pénteken elvitték a 300ast a 450 es meg szét van van szétszedve mert folyik belőle az olaj csak a 4T mi?
én meg inkább wellnesseltem meg csavarogtunk meg baszok mindenre!
Az enyémbe nem a lamellák szarok,hanem a munkahenger fosta el magát de teljesen. Múlthéten kimentünk,aztán az erdőbe elkezdett fogyni a kuplungom. Öntöttem még rá olajat,de faszt se ért. Amit bele öntöttem,kipumpáltam az oldalán!
Mert mi van a CR-el,hogy nem mostanában lesz összerakva?
Nekem ez a lángfogó kanyar már nem volt benne és az első kamrát és a végelemet összekötötték perforcsővel. Úgy ahogy szerettem volna. De sehol sincs gyapot.
Nagyon szép állapotban van Berg! te endurositotad? lámpa rendesen világit? mikor alapjáraton pöfög nem vibrál és csak akkor világit rendesen mikor oda huzol neki? és a önindito jol müködik? és mi tölti a aksit? mert gondolom meg lett tekercselve de az nem elég, hogy tölcsön is!
Látod, ezért inkább a gázt rángatom mint a kuplungot, az enyém még egyben van...:-) A lamellák szarok csak vagy a kosár is? A Cr is eléggé szét van bontva, és még egy darabig így is marad...
Én ma szétszedtem a dobot miután hazaértem a sarazázból. Nem is tudom összehozni a kettőt mert másik exc dob picit vékonyabb és a végzáró elemeket nem tudom átrakni. Így viszont ha felcsavarom a helyére akkor nem éri el a középső csövet ami persze nem csúszik bele.
Pedig azt mondták, hogy 520-asról való.
Nekem nincs nagy tapasztalatom szerviz terén, de 450sx-ről ültem át 450 exc-re. Hát első fél óra után azt hittem visszaviszem mert nem ment. Közben meg csak az SX annyival másabb. EXC-hez képest minimum 200ccm+ nak érződik... De erdőbe ez túl hirtelen volt..
A nem elhanyagolható tényező még a vételár, ilyen állapotú exc-ét mint a Bergem 850e alatt tuti nem lehet venni , és azért 300e nagy külömbség ennyivel nem ér többet a ktm! Ui. Amíg nem volt bergem én se tartottam sokra a típust, sőt lenéztem de miért nemtudom és a sors úgyhozta mégis lett 1. Nem bántam meg! Az előitéleteket nehéz legyőzni ami ezzel a típussal szemben sok motorosban megvan!
én meg inkább wellnesseltem meg csavarogtunk meg baszok mindenre!
Mert mi van a CR-el,hogy nem mostanában lesz összerakva?
Láttam valahol hogy így kell!
Erre már rátuningoltak elöttem.
Pedig azt mondták, hogy 520-asról való.
Mert normális ilyent nem ír leee