Mennék mennék Bergelnék,de inkább egy nővel hergelnék
Berg WP-ben az a legjobb mikor valaki bemelegíti(elkezdi a semmit )azt nekem kell befejezni a hidegben Deee,jó lesz Kilököm,újat belököm Felnyújítom abelit azt
A kötömök se jobbak,csak mert sárgábbak mint a berg azért fényezik őket annyira.Amúgy meg a kötömönek a berg az apja Úgyhogy a berg nadzson jó motrot,vót nekem is,de örültem mikor eladtam (Me ,jó áron ment el )
Minden motor egy rakás szar,ha nincs gondozva A régi is jó,ha gondozgatva van,tehát olyan mint a nők,vagyis inkább a punci
Hát még nem, de még exc-ét sem pedig az valahol létezett állítólag, csak az nem azt jelenti, hogy 1 elment annyit akkor mindeggyik annyit fog. Jó itt mindkét típus főleg mert 1 gyárban készül, a blokkban is pár alkatrész ugyanaz. A váltó kerekeibe ktm belegravírozva és szerintem az anyagminőségben se lehet külömbség. Aki meg figyel rá és megadja ami jár neki annak mindkét típus teljesíteni fog. Azért arra kiváncsi lennék azonos körülmények, szerviz és kenőanyag mellett melyik bírná tovább.
A cimborámnak volt egy ilyen SX-ből EXC,de hamar túladott rajta.Valami nem tetszett neki rajta.Azt nem tudom hogy mi,de volt valami gondja vele.Aztán vett egy 300 EXC-t.
Azt már tudom hogy cross változat más a teló nincs lámpa stb...
de motorikusan ugyanaz?erőben más?Szervizigényesebb?
Mert nekem sztem megfelelne az sx is :D
Na akkor mégis hittél a nyitott dobban Attól hogy még valamihez hozzászólok főleg ha te kérdezel még nem biztos az hogy hülyeséget beszélek Bár van amikor igen!
Nem tudom miért fikázzák a 400-ast.Nekem tetszett nagyon bátyám 400EXC-je.Talán mert a 450-525höz hasonlítják aztán ahoz tényleg gyenge de szerintem nagyon kellemesen lehet vele motorozni.Mondhatom azt is hogy ahol a DRZ400 elmegy ott az EXC400 is sőt talán azt is kijelenthetem hogy egy jó motorossal ugyanúgy teljesíthetők az akadályok mint egy 450-525-el!
Öööö... izé... lehet nem értem 70 üzemóra és 12000 km 500 liter benzin.. Melyik, mikortól? Mert ezek alapján kevesebb mint 4,5 literes fogyasztással járt, 170km/órával átlagban. Hogyisvanez?
Berg WP-ben az a legjobb mikor valaki bemelegíti(elkezdi a semmit
A kötömök se jobbak,csak mert sárgábbak mint a berg azért fényezik őket annyira.Amúgy meg a kötömönek a berg az apja
Minden motor egy rakás szar,ha nincs gondozva