Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszta kis próbálkozós buzik vannak....motorozni is így tudnak...

anya nem rágott be múltkor ..csak viccből firjkáltam oda ...de nem kellett volna ....mert hülye vagyok ..
Sziasztok... Meghirdettem megint a motoromat 550-re , erre jön egy sms, és azt írja a faszfej hogy 440-be elvinné... Tiszta ideg vagyok .. Akkor sem adnám el annak a fasznak ha a dupláját ígérné ezek után... Arra sem veszi a fáradságot hogy felhívjon.... ..Mit képzel hogy majd oda adom szarért húgyért? Ha nem megy el akkor használom még vagy 5 évig mert tudom hogy hibátlan a motor................
üdv: 2004 450 exc gyújtásállórésze tönkre ment akinek van új vagy bontott esetleg egy megbizható tekercselöt tud az kérem jelezze nekem. Kösz
írtam erre neked gg ba ..
Mi régebben szoktunk kijárni,érdemes volt körülnézni. Van már itthon is boltjuk,ők is szoktak akciózni,nem kell kimenni.
Sziasztok!Olyan kerdesem lenne hogy jart mar valaki ezen az Auner bolhapiazon az osztrakoknal?Erdemes elmenn?Valaszokat elore is koszonom!
azért mert nincs is külön....csak a felső keretet ablakkal kaphatsz 24 euro.........
komplett egybe meg 230 euro
milyen töltőt használtok az akksi töltéséhez? kéne vennem egyet de nem ismerem milyet lehet/érdemes venni.
nézz meg egy robbantott ábrát. külön cikkszámon lehet rendelni a felaő részét...
Csak az LCD része ment tönkre, fehívtam a KTM-et, de azt mondták h nincs külön kijelző.. ://
Nagyon hideg lesz akkor megcsinálom.
Azért köszi, majd csak lesz előbb utóbb de ha nem karbobból akkor majd sima.
Nem nagyon figyelem a fogyasztást.Mikor tartalékra teszem utántöltök.De olyan 6liter körül fogyaszt az enyém 100Km-en terepen(Erdő,Szántó,Bánya stb...).De minden attól függ milyen nehézségü a terep!
Nem tudtok senkit aki 97-es 360exc fekete hűtőtakaró idomot és fekete hátsósárvédőt(új UFO) narancs sárgára cserélne?
Köszi, majd megkeresem és ráírok hátha tud valamit.
Sorry csak egy tipp volt,valamelyik nap láttam vaterán és gondoltam hát ha
Köszi, de elvileg a 200-asé nem jó rá mert egy kicsit más az íve.
ezt csinálta ő de ha jól utána jártam akkor ezt már eladta,talán van még neki... a sajátja
JA, bocsi. a Rezovédő rendelhető Angliából, csak ha így jársz, mint én akkor gyufa.
GD-t keressd a gasgas ba vagy itt,ő csinált magának,meg asszem egy ismerősének is...talán még az megvan neki mai napig is...
Apropó mi a jó fogyasztás?
Nyilván használatfüggő, de egy normál túra endurózás közben mennyit kéne elmenni egy tankkal Üó, Km?
Nem, ez más cég terméke, de narancs a kupak rajta. A gyári KTM-es az drágább.
ez olyan, mint amit a KTM-nél a vitrinben láttam? gyári?
A sorry a rezovédőre ment az árral tisztában vagyok,egy jó rallye ismerősömnek kellene neki említettem ma,továbbítom az információt