Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok a motorom már rég nincs meg de ez meg maradt belőle!Ha valakit érdekel egy ötösért odaadom! Nekem 520 exc-n volt igazából nem vágom hogy milyen tipusokra jó még! Szerintem nem adom drágán, amiket néztem eddig mind 10-en felül voltak! Csáó!
Köszönöm a válaszokat!
Sikerült bogarat ültetni a fülembe a Husabergel :D
de én is tartok tőle mivel hogy nem ismerem mennyit bírnak és milyen árai vannak az alkatrészeknek.Látom hogy 500 körül dobálják őket.
Tompább hangja lett?
Sziasztok,

Tudja valaki hol tudok bp-en 2003 250-es EXC-hez sztender venni, és mennyibe kerül? Köszi!
Mi csak annyit okoztunk,hogy a végkupakból 5 centi ráhagyással levágtuk a hajlított csövet ami bemenne a vastagcső alá, és egy perforáltat, tölcsér formával összekötöttük a két csövet. Így csak a hátsó kamrarészt kellett megtömni.
Mert eddig, az üreges volt.
Én voltam
Már megvan végig a perforcsövem és lassan alakítom át de már megint "jó" idő van így inkább megyek egyet a géppel nemsokára.
műszakira valószinű te viszed de ez nem biztos.....bár még a kocsimon sincs mert nem volt rá időm, hogy átlökjem azóta,,,,de már nem melózok mostantól téli ráérés és most jönnek ezek ....hétfőn megkérdem mindenképp...megmondom árát is...aztán választasz ...összeteszem...ill..már kerekei meg is vannak tegnapelőtt hozták tengelyeket meg távtartókat hozzá...befejezem már aztán viheted is ...
halihóóó. nincs semmi hír?
szerintem endurot vegyél ne crossmotort ....

tehát ha ktm a válsztásod akkor exc .....
csak jó állapotút fogj ki ..mert a "rendes " gazdikkal a gond...
amúgy ezek a motorok teljesen jók...
persze olajcsere légszűrő...az kell...sűrűn de meghálálja ...
enyém 525exc 650 üó ...bontatlan a blokk..igaz én csak boltba járok vele tejért kenyérért...meg kéccer templomba is volt vele anyukám...
Miért akarod eladni akkor?Nem volt még bergem ezért nemtudom mennyire kényes de ahogy elnézem neked se volt exc-d.
Kopi01! Ne ragadj le csak a exc525-nél, amit megszabad venni 800ezer alatt nem találsz. Gondolkodj a Bergen is, minőségben ugyan az, alkatrészárak és ellátás szintúgy. Az ára viszont sokkal kedvezőbb, mivel sokan idegenkednek tőle. Én is így gondoltam míg nem vettem 1-et, a legjobb motorom pedig volt szinte minden fajta már.
Bocsesz! Az SX-re cross motort akartam írni,csak a sörtől kicsit homályosan látoma monitort.
Az enyém 500 óra körül esett szét,pedig nem közlekedek spórolósan!
Amúgy ha terep,akkor EXC. Az SX ceoss motor.
Ha 90% terep 10 pálya akkor csakis EXC. 10%-ban pályára is megfelel :)
Jót, megbízhatót keress és nem lesz gond.
Megbízhatóság szempontjából, mint a többi... vagy jobb... hiszen versenymotor. Rendszeres olaj és szűrőcsere, légszűrőtisztítás, szelepellenőrzés, meg ilyenek. Így enyémben 290 üzemóra van, igaz 450-es. Bontatlan blokkal.
Sziasztok

Egy kis segítség kéne típusválasztáshoz.
Sajna ismerősi körömben senkinek nincs ktm-je ezért fordulok hozzátok.
Eddig Drz400E-vel nyomtam de most sikerült eladni és egy komolyabb motort szeretnék venni.
Az tuti hogy Ktm 525 a választásom.
90%Endurozni 10%pályára venném.Szerintetek ez jó választás.
Van 525exc és 525sx melyiket lenne érdemesebb venni?Miben különböznek?
Beszéltem egyik ismerősömmel ő mondta hogy kb 250-300üzemórát mennek el ez mennyire igaz?
Hogy vannak a szervizintervallumai?
Lehet hogy sok a kérdés :D De fontos számomra.
Előre is köszi.
Eladó EXC Tank idom.ár 6 eft.
csere is érdekel 01 KTM sx tank idomra.
Szar a hangja?!
Biztos 4T?
Erről van szó!
Sajnos sok a kalap
Engesztelésképpen este blokkolom majd....
bocsi ...mond meg neki ne haragudjon....
múltkor kérdeztétek mekkora a luk..... valaki itt...lefotóztam ez egy gyári sx dob 2004
Gatya a piac, de akkor is . Tiszteljen már meg annyival hogy legalább felhív... mit gondolt majd oda adom annyiét amennyiért ő szeretné? Alkudni meg majd miután látta a motort akkor esetleg valamennyit.....
érdemes kimenni jó cuccok vanak qrva jó áron
mekkora zsidók már... elég gatya a piac,és tényleg ez a pofátlanság...
Nem nagyon tettszett neki..