mondta ha van is a boltba akkor kéccer ennyibe kerül...megvették berakták meghalt a cucc pár alkalom után....engem nem világosítottak fel raktam bele egy cuccot ...jó lett ..azóta megy...
mikor jöttek érte még mondtam is hogy nem baj e hogy vettem rá egy huszasért új alkatrészt ......és visszaadtam neki a kezébe a szart amit vett a bontóban nemrég 60 ért....
ember majd elájlt hogy a bontós mondta hogy ......aztán összevívtak .....én azért is próbálok segíteni embereknek hogy megmondom minek mennyi az új ára mert hátha jó infó jelleggel....nem kell megvenni feltétlen azt de csak egy támpont ...neeem ? ..de ....megint igazam van 7...mikor bejöttem akkor is igazam volt ...8
Biztos arra gondolt, hogy egy ilyen motor van csak az országban, így ki segíthetne az ő problémáján...hát megoldotta... Ennél már csak azt bírom jobban, amikor beírja valaki 28 topicba, hogy XYZ motor van, keresek egy egyszerű alkatrészt, merre menjek? Miért nem kérdezik meg a márkakereskedésbe először, aztán, ha sokallja, akkor lehet menni bontó, stb felé...
ja és amire gyanítok nálad azt el is felejtettem a (2) alkatrész közlőkerék ami 30€......vagy a szabadonfutó betét ami 60 € ( itt persze felül kell vizsgálni a dobját meg a belsejét is de " általában " nem szokott gáz lenni ....)
na neked az a változat van..persze feltételezve a gyári állapotot....amin a 14 es alkatrész egybe a kettő....az 110 € ez van 2005 ösön is még...2006 tól már a másik varia van amin van a nyomatékhatároló (5) ez 100 euro és gondolom nem szeretik belerakni hobbiból...
dehogy ne csak a szomorúság legyen..egy haverom most vett egy megekímélt 520 ast....hát ilyent még nem láttatok...valami baj volt önindítóval gondolom okos gazdi nem engedte el a gombot és nem tudta hogy megoldani a bajt ...kivette önindítót a karbi alól és nem ledugózta a lukat mint az van gyárilag (amin nincs önkínlódó)..hanem flexel levágta az önindító elejét...hát ennyi ...micsoda verebek vannak...
ja ez cigi ...tényleg 30 forint de eltelefonnálsz esetleg tízezret mire lesz(ha lesz) és akkor is meg kell venni 15 ért a bontottat ami esetenként szarabb is lehet mint amit most el akarsz dobni....plusz odaút vagy posta néhányezres még ...szóval a szar is minimum a 20-25 pénzbe áll meg....de ez a semmi része a bajnak ...mondom mi az igazi bajság ...nem a pénz ...áll a motor ki tudja meddig mire hónapokig szerzed az alkatrészt.....vagy vársz keresel nyolchónapig alkatrészt persze költöd a pénzt már rá ebben a fázisban ... ...és motor áll ami pénzbe nem is kifejezhető...és aztán mégis meg kell venni jövőre a gyárit ....ami már akkor mindennel együtt 40-50 pénzbe lesz...na ez az igazi baj....és nem motoroztál....ja meg a motor is veszti értékét egy év alatt még ha áll is.......idegeid is felmondják a szolgálatot...stb...
úgyhogy én ilyenkor gyorsba veszek egy cuccot a KTM boltba és hétvégén kaparok...végül bebizonyosodott , hogy mindíg ez szokott lenni az olcsó és jó megoldás....
remélem sikerült jó ideológiát gyártanom neked a spóroláshoz...
Mindegy is,nem látsz bele,majd rendbe lesz téve,csak idegesítő,hogy ilyen emberek vannak.
Gondolom milyen szerelő lehetett......(a kurva.......)
És remélem más nem lesz rajta ami ilyen(bár a kuplung munkahenger is szépen kihúzta a csavart,és néztem bután hogy hová lett a kuplungom,miért nem fog?...... .
De még jó hogy nagyon jó áron vettem,és úgy néz ki most már műxik,és remélem nem lesz több ilyen.
Ktm alu hűtővédő 15000ft
Factory gyári hűtőidomok 6000ft
Ktm gyári lánckerék 4900ft
Ktm gyári indexek konzollal+duda 8000ft
légszűrő egyszer használt(kimosom majd) 2000ft
ktm gyári légtelenítő szelep 5000ft
250-es exc-re terveznék rezó-védő vételt...valaki tud valamit esetleg, hogy honnan érdemes venni, mert eddig sehol sem találtam 250-re.
inkább felrak a fotóalbumába engem hogy én vagyok ő... micsoda faszok vannak...persze tisztelet a kivételnek...
mikor jöttek érte még mondtam is hogy nem baj e hogy vettem rá egy huszasért új alkatrészt ......és visszaadtam neki a kezébe a szart amit vett a bontóban nemrég 60 ért....
ember majd elájlt hogy a bontós mondta hogy ......aztán összevívtak .....én azért is próbálok segíteni embereknek hogy megmondom minek mennyi az új ára mert hátha jó infó jelleggel....nem kell megvenni feltétlen azt de csak egy támpont ...neeem ? ..de ....megint igazam van 7...mikor bejöttem akkor is igazam volt ...8
besenyő mmivi istván
megáll az élet, vagy milofasz?
És még ki tudja mik lehetnek .
Remélem semmi más.
amúgya többi alkatrész az nagyjából egyárba...
hozzátenném egy önindító kb...200 euro
ha felpörög sokszor és nem beszorulásos a baj..... akkor én inkább foghíjjra gyanakodnék vagy szabadonfutóra......
úgyhogy én ilyenkor gyorsba veszek egy cuccot a KTM boltba és hétvégén kaparok...végül bebizonyosodott , hogy mindíg ez szokott lenni az olcsó és jó megoldás....
remélem sikerült jó ideológiát gyártanom neked a spóroláshoz...